2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم 

اومدم با یه گزارش جانانه 

من اسفند ماه ۱۴۰۲با شما مهربونا آشنا شدم .اون موقع یه پراید ۸۷ داغون داشتیم با کلی بدهی .

هدفام صفر کردن بدهی ها خرید ۳۰ گرم طلا وکم وکسری هایی که خودم وبچه هام داشتیم باید رفع میشد.

یه گوشی به قیمت ۱۲میلیون واسه پسر بزرگم

دوچرخه به قیمت ۱۱واسه پسر کوچکم.کلی لباس واسه خودم بچه هام وهمسرم که همه ضروری بودن 

( تا قبل از این فقط ناله میکردم و میگفتم حقوق خیلی کمه به هیچی نمیرسه بدون برنامه خرج میکردیم فقط هم خرج شکم.

وهله هوله وخوراکی های مضر).

با حساب ویپاد کار کردم چن ماه تونستم وام ۳۰میلیونی رو فعال کنم وبه کمک پس اندازم که ۴۰میلیون بود۲۶گرم طلا خرداد ماه خریدم وفک میکنم نزدیک ۱۸میلیون طلافروش به ما لطف کردن وگفتن مشکلی نیست اگه ۳ماهه پرداخت کنید.

بعد از اون به فکر تعویض ماشین افتادم ،ماشین رو فروختم تو حساب کارت اعتباری بانک ملی خوابوندم .

خداروشکر پس از دردسرهای طولانی امروز کارت به دستم رسید 

ومبلغ اعتبار ۱۳۳میلیون هست.

همه ی اینا رو من از این گروه یاد گرفتم از خدا میخوام چند برابرش به خودتون برگرده.

فقط بچه ها یه سوال اگر اطلاع دارید ممنون میشم جواب بدید

ما یه چک واسه ۲۱ داریم وتقریبن خالی هستیم میخوام این پولها رو نقد کنم بندازم تو ویپاد که وام ۲۰میلیونی فعال بشه برام.

اگه راهی برای نقد کردن کارت اعتباری طلایی بانک ملی بلدید  

شما برای من بهترین بودی معصومه جان همیشه باعث انگیزه و تلاشمی 🌹برج 9 نمیدونم چی میشه دقیقا،،عروسی ه ...

ایتستاگرامت رو پاک کن.

نهایتا بخوای یکم استوری و پست دوستات رو ببینی، با اینستاگرام مرورگر وارد شو. 

یکم اذیت میکنه اما همین باعث میشه نخوای خیلی توی این برنامه بمونی و یکم پست و استوری دیدی خارج میشی

اگه اهل فیلم هستی یا بسته شبانه بگیر و شب تا صبح ۱۰ تا فیلم دانلود کن. که خیلی ارزون تره

یا یک فلش ۳۲ گیگ ببر از لوازم کامپیوتر یا سی دی فروشی تا میتونه فیلم با کیفیت ۴۸۰ بریزه برات

حدودا ۵۰ تا فیلم میشه. فکر کنم برای دوماهت بس باشه.

با همین دوبار مصرف نتت میشه یک پنجم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2805

سلام بچها یه مدته پس اندازنکردم اصلا روحیه ندارم هم سینم یجوریه سوزش و تیرکشیدن داره هم ران پام درد میکنه میشه برام دعا کنین چیزی نباشه🥲

واقعا سلامتی بالاترین نعمته 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

راجب روتین پوستی که گفتیدمنم پوستم چرب 

ژل شستشوی نئودرم ابرسان سیمپل یاراکوتان وضدافتاب فلوییدی مای چندساله این روتین ودارم وکاملاراضیم 

صورتموباتیغ شیومیکنم معمولابعدازحمام که یمقدارکه پوست نم داروخیس باشه که لایه برداری هم میشه هفته ایی یبار

هرکی منومیبینه بهم میگه نمیادبهت متاهل وبچه داربشی 28سالمه معمولاسنموکمترمیگن 

بیایدازامروزبهتون بگم که ازخودم سوپرراضیم وباورنمیشدمن بی سیاست اینقدرخوب تونستم جمعش کنم شوهرم ظهراومدخونه وگفت که بایدسایبون بزنیم براحیات براماشین گفتم خب هزینش چقدرمیشه 

گفت که نفری 15تومن خودمون وهمسایه هاپول جمع میکنیم ودرستش میکنیم گفتم خب عزیزم ماکه فعلاماشین نداریم ومن دارم 10تومن 10تومن جمع میکنم باپول قرعه وفروش طلاووام که امتیازواممون کامل بشه 

وپول کم نیاریم براخریدماشین توالان میخواهی ازاون پول وبرداریی براسایه بونش😤گفت توکاریت نباشه خودم میدم هرچی گفتم ازکجااهمیت ندادمیدونستم میخوادازپول وام برادره گذاشتم بخوابه درخونه همسایه روزدم سلام واحوال پرسی کردم گفتم چه کردین میخوایدبراسایه بون اقدام کنیدانشالله گفت والله اره دیگه همه به توافق کردن نفری 15تومن بایدجمع کنیم 

گفتم عزیزم والله راستیش مایه مقداردستمون تنگه بخاطرقسط وقرعه وام انشالله باهمسرت صحبت کن یکی دوماه دیگه گفت ماهم نداشتیم این ماه قراربودازمامانم قرض بگیریم وخودهمسترتون اسرارداره به زدن سایه بون وخودش بهمهدگفته😵😵گفتم اره خیلی مشتاقیم زودتربزنیم ولی بخاطرامتیازوام واینهااگه بزاریددوماه دیگه بهتره گفت باشه منم به همسرم میگم بمونه دوماه دیگه 

شوهرم که بیدارشدبهش گفتم همسایمون داشتیم صحبت میکردیم گفت فعلانداریم وبزارسایبون باشه برادوماه دیگه منم موافقت کردم گفتم اره اینطوربراماهم بهتره 

وبدون بحث ودعوااین قضیه تموم کردم هردفعه باکلی دعواوبحث اخرش هم ازحرفش کوتاه نمیومد

بنظرتون خوب جمعش کردم یانه؟راستش اولین باره سیاست بخرج میدادم🤭🤭

#‍ 

سلام دوستای گلم اومدم با یه گزارش جانانه من اسفند ماه ۱۴۰۲با شما مهربونا آشنا شدم .اون موقع یه پراید ...

اعتبار ملی چیه میشه توضیح بدین فقط بگین چجوری مدیریت کردین

در حسرت مادر شدن .........
اعتبار ملی چیه میشه توضیح بدین فقط بگین چجوری مدیریت کردین

عزیزم همسرم حقوق بگیر بانک ملی هست.

این کارت شاملش میشد.

پراید و۱۰۰فروختیم دوماه تو بانک ملی خوابوندیم، سامانه ی بام.

واما درمورد مدیریت 

هرچی اینجا گفته شد عملی کردم مثلن باکس بندی کردم 

وسعی کردم خیلی به باکس‌ها مقید باشم  

عشقم بیرون باشم که نمیتونم چیزی درست کنم

لیلیث جان یه ترفند بگم به‌کار من میاد‌

من اکثرا وقتایی ک شلوغم نون  تست میخرم میذارم خونه وقتی میبینم‌ممکنه نرسم خودم نهار بخورم سریع همون صبح یکم  سس میزنم به تست و پنیر پیتزا و اگر مایع ماکارانی داشته باشم میریزم داخلش وگرنه همون پنیر پیتزا با سس کچاپ میذارم‌تو‌تستر بعدش  تو ظرف نهارم و با خودم میبرم اکثرا هم تو ماشین میخورم موقع برگشت 

یا  لقمه نون پنیر خیارچون من میام برای همسرم نهار میبرم یا گاهی میاد خونه باهم میخوریم روزایی ک براش میبرم نمیرسم‌خودم نهار بخورم 

راجب روتین پوستی که گفتیدمنم پوستم چرب ژل شستشوی نئودرم ابرسان سیمپل یاراکوتان وضدافتاب فلوییدی مای ...

آفرین به شجاعتت هرکس بود می‌گفت ولش کن روم نمیشه با همسایه حرف بزنم

اما شما هم حرف زدی هم با مدیریت جوری حرف زدی که طرف پیش خودش فکر نکنه ندار هستین یا با همسرتون موافق نیستین

خیلی عالی پیش رفتی بهت افتخار می‌کنم❤️❤️❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
لیلیث جان یه ترفند بگم به‌کار من میاد‌من اکثرا وقتایی ک شلوغم نون تست میخرم میذارم خونه وقتی میبینم ...

سلام عزیزم مرسی از پیشنهادت حتما انجام میدن

راستش من ساعت کاریم بالاست هم خودم خیلی کم غذا هستم مثلا با یه بسته چیپس سیر میشم سر همین تنبلی میکردم درست کنم

دیگه چند وقته برنامه گذاشتم یه روز برای چند روزم غذا درست می‌کنم پک میکنم با خودم میبرم

پک کامل هم غذا هم میوه هم سالاد اینجوری خیلی راحتم 

من ٧ صبح میرم بیرون ٩ شب کارم تموم میشه قشنگ هر سه وعده رو بیرونم سختم بود دیگه یمدت دیدم همش دارن غذای بیرون میخورم سوای پولش خیلی ضرر داره

دیگه از این روش استفاده میکنم صبحانه ناهار میان‌وعده همه رو با خودم می‌برم حداقل خیالم راحته مواد درست به بدنم میرسه چون رو رژیم و سالم‌خوری هم حساسم

شب هم اگه مهمونی جایی برم قبلا خجالت می‌کشیدم اما الان اگه بهم تعارف کنن غذا ببر قبول می‌کنم😅

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام خانما امیدوارم آبان براتون پر خیر بوده باشه و آذر براتون فوق العاده رقم بخوره و رقم بزنید🤭 من ...

عزیزم این یه توییت بود که من تو تلگرام دیدم و یاد شما افتادم

البته شرایطتون اصلا شبیه هم نیست، جسارت نشه یه وقت، اما از نظر کار شبیه کار شماست و سرگذشت و تلاشش هم برام جالب بوده

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊
2810