2777
2789
روتينت چيه دوست عزيزم به ما هم بگو من كرم دور چشم هيدرودرم ميزنم با گلاب روغن زيتون ضدافتاب مايفعلا ...

عزیزم من تجربه خودم رو بگم 

گلاب و روغن زیتون به صورت نزن خیلی ضرر داره منافذ پوست رو باز می‌کنه 

ضد آفتاب‌های ایرانی در مقابل اشعه مقاوم هستند به شرطی که به اندازه کافی بزنی

سه انگشت صورت سه انگشت گردن

من چند تا امتحان کردم این حجم رو که میزنی روی صورت میماسه

آبرسان هم من سیمپل میزنم خیلی سبک هست بین ژل و کرم کردم یکبار صبح یکبار شب

حالا دوستتون اگر مشکل‌های دیگه هم داشته باشه باید یسری کرم‌های دیگه هم به روتین اضافه کنین

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیز دلم خیلی ممنون ...بیشترینش سهم دل خودتون ❤️عزیزم من از اول زندگی ام هر چی کار کردم دادم فق ...

صد در صد موافقم قبلنا مالی کمک میکردم به همسرم به چشمش نمیومد ولی وقتی طلا فروختم سر رهن خونه سریع رفت وام برداشت و گرم طلاهارو بهم برگردونند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم 🥰 ما خانوادگی عاشقشیم ولی یه چیزی بگم 💔💔💔 من هر روز همینجوری ام یعنی ۹۰ درصد مواقع د ...

وااای محلشون نده ، بگو همه باید بخورند 

به خدا اذیت میشی ، آخرش هم یکی نمیگه دستت درد نکنه 💔💔.

انشالله که کسی من را نشناخته باشه 🤣 مادرشوهرم مثل شما خیلی مهربونه برای بچه هاش متفاوت درست می‌کنه حتی حالا هم اگه بریم خونه شون میگه علی ، کشمکش دوست نداره برای اون متفاوت درست کردم 🙄.

و من با همسرم اون اوایل خیلی چالش داشتم ، کلی زحمت می کشیدم نمی‌خورد می‌گفت دوست ندارم ، تازه من دست پختم عالیه .

به خدا یه روز سه بار تخم مرغ درست کردم و گفت نمی‌خوام دوست ندارم 😭😭 یادمه بار آخر گریه می کردم و درست کردم 

البته خدا رو شکر الان خوب شده .

چیکار کردم، 

به خودم احترام گذاشتم و گفتم من درست میکنم دوست داری بخور دوست نداری نخور و یک غذای مونده از قبل داشتیم اون را می آوردم .

دو ، اصلا ازش نمی پرسم دوست داری یا نه ؟ یا خوب بود ؟ چون فهمیدم خانوادگی اهل تشکر نیستند و دنبال نقاط ضعف هستند.

سه، اصلا نمیگم وای علی این را دوست نداره یا داره !! کم کم بی اهمیت دونستم .

چهار، اگه ماده ای توی غذا ریختم که دوست نداره اصلا صداش را در نمیارم .

پنج. از دست پختم و غذا تعریف میکنم البته نه زیاد در حد یک جمله خبری 

این پیامم کلی نقاط اقتصادی ریز داره ، عاقل باشید و ببینید 🤣🤣🤣

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

خانوما به تازگی از بانک مهر ایران وام گرفتین؟

سرایطش چیه؟

یه ماه دیگه ۲۸۰ میلیون پول میاد دستمون،اگه بزاریم بانک مهر،چند ماهه و چقدر وام میدن؟ارزش داره پول و سپرده کنیم ؟

راستی مشکل ما بیشتر ضامنه،

اگر ضامن بخوان نهایت به نفر اونم بازنشسته معولی،تازه اونم معلوم نیست اوکی بشه یا نه،

خوده همسرمم،سره کار میره،حقوق داره هر ماه،ولی خب کارش دولتی نیست،فیش نداره

همسرم میگه این پول و سپرده کنیم ،وام بگیرم،

بعدش ماشینم بفروشیم،بدیم یه خونه واسه مثلا سرمایه ، بخریم،

به نظرتون شدنیه؟

راستی وام زوجین چیه؟

ما تا حالا هیچ وامی نگرفتیم،

حتی وام ازدواج

سلام خدمت عزیزای دل خیلی خبر دارم .نکته اول اینترنتی حساب مهربانی بانک ملی را باز کردم ( مراحلش تو ا ...

عزیزم من نمی دونم پول یک روز کار شما چقدر میشه اما اگر به جای جوراب همون رو تو پاکت می ذاشتی می دادی دوستت بیشتر به کارش نمی اومد؟ 

من فقط نظر خودم رو گفتم قطعا که شما خودت بهترین تصمیم رو گرفتی 

امروز جایی می خواستم برم 

که اول گفتم پیاده میرم 

بعد گفتم خسته میشم 

گفتم با اسنپ برم که دلم نیومد برای یک قدم راه پول اسنپ بدم 

خلاصه تصمیم گرفتم با اتوبوس برم شانس تا رسیدم به ایستگاه اتوبوس رسید 

جلوی خودم رو گرفتم که خرید احساسی نداشته باشم که کاملا موفقیت آمیز بود 

برگشتنی هم پیاده اومدم

قبل از رفتن هم ناهار رو آماده کرده بودم 

در عوض با پولی که خودم داشتم یک تومن هم که می تونستم امروز خرج الکی بکنم اما کنترل کردم

پولم شد ۵۵۰۰ و گذاشتم برای پس اندازم 😁

تا آخر سال هدف گذاشتم پولم به یک مبلغی برسه به خاطر همین که هدف دارم خیلی درست خرج می کنم 😎💎

سوسو جان ابرسان سیمپل من میزنم راضیم سبکه و ابرسانی خوبی داره

دوست عزیز منم ابرسان سیمپل میزنم پوستم تابستون چربه ولی الان زمستونا رو گونه هام خشکه زده کرم نمیخوابه

نمیدونم از ابرسان سیمپل که فاقد چربی هست از اونه 

یا از  شامپو بچه فیروز که باهاش صورتمو میشورم از اونه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
2810