2777
2789
شوهرش چندسالش بود؟مجرد بود شوهرش؟

40سالشون بود نه جداشده بودن اینا99ازدواج کردن 88همسرشون جداشده بود البته6سالم رفیق بودن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا مگه به سنه یک پسرهای فامیل یک دختر گرفت۳۳سال بعد دختره کم نیاورد یک سال نامزد کرد بعد عقد کرد بعد یک سال عروسی حالا شرایط گذاشتن جهیزیه با  داماد کامل عروسی با داماد کامل بهترین ارایشگاه و عروسی گرفت طبقه بالا مادرشوهرش خالی بود تازه گفت نمیام وجدا باشم رفت یکجا دیگه اجاره کرد بعد اگه بگم اصلا چهره زیباییم نداشت بخت و اقبال داشت 

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدا ...

عزیزم من چون دانشجو ام واقعا وقت نمیکنم راه دیگه برا دور شدن جن و اینا دارید؟؟

بیا تا اومدنت دیر نشده...متاهل.درخواست دوستی⛔🔞🚫
ببخشید متوجه نمیشم از چه لحاظ شادابی نداره؟

خب دختر بیست تا سی اوج زیبایی و جوونیشه من حس کردم ممکنه ادم نتونه کسیو عاشق خودش کنه

خب دختر بیست تا سی اوج زیبایی و جوونیشه من حس کردم ممکنه ادم نتونه کسیو عاشق خودش کنه

عاشق شدن جدا ..خوشبخت شدن جدا ..شما پرسیدین بعد سی سال کسی رو دیدین ازدواج کنه و خوشبخت بشین منم الان میگم ربطی به سن نداره که چرا نتونه خوشبخت بشه خوشیختی به سن نیست که 

عاشق شدن جدا ..خوشبخت شدن جدا ..شما پرسیدین بعد سی سال کسی رو دیدین ازدواج کنه و خوشبخت بشین منم الا ...

من بنظرم بله ربط داره خب

2810