2777
2789
پس بزار منم تعریف کنم؛یک برادرم که سنش به ۵۵ رسیده بود بچه نداشت. به اون یکی برادرم گفت یکی از بچه ه ...

خیلی متوجه منظورتون نشدم

ولی برادرتون حق داشته بچه خودش بوده نمیخواسته بده به کسی دیگه

خدا رحمتشون کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۷۰۰۰۰ هزارتا سکع قسطش ولی نگفته بنظر ۱۳ باشع

یعنی 200میلیون با4ماه ونیم بحساب باشه که 200تومن باسود23٪وبازپرداخت 18ماهه بده بنظرمن اصلانمی صرفه تنهاخوبی ومزیتش دردسرضامن نداریی همین!!

وگرنه بقیه بانکهاباشرایط خیلی بهترهمین وامومیدن 

شما200تومن بزاریی 4ماه بانک سپه بهت 200میلیون بابازپرداخت 36ماهه میده وسودشم همون 23

200میلیون ودوماه بزاریی بانک صادرات 200میلیون بابازپرداخت 18ماهه میده وسودشم همون 23٪

سه ماه هم اگه بمونه بهتون بابازپرداخت 27ماهه میده که قسطشم تقریبا9تومن میشه برا200تومن

بانک مهرایران که من اصلاشرایطش دوست ندارم وهیچ وقتم ازش وام نگرفتم 

200میلیون 6ماه بمونه معادلش میدن بابازپرداخت 18ماهه وسود4درصد

یعنی 200میلیون با4ماه ونیم بحساب باشه که 200تومن باسود23٪وبازپرداخت 18ماهه بده بنظرمن اصلانمی صرفه ت ...

توی سودشون هم متفاوت هستن عزیزم. بانک های دیگه معمولا سود یک سال رو همون اول میگیرن ولی وام ویپاد سودش رو ماهانه میگیره و سود به باقی مانده وام تعلق میگیره و به همین خاطر درمجموع سودش کمتر از اون وام ها هست 

باید پیام رسان بله رو روی گوشیتون نصب کنید هفتاد و دو ساعت قبل از پرواز به جز فکر کنم جمعه ها تو ساع ...

سامیه جون تایلند رفته بودین مگه ۱۰۰۰ تا نبود ،؟؟؟

یا سفری جز تایلند و میگی؟؟

چون فکر کنم کشوری که ویزا بخاد و ۱۰۰۰ میدن و بدون ویزا ۵۰۰ ؟؟

میخواست نزدیک مادر همسرش باشه برا همین اونجا خرید البته نسبت به اون محله خونه بدی هم نیس ۶۰ متری تک ...

عزیزم اونا سه تا بچه دارن اون سه تا بچه آینده میخوان وکلی هزینه دارن خوردن وگشتن هم حدی داره یا جمع میکنن وبه رو نمیارن و یا کلا علی بی غم تشیف دارن وبچه ها باید خودشون گلیمشون رو درآینده بکشن بیرون...

شماهم لذت بیشتر رو بعداتمام اقساط میچشی اگه بچه ای هم به دنیا بیارین دیگه نگران آیندش نیستین😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام وروزبخیرخانمهای گل 🌼🌼بچه هامنوراهنمایی کنیدکم اوردم ازشوهرم🙁🙁یه هفته پیش رفته دوتاشیشه بزرگ ...

خرما رو میتونی له کنی، سپس گردالی نموده و در پودر مغزیجاتی مثل پسته و... یا نارگیل بغلتانی. خیلی خوشمزه میشه😋 

یا نون ویفر یا بستنی، اسمش رو دقیق نمیدونم، بگیری خرمای له شده رو روش پهن کنی و رول کنی، بعد مثل رولت برش بزنی

یا وقتی میخوای شیرموز درست کنی، خرما رو هم توی شیر باهاشون مخلوط کنی بسیار مقوی

رنگینک هم میشه درست کنی

دستور یه دسر بیسکویتی هم داشتم حالا یادم نمیاد🙄

بعصی بچه ها به این روش ها👆 خرما رو میخورن

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
2810