2777
2789
خواهش میکنم عزیزم ❤️ گاهی وقتها پیش میاد که آدم انگیزه ی کافی نداره برای ادامه ی زندگی ولی باید یه س ...

همیشه پشت خانواده ام بودم با اینکه خیلی رنجش ها دیدم از طرفشون🥺 

خسته ام میکنن و انگیزم رو میگیرن 

قدر همسرم و زحمت هاش رو میدونم 🌸 سایه ی سرمه بخاطرم خیلی از سختی ها رو تحمل میکنه ،، تلاش میکنه برای زندگیم و همیشه با کوچیکترین چیز ها خوشحالم میکنه 🌱 پشتمه و همراهم توی تمام مراحل زندگی..خیلی بفکرم هست اللهی شکر خدا نگهش داره

به همه چی امیدوارم میدونم که روزی همه ی این سختی ها تمام میشه میرسم به زندگیم و آرزوهام🦋

برای خودم وقت خیلی میزارم همین الان که خونه ی پدرم هستم سر صبح بیدار میشم به خودم میرسم موهام رو شونه میژنم روتین پوستیم رو انجام میدم صبحانه میخورم کتاب میخونم پادکست گوش میدم مدیتیشن میکنم 

میرم تفریح همراه همسرم ، پیاده روی میرم تو هوای خوب و جایی زیبا ، گاهی رستوران خوب و گاهی فلافل کنار خیابون گاهی بستنی فروشی عالی شهر و گاهی یخ در بهشت کنار خیابون گاهی ذرت مکزیکی بالاشهر و گاهی ذرت کبابی پای خیابون 

قدر لحظه هارو میدونم خوش میگذرونم خودم رو میسازم قوی میشم باز یجایی فروکش میکنم و فرو میریزم ب یکباره 

تنها همدم من همسرم همیشه کنار همیم و حرف های همو گوش میدیم 🌱 میدونه چه سختی هایی میکشم و بیشتر نلاش میکنه برای زندگیمون ♥️

ممنون که حرفهام‌رو گوش دادی و راهنماییم کردی جانم 💓 خیلی نیاز داشتم 

@masumehjoon    

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
از ظهر خواب آلود بودم هی میگفتم بزار فردا میگم،باز دلم طاقت نیاورد😁فدای دل مهربونت خواهر❤قبلا براتو ...

عزیز دلمی ❤️ 

نمیدونی واقعا چقدر خوشحال شدم 

انشالله دفعه ی بعدی نوبت برای مستأجرای تاپیکمون 🤲

نه داستان زندگی ات رو نخوندم عزیزم 

اینطور که میگی پس کولاک کردین واقعا تو پنج شش سال 😍

اصلا یه درصد هم ناراحتی نداره...طلاهای تو تو بازار پر عزیزم 

کافی اراده کنی فقط 😍

ماشین هم که مطمین باش بهتر از اون ها رو سوار خواهی شد 

یه زمانی پیاده از کجا به کجا ها میرفتیم ...برف می‌رفت توی کفش های تابستانی ام 😔پول یه جفت کفش رو نداشتیم 

پول یه تاکسی گرفتن نداشتیم ...پیاده زیر برف از کجا به کجا پیاده می‌رفتیم 

بعد ها که به نسبت وضمون بهتر شد 

زیر باران و برف با موتور باز از کجا به کجا ها می‌رفتیم ❤️

که مردم می‌دیدند بوق می‌زدند که بیاین سوار بشین سرما میخورین تو برف زمستون 

الان قربونت خدا برم دنیا روی خوشش رو بهمون نشون داد ....خداوند پاداش سختی هایی که کشیده بودیم رو بهمون داد 

الان .دو تا ماشین 

یه شاستی و یه پژو دم در خوابیده 🤲

این یعنی قدرت خدا 

و این عشق بین منو و همسرم ❤️که در کنار هم بودیم ...تو سختی ها دست همو ول نکردیم 

جا نزدیم 😍❤️

عقب نکشیدیم ❤️تلاش کردیم تا طلاش کنیم 😍

برای شماها هم این روزهای خوب و خوش خواهد اومد ...خیلی خیلی زود ...باور داشته باشید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلمی ❤️ نمیدونی واقعا چقدر خوشحال شدم انشالله دفعه ی بعدی نوبت برای مستأجرای تاپیکمون 🤲نه داست ...

قبلا داستان زندگیمو نوشتم باهم حرف زدیم راجبش تو همین تاپیک

بعدا صفحشو پیدا کنم برات میزارم حتما❤

چقدر حرفات به دل میشینه معصومه جون😍 هنر دستت که فوق العادس من چون مامانم سالهای قبل فرش میبافت میدونم چقدر دقت و هنر میخواد.باور میکنی چند بار رفتم فرشو دیدم هی میگفتم فتبارک الله...

دوستان ببخشید اگر صحبت متفرقه کردم خیلی دوست داشتم شادیمو اینجا و با شماها و معصومه جون به اشتراک بزارم🌷

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

سلام دوستان عزیزم

دیروز با همسرم رفتیم خرید چون من کیف و لباس برای سرکار لازم دارم رفتیم اما متاسفانه مورد پسند من واقع نشد حالا قراره جمعه بریم یکجای دیگه ببینم اما اونجا رفتنمون چندتا نکته اقتصادی داشت گفتم براتون بگم خالی از لطف نیست امیدوارم با برگشتن معصومه جون و آرشیدای عزیز روال تاپیک هم به قبل برگرده و همه بیاید و یه گزارش بدید که کیف کنیم

بچه ها همسر من به کارای فنی خیلی علاقه داره و بار ها این فنی بودنش به نفعمون شده حالا چطوری؟؟

مثلا گوشیش خراب شد بردیم بدیم تعمیر گفتن۵۰۰ما رفتیم بازار یه ست ابزار ظریف گرفتیم۷۰ هم وقت گذاشت از تو یوتیوب کلیپش نگا کرد هم گوشیشو درست کرد و یه چیز جدید یار گرفت هم اون وسیله رو دیگه داره هم پول اضافی بابت تعمیر ندادیم مثلا سشوار اتصالی کرد یه هویه لحیم خریدیم۲۰۰و بازم از یوتیوب یاد گرفت تعمیرش کرد الان اون لحیم هم داریم البته بگم همش به یک زمینه فنی بودن نیاز داره

دیشبم که رفتیم اونجا گفت چسب تفنگی برای کار جدیدم لازم دارم که یه طبقه میگفت۲۷۰دقیقا همونو طبقه دیگه خریدیم۱۵۰ اینقد اختلاف قیمت

بعد یه چیزی هم که از اول جا انداختم برای همسرم یه کمد پر از ابزار داره هرچیزی جداگانه کیف مخصوص خودش رو داره 

با این ترفند همسرم تا بحال خیلی چیزا درست کرده تو خونه مثلا سه پایه عکس/ استند گل /کافه بار /تخته گردان کیک/الان هم در حال درست کردن پاف هستن

پس دوستان استعداد های نهفته خودتون رو دریابید شاید مجبور شید یک‌جایی هزینه کنید براش ولی مطمئنا بشدت به دردتون خواهد خورد

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

2805

راستی بچه ها ما حدود یه میلیارد سرمایه کار شوهرمو داریم یه میلیارد طلا و یه میلیارد متفرقه پول ماشین و رهن خونه و ...به علاوه وام مسکن میخوایم اگر خدا کمک کنه بریم پای خونه خریدن با کلی صحبت شوهرم راضی شده بره دنبال خونه از امروز بنگاه هارو بگرده دعا کنید جور بشه منم از مستاجری دربیام 

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣

عزیز دلمی ❤️ نمیدونی واقعا چقدر خوشحال شدم انشالله دفعه ی بعدی نوبت برای مستأجرای تاپیکمون 🤲نه داست ...

سلام معصومه خانم قشنگم خوبی 

ان شاالله همیشه سالم و تندرست باشید در کنار عزیزانتون 

نیاز به اون حرفای قشنگت دارم 

این روزا واقعا به سختی دارم میگذرونم 

البته ک خدا کمک می‌کنه 

ولی نیاز به انگیزه دارم راستش هیچکس مثل شما اینقدر آدم قانع نمیکنه با حرفاش 

من تو شهر غریب با دوتا بچه کوچیک شوهرمم کارش اینجا نیست هیچکس ندارم تنهایی دارم میترکم 

واقعا بعضی وقتا تا مرز دیووانگی میرم 

و صد البته اینقدری قسط داریم ک فقط خدا باید کمک کنه 

ک ان شاالله می‌کنه 

خواستم از شما خواهش کنم اگر میشه با چهارتا حرف بهم انگیزه بدین واقعا دیدگاه هیچکس مثل شما نیست 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

@ مامان ـ سبحان۷

عزیزم میشه ازت بپرسم وام بانک ملی یا مهر یا کدوم بانک به عنوان ضامن چک غیر از کارمندی قبول میکنه؟؟ مامان مغازه داره چک صیادی داره میخوام وام بگیرم .

خانمهای گل اگ کسی دیگه هم اطلاعاتی داره ممنون میشم جواب بدین

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام خانوماشما ازین گوشت و مرغ های منجمد توی فروشگاهاب بزرگ میفروشن میخرین؟ 

من یبارخریدم سیاه میشه توطبخ چرخ کردم بخشیشوشبیه لاستیک میشه تومعده سنگینه 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
خب بفرمایید اینم دستبند و ساعت 😍بیشترین اش سهم دلای خودتون 😍12/5گرم

مبارک باشه معصومه جون

چون طلا دوست دارین ژنو ساعت‌های طلای خیلی قشنگی دارن یدونه بخرین😁😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
بیا عزیزم فرش سلاطین

مرحبا بانوی هنرمند😍😍😍

حتما برای خودت اسپند دود کن عزیزم ❤️ 🥰 

خریدهات هم مبارکت باشه به دل خوش ازشون استفاده کنی گلم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
سلام خانوماشما ازین گوشت و مرغ های منجمد توی فروشگاهاب بزرگ میفروشن میخرین؟ من یبارخریدم سیاه میشه ت ...

من دیشب برای اولین بار از فروشگاه رفاه گوشت گرم تنظیم بازاری کیلو 299 خریدم نمیدونم خوبه یا نه دیدم که اطرافیان خریدن راضی ان منم خریدم بنظرم باز بهتر از یخ زده باشه

ولی حقیقت من به همینها هم حس خوبی  ندارم البته میخوام چرخشون کنم 

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
2810