2777
2789
یک میلیارد ۱ ماهه؟؟؟😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫خب من نظرم اینه برای خودمون که مقدور نیس یک میلیارد بزاریمپس ...

مام متاسفانه مثل شما هستیم امکان گرفتن وام بانکی نداریم

چون چک و ضامن و کسر از حقوق میخواد که ما هیچ کدوم رو نداریم 

ما با هر دو حساب ویپاد  خودم و شوهرم سکه جمع میکنیم 

که دوتا وام 50 رو بگیریم بر تعویض ماشین 

قرعه هم خیلی کمک حالمون بوده مخصوصا ده ماهه ها یا

نهایت یکساله 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما لطفا راهنمایی کنید رفیق داداشم بهش گفته یه برنامه ای دارم تو گوشیم مال کره جنوبی هس این مدلیه که ۲۰ تومن می‌ریزی روزی ۷۰۰ تومن به حسابت میاد انگار اونور تو کره یه دوچرخه میخری اجاره اش برات میاد مثلا هروقت بخای میتونی پولتو برداری میگه دیروز ۲۰۷ خریده با درآمدش نظرتون چیه راسته بنظرتون؟من خودم میگم کلاهبرداریه

2805

سلام به همه دوستان جان،راستش دیروز داشتم حساب یه ماه قبل رو می بستم .ما با اینکه سه نفر هستیم ماه قبلمون رو با 12 تومن بستیم که به نظرم واقعا زیاد هست.البته بخشی از این هزینه مربوط به کسب مهارت جدیدی هست که خودم دارم یاد میگیرم و از این بابت اصلا ناراحت نیستم.روز پنجشنبه گفتم روز تعطیله بذار خودم پیتزا درست کنم وسایل پیتزا 538 تومن شد،درسته که همه شون رو یه باره مصرف نکردم ولی آخه مثلا پنیر پیتزا کیلویی 200 تومن بود مگه چه خبره؟ گرونی واقعا بیداد میکنه اگه حواسمون نباشه و نتونیم کنترل کنیم افسار زندگی مون از دست رفته.بقیه عزیزان هم بیاین گزارش بدن.

دوستان من طلا ۴ و۷۰۰ خریدم الان تا عید بالا میره چون الان ۴ و۲۰۰ خیلی ناراحتم خیلی ضررم کردم

اگه برای طولانی مدت میخوای که اصلا جای ناراحتی نداره

من تقریبا ۱۷گرم تو ۴۴۰۰خریدم که ۱۳گرمش با سود واجرت بوده اما فعلا قصد فروش ندارم و به نظرم طلا با صبر سود میده 

بله عزیزم خونه ی من ۴۰ متره من در قدم اول همه وسایلمو رد کردم رفت پولشو تبدیل به طلا کردمبا خودم گفت ...

ممنون عزیزم

چقدر خونتون حس خوبی داره.پیامتو سیو کردم بخونم دوباره❤

شاید خودتون ندونید ولی وقتی میخواستیم این خونه رو بخریم شما تو یادم اومدی که گفتی راضی هستی واقعا یکی از دلایلی که رفتم به سمت خرید این خونه شما بودی...

چون من خیلی دو دل بودم بین خرید این واحد که منطقه ۱ شهرمون هست با یه واحد ۷۰ متری تو شهرک.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
چرا با سود گرفنی؟بنظرم بدون اجرت میگرفتی خیلی بهتر بود

برای استفاده خریدم چیزی که خوشم اومد رو خریدم عزیزم من طلای نو قبلا هم زیاد خریدم و زمان فروش هم با سود فروختم 

طلای دست دوم برای پس انداز میخرم ولی برای استفاده نو دوس دارم و البته پشیمون نمیشم هیچ وقت چون این خوشحالم می‌کنه یه هدیه اس به خودم 

عزیزم برای گوشیت قاب اصل بخر هیچیش نمیشهمنم خواهرزاده‌ام گوشیم رو پرت می‌کنه تا حالا آخ نگفتهولی گلس ...

کی دو خریدم عزیزم خیلی ضربه گیره ولی هی میخواد کلیپ ببینه اهنگ گوش بده 

من هنوزم امید دارم معجزه بشه  
سلام جانم ممنون خودت خوبی؟؟بنظرم بدوز خوبم نشد اشکال نداره تو عروسی اصلا کسی به جزئیات توجه نمیکنه.. ...

دقیقا همین طوره بزرگتر ها بیشتر تو دید هستن 

حالا براشون میدوزم انشالله که خوب بشه

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
خب چرا وام نمیدن اعتبار ندارن؟؟یا که مسئله دیگه ایی هست؟

به ما که میگن اعتبارها از تهران بسته شده، خدا عالمه، اما مگه میشه پس وقتی که پول رو خوابوندیم تو حساب باید اینو بهمون میگفتن نه که الان

عزیزان ب راهنمایی تون نیاز دارم پدرم ی واحد آپارتمان داره ک طبقه سوم بدون پارکینگ و آسانسور هس خونه ...

سلام عزیزم ،

از قدیم گفتن زمین و ملک مرد 

اصلا خودتونو درگیر این رشد طلا نکنید که برای پدر شما با اینهمه زحمت و مشقت ملکی رو تهیه کردن بخوان با زیر دستش عوض کنن .

دور ازجون اتفاقی بیوفته هی طلا رو ریز ریز میفروشن و خرج میشه !

شما با توجه به کار پدرتون و سنشون الان براشون ماشین سنگین سخته خدایی 

بفکر این باشید خونه رو از رهن دربیارید اگه کلش مقدور نیست باید در سه مرحله یعنی سه سال از رهن دربیارید تا به اجاره خوب برسید که برای پدرتون اینجوری بهتره و اینکه خیلی ها هنوز ماشین ندارن و مهم اینکه ملک در جای خوب شهر هست که دوسال دیگه میتونن با ملک دیگه عوضش کنن

درود 🙋‍♀️

اميدوارم حال دلتون خوب باشه 

دوستان يه نكته بگم اگه همسرتون از اين جملات احيانا استفاده كرد شما بدون پول داره شما حرفي از پول نزن 

اگه گفت برو فلان كارو انجام بده من هستم 

نگران نباش

نه بايد فلان كار رو اين هفته انجام بدي 

حالا من يهو فردين بازي در اوردم ٢ميليونم پريد بچه ها

دل نسوزونين

سوسو دل نسوزون ٢تومنو براي يه كاري من دادم بعدش فهميدم خودش پول داشت🤦‍♀️ حالا بايد كلي انرژي بسوزونم پولمو زنده كنم😂

سوسو پول داشتي بايد ميزدي به طلا تو بايد سوت سوت بخري بگي بمونم يهو جمع بشه به گرم .....نه خواهرمن نميتوني از توان تو خارجه😂🤭

معصوم جون رفتي دنباله خونه؟ پيشاپيش مباركه خواهر 

بيا خبرشو بده ببينيم چيكار كردي بانو

@masumehjoon    

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810