2777
2789
سلام خانوما میگم بیاید هرکی یه ویژگی اخلاقی خوب بگه که بتونیم این رفتارای خوب رو گسترش بدیم حالا تو ...

سلام، 

تجربه من: بی مناسبت و به دفعات، برای کسی کادو نگیریم که بعدها تبدیل به توقع بیجا نشه🤐

خب خب دخترا نوبتیم که باشه نوبت اسی تونه یه گزارش از این چند وقته بدم همونطور که خیلیاتون میدونید ای ...

سلام رویا جون خونه جدید مبارک ایشالا بهترین روزا رو در کنار خانواده سپری کنیدعزیزم میشه آدرس دندون پزشکی تون بدید میخام به دندون هام رسیدگی کنم ممنونم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستم همه ی عزیزان از برنامه ها شون گفتنالان دیگه نوبت شماست 😍😅بنویس و خوشحالمون کن ♥️

آفرین بر شما مادر بادرایت و کاربلد که با این نحوه تربیتی عالی،محیطی شاد و امن برای بچه های عزیزتون فراهم کردین.هزاران لایک دارین.

💧حکایت نسرين خانم و گوجه فرنگی بله طولانیه ولی خوندن داره مخصوصا برا خانمای خانه دار و قانع 😂😜💎ن ...

این داستان برای عبرت منه

پارسال تولد مامانم خواهرم کادو گرفته بود همسرم گفت ما هم بگیریم گفتم نمیخواد حالا دلیلشو نمیدونم فک کنم با مامانم بحث کرده بودم

امسال به همسرم گفتم برا تولد مامانم میخوام کادو بدم گفت چی گفتم پول هیچ عکس العملی نشون نداد گفت دو تا جا کلیدی برای مامانا بگیریم 😐

انقدر کارا خواسته انجام بده و گفتم نمیخواد

من خودم یواشکی برا مامانم پول زدم ولی اصلا این شرایط  نباید به وجود میومد که مقصر ۱۰۰ درصدی خودم هستم

عزیزم طلارو هر وقت بخری بدرد میخوره و خوبه .امروز رفتم طلافروشی ای که همیشه ازش خرید داشتم گفت طلا ب ...

اره عزیزم دیروز رفتم خریدم طلا ۴۳۴۰بود امروز شده ۴۴۰۰

به شوهرم گفتم تو ۴۲۰۰بخریما ولی دیدم همه جا میگن تا ۳۹۰۰میاد صبر کردم بعد دیروز دیدم افزایش داشت شد ۴۳۴۰گفتم بریم تاضرر نکردم سریع بخرم اگه پایینم بیاد اشکال نداره ولی اگه بالابره ضرر کردم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
پول میزاری تو حسابت طبق اون بهت امتیاز وام تعلق میگیره اگه اعتبار بانکی داشته باشی تا ۴۰ تومن بهت وا ...

من بدرفتاری مالی نداشتم ولی منومیزنه اعتبارنداری

پولم زیادخوابوندم 180 یا100 یا50 یاماهای 35میادتوش

ولی وام فوری بهم تعلق نمیگیره تمام کارامم باهاش میکنم

ی وام امتیازیم ازش دارم ک برج 5تموم میشه همیشه قسطاشودادم حتی شده ماهی دوتاقسط دادم

چطورمیتونم اعتبارمو درست کنم حضوری برم؟ 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
احسنت سوال خوبي پرسيديهر زمان از زندگيه ما حالو هواي خاص خودشو داره وقتي بچه نداري دستت براي همه ي ك ...

سلام عزیزم یه کافه تو بلوار کشاورزه ااسمش سی سو هست هر وقت نگاه می کنم یادت میفتم چ قدر شبیه سوسو

دخترم عاشقتم
سلام خانوما میگم بیاید هرکی یه ویژگی اخلاقی خوب بگه که بتونیم این رفتارای خوب رو گسترش بدیم حالا تو ...

اتفاقابنظرمن آدم دست خالی بره این تشریفاتو بذاره کنار بهتره 

متقابلاً طرف مقابل هم اومدنی راحت تر باشه 

نه اینکه همش بفکر این باشیم که چی ببریم حداقل ۲۰۰ ۳۰۰ آدم پیاده میشه 😐 بحث چشم روشنی و خونه نویی اینا فرق می‌کنه ..وگرنه مابقی رفت و آمدها آدم چیزی نبره بهتره ...خواهرشوهرم اینا اینجورین خلاصه که داداشاش فرارین از رفت و آمد باهاشون..میگن که تجملاتی هستن آدم پیششون راحت نیست 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
چه خوب که مادرهای الان خیلی با تدبیر هستن من ۳۱ ساله هستمقبلا هم گفتم تو خونه ما همیشه برای پول دعوا ...

چقد منی 💔

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
عزيزم اتفاقا اين موضوع براي ماها مهمه اگه از ابتداي تاپيك با ما باشي در اين مورد هم صحبت كرديم كه بچ ...

خیلی عالی بود ممنون.

بقیه هم بیان بگن تا ماهم ایده بگیریم.

ایده شطرنج عالی بود‌.

کلاس چرتکه و موسیقی تو ذهنم بود ولی به شطرنج فکر نمی‌کردم.خودمم بلدم و عاشقشم و مدال هم دارم چطور به ذهنم نرسیده بود.

برای تمرکز بچه ها هم عالیه.

یه سوال بنظرتون این کلاس های حد نرمالش چقدره؟؟ مثلا من هنوز زبان رو شروع نکردم گفتم بزارم از کلاس دوم بره تا وقتی که کامل بشه.

باشگاه رزمی دوس نداشت ولی ژیمناستیک می‌رفت الان هوا سرده و تایمش نمیخوره به ما نمیره دیگه ولی اونم دوست دارم بره.

در واقع هدف خاصی از فرستادن به کلاس ندارم جز اینکه علایقشو بشناسه.

بقیه دوستان هم جواب بدن لطفا💚

2810