2777
2789
لیلیثث جان میشه لطفا چندتا کتاب خوب و تاثیر گذاری ک خوندین ب من معرفی کنید 🌱بی زحمت اگه کتاب روانشن ...

سلام عزیزم

کتاب در چه زمینه‌ای میخواین بخونین؟

برای روانشناسی مامان و معنای زندگی نوشته اروین یالوم

روان‌درمانی اگزیستانسیال اروین یالوم این یکم سخته مطالبش

در جست‌وجوی معنا ویکتور فرانکل

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله که درسته مثلاً من پسرمو بردم مهد از نظر بقیه دارم خرج میتراشم یا دارم بچمو‌ از سرم باز میکنم یا ...

کاملا حرفت درسته 

اتفاقا امروز پسرم بردم پیاده روی به قول خودش با نینیاااا بازی کنه چند تا بچه کوچولو دید که همه دورش جمع شدن باهم شادی میکردن بعد یه معلم بازنشسته رد میشد گفت چقدر خوبه که بچتو اجتماعی بار آوردی حتما سه سالش شد مهد بذار تا بیشتر تو روابط باشه ،میگفت خیلی از کلاس اولی و دومیا نمی تونن ارتباط برقرار کنن و یا همیشه گریه و مادر باید پشت در کلاس باشه یا اینکه اضطراب جدایی دارن و اونایی که نمی تونن ارتباط بگیرن ، در سال های بعد تو سری خور میشن

سلام عزیزمکتاب در چه زمینه‌ای میخواین بخونین؟برای روانشناسی مامان و معنای زندگی نوشته اروین یالومروا ...

ممنون عزیزم 

ب تاریخ خیلی علاقه دارم اگه در این زمینه باشه ممنون میشم 

یا کتابی ک خودتون خوندین خیلی خوشتون اومده تاثیر مثبت داشته براتون 🌱

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

روغن اصلا نمیریزی یا کم میریزی؟

عزیزم اگه مواد رو مزه‌دار کرده باشم نه روغن نمیریزم 

حتی من سوخاری هم داخلش درست کردم نهایت یک قاشق روغن میریزم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام دوستان من ۱۰۰دارم میخام تبدیل طلا کنم کسی نمیدونه قیمتها قراره چجور بشه؟چون از دیروز تا الان ۱۰۰تومن افزایش داشته مرد بازار و ایناچیزی نذاشتن راجب خرید؟بخریم یاصبر کنیم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
اگه مشهد هستید من یه دکتر عالی برای عقل نهفته میشناسم که خودم پیشش جراحی کردم دندون عقل من جای خیلی ...

اگه برای عصب کشی هم دکتر خوب می‌شناسید لطفا معرفی کنید یا اگه ایشون انجام میده،اسم و فامیلشون رو بفرمایین. تشکر🌷

مارک سرخ کن تون رو هم بی زحمت😍💚

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
سلام عزیزم بازم مزاحمت شدم راهنمایی بخام لطفا بهم کمک کنید مغزم کارنمیکنه همسرم میگه بیا یه ماشین قس ...

اتفاقا همسر منم همین پیشنهاد رو داده ما اسم نوشتیم الان دو هفته هست ولی قرعه کشی هست فعلا اسممون در نیومده

منم قراره طلا بفروشم به نظرم که ماشین خوبیه

اتفاقا همسر منم همین پیشنهاد رو داده ما اسم نوشتیم الان دو هفته هست ولی قرعه کشی هست فعلا اسممون در ...

من همسرم خیلی دوسداره گفتم اگه قسطی هم ننوشتیم بره از نمایشگاه برداره طلابفروشم بخاطرش 

شماقسطی نوشتید؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سلام یاس عزیزم خوبی تونستی با شرایط جدید کنار بیایی تو فوق‌العاده ای قربونت برم

سلام عزیزم خداروشکر خوبه همه چی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام گلم الان پیام دوستان دیدم .یا پنکیک تعداد درست میکنم یا قابلمه سوپ درست میکنم .ممنون ازت عزیز

سوپ رو معمولا زیاد می خورن 

حلیم هم می تونی درست کنی خیلی راحته اب قلم هم می تونی بریزی توش 

2810