2777
2789
متنتو دوست داشتم عزيزم من خيلي قوه ي تخيلم قويه وقتي همسرم آزمون رو داد من شبانه روز غرق در روياي قب ...

عزییییزم خوشحالم برای خوشحالیتون ....ههمون ازین اشک شوقها داشتیم... برای همه ارزوش میکنم....شما هم انشالله مسیر موفقیتتون هموار بشه و خیلی زود به خواستتون برسید❤️❤️

حبوبات و برنج  قندوشکر تاحدی که رنگشون زرد نشه یعنی بسته به مصرفتون من همیشه روغن و ماکارونی ...

کلی خرید میکنیم تخفیف هم داره؟

قند رو کارتونی میخرین ؟چه مارکی؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا تکلیف طلا معلوم نیست 

معصومه بازار طلا فروشی بسته است   

,جز چند تا مغازه 

سکه رو داد41300دیگه نمی دونمی میشه بعدش 

پارسیان یک گرمی رو گرفتم 3500

این رو برای دخترم گرفتم که که انگیزه داشته باشه 

البته پس انداز می‌کنه 

شایدم روز دختر بهش دادم یدونه هم برس چوبی براش گرفتم

قسمت همتون انشالله

خریدای عمده من معمولا شامل این موارده😇 برنج 🌸روغن🌸 قند مصرف نمیکنم به جاش نبات میخرم🌸 رب گوجه ف ...

مایع ظرفشویی و مایع لباسشویی رو. چجوری میخرین قیمتش مناسب بیفته انقدر می‌دونم گالنی خیلی خوبه اما راه بهتری برای خرید مناسبترشون هست؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

دخترا یه سوال برای تغییر دهک یارانه چه چیزی ملاک من از اسفند تا چندروز پیش ۳۰۰تومن حسابم بود براامتیاز وام دوروز هم به۵۰۰رسید ولی الان خالیه .

امکان داره دهک یارانه فرق کنه .

سلام..بچها یه وام 50میلیونی میتونم بگیرم ولی قسطشو نمیتونم 

پرداخت کنم (فکرکنم ۲میلیون باشه قسطش)چون خیلی خیلییییییییییییییی قسط داریمممممم...

ولی دلمم نمیاد ازاین 50تومن بگذرم😚 اخ همش دارم تصور میکنم که بگیرمش بدم یدونه دیگه النگومو زیاد کنم😍😍چه حالی میده حتی تصورش😇😇🥰

نظری پیشنهادی دارید؟وامو بگیرم ؟ یا با حسابم(نگین آتیه) کار کنم

تا دستو بالمون باز بشه،بعد وام بگیرم که شاید بیشترم بتونم وام 

بردارم،،که البته تا سه سال قسط داریم وحشتنااااااااااک😶نمیدونم کی دستو بالمون باز بشه.....

هم اکنوووووون نیازمند یاری سبزتان هستم دوستااااااان،،،،

سلام سلام از اون جایی که میگن از تو حرکت ، از خدا برکت.. من نیت کردم ماهانه هرقدر هم کم اما طلا ب ...

سلام عزیزم 

شما 1600 یارانه و ی تومنی ک براتون میمونه نقد دارید ماهیانه ب اضافه 800 بن 

بشین قشنگ خریداتو لیست کن حواست باشه ماهیانه بیشتر از 800 نشه 

واجبا رو بخر چون الان یکم شرایطتون پیچیده شده البته منم مث شما هسم و دقیق اندازه حقوق قسط دارم و دو تا بچه دارم و چهارنفریم بن ما ماهیانه 400 تومن هس یارانه و اگررر همسر بره اسنپ رو داریم بگذریم 

وسایل صبحانه برا اندازه ی ماه مثلا ی بسته تخم مرغ ی قالب پنیر ی دونه کره متوسط و... هر چی مصرفتون رو هس اما باتوجه ب بودجه چ نهایت تا ی ماه داشته باشی رو لیست کن بخر اگر بتونی ی جور خرید کنی ک ماهیانه مثلا ی ماکارونی یا مثلا مرغ اگر فروشگاه داشته باشه  چرخکرده واینچیزا هم بخری ک خیلی برد میکنی و کمتر ب سختی میافتی  البته در کنارش رو غذاهایی ک میپزی هم باید کار کنی مرغ و گوشت و ماهی رو کمتر کنی مگر اونا ک از فروشگاه میخری 

ی بسته بزاری برا مهمون مابقی رو تو ی ماه استفاده کنی حتما تو تایپیک اشپزی از لیست غذای بچه ها استفاده کن 

پونصد تومن رو سعی کن تو حساب نگر داری یهو مهمون میاد خدای نکرده دکتری بخاید بری مهمونی عروسی خلاصه چیزی باشه از این استفاده کنید انشالله ک خرج اتفاقای خوب بشه 

دویست تومن هم بزار برا قبض و نت مصرفیتون 

سیصد تومن هم بزار صیفی جات و سبزی جات برا ی ماه رو سعی کن بخری یا میتونی دو بار بری دو تا 150 تومن خرید کنی  مثلا با توجه ب لیست غذات نیم کیلو سبزی خوردن برا ی هفته برا هفته بعد ی کاهو سایز متوسط مثلا یکیلو سیب زمینی ی کیلو پیاز ی کیلو گوجه  اگر ب تعداد و باتوجه ب لیست غذا بخری کم نمیاد اولش یکم سخته بعد دستت میاد من خودمم همین کار رو میکنم .

صد تومن هم بزار برا انواع نان تو ی ماه ک مصرف دارید ک معمولا اضاف میاد ک ازش برندار بزار بمونه جمع شه 

پونصد تومن دیگه میمونه چون نمیدونم فروشگاه اتون مرغ و ماهی و گوشت و غیره رو داره یا نه اگر داره ک سعی کن از همون 800 بن 300 هم نقد بزاری بتونی بخری همه چیز  اگرم نه ک 500 تومن رو بزار  برا همین مرغ و گوشت  نهایت ماهیانه ی بار مرغ و ماهی بخر ی بار گوشت 

ون قیمت شهر ها با هم فرق میکنه و من کم برات بودجه بندی کردم 0 بزار روش  یا خودت تقسیم بندی کن چون اینجا چراغ رو میدیم دست شخص خودش با توجه ب سبک زندگیش تصمیم میگیره . 

انشالله موفق باشی

سلام..بچها یه وام 50میلیونی میتونم بگیرم ولی قسطشو نمیتونم  پرداخت کنم (فکرکنم ۲میلیون باشه ...

پرس و جو کن ببین قسطش دقیق چند هست 

بعد اقساط و مخارجتون رو بنویس رو کاغذ دقیق چون سرانگشتی شاید چن تاش جا بمونه 

ببین میتونی از خرجی بزنی قسطشو بدی یا مثلا پول چن ماه بمونه تو حساب بورسی مثلا ازش قسطش رو بدی نمیدونم سودش چجوریه ی پیشنهاد بود 

یا مثلا یارانه و ی مقدار از خرجی بزاری قسطشو بدی 

اینا ب ذهن من رسید

من کارتم موجودی ثابت نداشتو نزدیک هشت تومن اینا در ماه پول میادو میره دقیق نمیدونم بهم سه و سیصد وام ...

عزیزم قرعه کشی ۶۰ تومن رومتوجه نشدم صدمیلیون که بلوکه شد چطور می‌ره برای قرعه کشی

مایع ظرفشویی و مایع لباسشویی رو. چجوری میخرین قیمتش مناسب بیفته انقدر می‌دونم گالنی خیلی خوبه اما را ...

بعضی اوقات تو تخفیف کوروش میخرم و تخفیفهای هفتگی جانبو و دیلی مارکت

ما چون همسرم بازنشسته شده جانبو و دیلی بهمون خرید اقساطی میدن سقفش هم ۲۰ تومنه👌

ولی هر چی بخریم باید تو دوماه پرداخت کنیم مثلا ده تومن بخریم دو تا ۵ تومن از حقوقمون کم میکنن 😏☺️

برای خورشید پس از شبهای طولانی
آفرین بهت خیلی خوشم اومد از نکته های تو متن هم استفاده میکنم منم تصمیم گرفتم از گاریچی ها خرید کنم ق ...

دیگه دیروز یهویی شد و خرید ولی کلا حواسش هست.بعد کلا وانتی که نمیذاره سوا کنی و جنسش خوب نیست ودرهم هست هم نمیخریم چون درسته ارزون هست ولی چندتا خراب بیفته برام اونم بازم ضرره.من کدوم وبادمجون رو نمیشورم تو مشما میبندم و میذارم تو جا میوه ای خودِیخچال و چون به اندازه میخرم خراب نمیشن،میوه ها رو میشورم ودستمال میکشم و میذارم تو ظرف میوه ی در دار(۲تا خریدم وبه یخچال نظم داده)

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
یعنی به تعداد نیاز بخرم یا مثلا کارتنی؟چندتامرغ و چندکیلوگوشت میخرین ؟پول گوشت و مرغ اون روز خر ...

اینا بستگی به میران مصرفت داره کلا مثلا خود من دوتا مایع ظرفشویی ازین ۴لیتریا تو کل سال برام کافیه.گوشت ومرغ هم بستگی به تعداد خونواده و سبک خوراک و میزان مهمان دارره برا هرکسی متفاوته واینجا مبلغ نگیم بهتره....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810