2777
2789
انشالله درکنارهم به هم دیگه انرژی میدیم وپیش میریم😍😍😍  خب منم یکم حرف بزنم کم حرف زدم ام ...

آفرین بهت خیلی خوشم اومد از نکته های تو متن هم استفاده میکنم منم تصمیم گرفتم از گاریچی ها خرید کنم قبلاً به همسرم میگفتم بخر نمی‌خرید الان سفت و سخت وایسادم دارم کم کم یادش میدم البته اوایل خیلی ولخرج بود الان ولخرج نیست

سبزی رو‌نمیدونستم طبقه پایین بهتر میمونه این نکته هم تو ذهنم سیو شد

کدو بادمجون رو‌تو پارچه میدارم شما چجوری نگهداری میکنین؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کارتم موجودی ثابت نداشتو نزدیک هشت تومن اینا در ماه پول میادو میره دقیق نمیدونم بهم سه و سیصد وام ...

منم تصمیم گرفتم بانک مهر حساب باز کنم ممنون از راهنمایی بسیار کاربردی و مفیدتون

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
من کارتم موجودی ثابت نداشتو نزدیک هشت تومن اینا در ماه پول میادو میره دقیق نمیدونم بهم سه و سیصد وام ...

😂😂😂فقط کار مادرشوهرت بیخیال روزی و نعمت رو باید از خدا بخواهیم 

بسته به منطقتون یه چیز بی دردسر بکار مثلا اطراف ما میشه گندم و جو کاشت یه دونه کاشت داره یدونه کود ...

زمین مسکونی هست اجازه کاشت نمی‌دن متاسفانه

سلام دوست عزیز بنظر من همشو بده طلا دست دوبخر  پول راکد بمونه بدرد نمیخوره من سال ۸۸ خواهرشوهرم ...

مرسی عزیزم که  جواب دادی. من هنوز وام نگرفتم و پولی دستم نیست  منظورم این هست که برم وام بگیرم یه پول قلمبه بدم یه جا طلا بهتره یا نه کم کم با حقوق هر ماه همسرم  یه پارسیان یا یه گرم طلا بخرم بهتره کدومش به نفع ادم هست 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
دقیقا همین طوره ...وقتی میبینم بعضیا میان از شرایط سختشون میگن دلم میخواد بهشون روحیه و انگیزه و امی ...

متنتو دوست داشتم عزيزم من خيلي قوه ي تخيلم قويه وقتي همسرم آزمون رو داد من شبانه روز غرق در روياي قبوليش بودم فقططططط لحظه ي قبوليشو تصور ميكردم و در واقعيت مثل ابربهار اشك ذوق ميريختم كه انگار اين اتفاق واقعا برام افتاده و با تمام وجودم جذبش كردم و اون اتفاق قشنگ افتاد بلاخره.... اما الان اول راهيم خيلي دارم صبوري ميكنم خدا كمكم كنه كه خيلي سخته حرف تا عمل خيلي سخته.... خدا رزقو روزي همرو زياد كنه ....همين امروز و فردا ان شاءالله خبر خوش بشنويم ...خوش خبر باشيم ....الهي به اميد تو....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام گلم قربونت مهربون بانو  شما خوبین اون منو اذیت می‌کنه ک البته من اصلا اعصاب ندارم یه حرف ...

دوست گلم خواهر عزیزم نمیخواستم در مورد پستت چیزی بنویسم ولی الان دیدم باید بگم 

بچه ها اذیت نمیکنن هر بچه ای مدل خودشو داره اون داره بچگیشو میکنه 

این ماییم که صبرمون کمه 

فشار زندگی رومونه انرزی کم میاریم وگرنه که بچه اگر بیمار نباشه اذیتی نداره 

به نظرم روی خودت بیشتر کار کن صبرتو ببر بالا اگر میبینی تحمل شرایط زندگی برات سخته کمک بگیر گاهی فشارهای زندگی رو اعصابمون اثر میزاره و همه چی تحت تاثیر قرار میگیره 

چطور وقتی مریض میشیم اذیت میشیم میریم دکتر دارو مصرف میکنیم؟ 

وقتی روح و روانمون هم اذیت میشه باید همینکارو بکنیم 

باید بریم مشاوره بریم روانپزشک 

باید این گارد رو بشکنیم که فقط دیوونه ها میرن روانپزشک 

نه عزیزم اتفاقا کسی که روح و روانش برام مهمه سلام روان بچش براش مهمه کیفیت زندگیش براش مهمه باید بره 

یکی شرایطش بهتره یا میتونه خودشو اروم کنه اکی

ولی منی که نمیتونم و فشار رومه چرا خودم خودمو اطرافیانمو بیشتر زجر بدم 

میدونی رفتار امروزت اینده بچتو میسازه؟ 

ازت خواهش میکنم کمک تخصصی بگیر 

این حرفا رو توی زندگی خودم پیاده کردم که میگم لازمم نیست همه جا جار بزنی که دارو مصرف میکنم همین که خودت بدونی و زندگیت بهتر بشه کیفیت زندگیت بالاتر بره کافیه 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
خخب دوستای گل منم یکم ازمدیریت دیروزم بگم😉 مادرم تلفنی گفت که قراره بعدظهربیان خونه مون❤️ بعد قطع ...

خوب بود عزيزم خسته نباشي 

يه نكته در مورد مهمون يهويي بگم ...اگه ميخواين شيريني بخريد از شيريني فروشي نخريد از اين نان فانتزي فروشيا بعضيا شيريني  ميفروشن حتي با ٣٠تومن هم ميتوني يه پيشدستي شيريني درست كني جلو مهمونت بزاري به صرفه تر.....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

سلام خانما

دوتا سوال پیش اومده ک

دورهمی ک میگین کجاست؟؟

و به نظرتون بیمه عمر فایده داره؟

بیمه ایران گرفتیم،مبلغ ماهانه زیاد نیست ۲۰۰ تومن

به نظرتون بیمه عمرو ادامه بدیم یا با همین پول ماهانه پارسیان بخرم؟

من امروز تا حدودی به یه تصمیم جدید رسیدم تا حالا طلای قسطی از یه آشنا میگرفتم کارکرده با ۹درصد سود ...

طلای حقانی کمترین سودش برای پارسیان هست که بازم اگه قلکتون رو تبدیل کنید ۷درصد سود میگیره

مثل طلا فروشی شما اگه بالا پایین بشه به نرخ روز ازشون میخرید و موقع تبدیلم به نرخ روز پولش رو برای تبدیل واریز میکنه به کیف پول دیجیتال

پس سود و ضرر هر دو یکیه تقریبا 

دوستان امروز شرایط وام کارگشایی رو از بانک پرسیدیم

به ازای هر ۶۰ گرم طلا، ۲۰ میلیون وام میدن

که بعد از یک سال باید تسویه کنی

۵و ۸۰۰ هم سودش هست

چراا انقدر زیاد میگیرن آخه🙁

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨

سلام عزیزان 

ما الان جایی اجاره هستیم و اجاره نامه مون ، کد رهگیری داره برا گرفتن وام ودیعه ولی میگن چون سند به اسم شوهرم هست بهش وام نمیدن ، نمیشه اجاره نامه رو به اسم من تغییر بدیم و وام ودیعه رو بگیریم ؟ 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
2810