2777
2789
بدون شک ویپاد  پول میزاری حساب و سکه جمع میشه بدون ضامن هم هست.  ولی بلو فک کنم سودش ...

و منی که پول گذاشتم بل.و وام بگیرم☹️☹️☹️..بردارم پولمو؟🤔

ویپاد وام گرفتم ،منتظرم قسطاش شروع بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یکی بگه خرید عمده شامل چه چیزایی هست؟

خریدای عمده من معمولا شامل این موارده😇

برنج 🌸روغن🌸 قند مصرف نمیکنم به جاش نبات میخرم🌸 رب گوجه فرنگی🌸  رشته آش 🌸ماکارونی🌸 دستمال کاغذی🌸 صابون 🌸نوار بهداشتی🌸 مایع لباسشویی🌸 و  جرم گیر 🌸مایع  ظرفشویی 🌸اسکاج و دستکش ظرفشویی 🌸 و  مایع دستشویی 🌸و وایتکس🌸 شامپو 🌸ژیلت🌸 پودر فقط دستی میخرم برای شستن سرویس ها 🌸

خمیر دندون و نخ دندون🌸 و مسواک و ماسک و الکل🌸  کشمش سبز از کارتن ۵ کیلویی و کشمش پلویی ۳ کیلویی میخرم مصرفمون زیاده🌸

چای و نسکافه و ادویه و شکر  هم سالانه میخرم شکر فقط واسه مربا که خودم میپزم  🌸

حبوبات هم معمولا ۲ کیلو میخرم هر وقت تموم شد دوباره میخرم🌸 بیشتر لوبیا چیتی و عدس و لپه استفاده میکنم  لوبیا چشم بلبلی نخود و لوبیا قرمز کمتر میخرم مگر اینکه فصل سرما باشه که آش رشته و آبگوشت بیشتر درست میکنم برنج نیم دانه هم سالانه میخرم چون شیر برنج زیاد درست میکنم 

فعلا همینا یادم اومد😊

من تو فریزر زیاد چیزی نمیذارم مثل هویج و بادمجون و کدو 

برای مصرف نهایت دو ماه گوشت ماهی و مرغ میخرم سبزی قورمه و آش هم بیشتر از یک کیلو نمیذارم فقط فصل سرما حبوبات دو سه وعده پخته میزارم چون  همسر جان یه دفه میگه آش بپز و اینجوری سریع اماده میشه😍

برای خورشید پس از شبهای طولانی
خریدای عمده من معمولا شامل این موارده😇 برنج 🌸روغن🌸 قند مصرف نمیکنم به جاش نبات میخرم🌸 رب گوجه ف ...

رب انار و شیره انگور و شیره توت و خرما و  انواع عرقیات هم سالانه میگیرم 😊

باز اگه چیزی یادم اومد میام میگم 🤭

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام معصومه جونم .....ناجی زندگی من....سلام به همه دوستان خودم..اکثرتون تو ماجرا زندگی من بودید....& ...

تو خونه نداری.... سواری نداری ...وسایل زندگی داغونه بعد میری برای بچه خواهرت دوچرخه  میگیری مگه باباش پول نداره ..خوب چرا یه بار خواهرت چیزی برای بچه های من نمیگیرن ...گفتم میری دوچرخه میخری ۵تومن ....شام یک ملیون پونصد بعد خواهرت دست میکنه سه تا بستنی می‌خره ۱۰۰ تومن ....برای تولد دخترش رفتی تبلت میخری و خواهرت برای تولد دخترم دست کرده ۳۰۰ داده و میگه شرمنده عمه نداشتم بیشتر بدم و دقیقا دوروز بعدش میره گوشی می‌خره. برای دخترش نیم ست میخره ۱۱ملیون ...پس چه جور میگه ندارم چون تو ۱۸ متر تریلی داری ولی شوهر اون حقوق بگیره ...بابا اگه حقوق بگیره قسط نداره ...خ‌ونه داره ماشین داره باغشهری داره کلی طلا داره ....خلاصه گفت چکار کنم که راضی بشی...گقتم من هرماه یه مبلغی میذارم برای پدر ومادرت ...همون رو خرد خرد بهشون بده ....ولی راضی نیستم یه هزار تومن خرج خواهرت کنی..(البته این حرفها یه مدت روش اثر میذاره دوباره همون اش وهمون کاسه هست)..فعلا قبول کرد و و کارت رو دوباره دستم با یه کوله بار بدهکاری ....

سلام به خانم های گل تاپیک ،

دوستان گلم ،سعی کنیم تاپیک پرمحتواتر وپربارتر باشه،

وعلاوه بر نکات ریز خانه داری 

درمورد گرفتن انواع وام ها،ثبت نام ماشین ،....بیشتر صحبت بشه.

من خودم روزی که با تاپیک آشنا شدم ،فکر میکردم برای خرید طلا ماشین باید پول گنده باشه بخاطر همین پولهای ریز و علکی هدر میدادم.🤔

1-به کمک دوستای خوبم تو تاپیک یاد گرفتم پولهامو ریز پس انداز کنم با پول های کم پارسیان با پول های زیاد طلای بدون اجرت و..بگیرم.😇

2-فهمیدم بعضی بانکها مثل مهر و پاسارگاد وبلو وام بدون ضامن برای زنان خانه دار دارن .این وام ها برای خرید طلا بی نظیرن 

چون طبق چیزی که نیمه دوم سال ۴۰۲ دیدیم طلا رشد ۵۰درصدی داشت اما سوداین وام ها فقط ۲۳در صد بود.(ویپاد وبلو)

@maritan   این کاربر عزیز یه تاپیک کامل وجامع درمورد ویپاد وبلو توضیح دادن👉

3-

سریعترین و راحت ترین وام، نگین آتیه س 

دو ماه سپرده میکنی، معادل سپرده وام ۲۱ درصد میدن، سه ساله 

یا دوبرابر سپرده وام یکساله ۲۱ درصد 

هر چقدر پول بیشتر تو حساب بمونه( از دو ماه بیشتر)، سود کمتری میگیرن 

۴-بانک مهر ورسالت لاک پشتی امتیاز میدن ولی خوب کارمزد خیلی کم تری دارند وبه درد مواقعی میخوره که خیلی وام گرفتید 

وقسطاتون پر هست خرج ماهانه رو میزارید تو حساب وطی یک سال یا کمتر معدل حساب خوبی براتون درست میشه (پول ماهانه ای که خرج خورد وخوراک میشه ونمیخوایید طلا یاچیزی باش بخریدبزارید با گردش حسابش معدل حساب براتون ایجاد شه)وقتی قسطاتون سبک شد این وام و بگیرید .

رسالت هم شبیه مهر هست تقریبن شرایطش

اینها چیزایی بودن که من از شما دوستای عزیزم مخصوصن مامان سبحان گلم یاد گرفتم 

اتفاقا همسر من هم گچ کار هستن. واقعا گچکار اینقدر درآمد نداره، مگر اینکه تو شهر ایشون نرخها فرق کنه. ...

ولا نمیدونم

شاید شهر ب شهر فرق داشته باشه

چون منم دیدم بعضیا دستمزدشون  بالاست

خدایش همه عزیزانی ک تو این صنف کار میکنن

حقشون حقوق بالاست چون کارشون خیلی سخته

ولی افسوس 😔😔

شاید باورتون نشه

ولی بخدااا

یکی از بزرگترین آرزوهای من ک همیشه میگم

اینه ک امیدوارم ی روزی برسه ک هرکسی ب اندازه زحمت

و مطابق با وجدان کاریش حقوق بگیره 

و من همیشه متاسف بابت این بی عدالتی😔😔

سلام دوستان ❤️

ب جز هم قدم جان 

ی دوست عزیزی دستور لیمو عمانی رومیخواستن

دوست عزیز کاربریتون رو فراموش کردم ک تگتون کنم🙈

و شرمنده شدم🙈

امیدوارم پیاممو ببینید❤️

دستورش رو گذاشتم گروه آشپزی🌹

تو خونه نداری.... سواری نداری ...وسایل زندگی داغونه بعد میری برای بچه خواهرت دوچرخه  میگیری مگه ...

خدا هدایت کنه شوهرت رو

واقعا فشار میاد ب ادم حق شما و بچه هات خرج خواهر شوهر و بچه هاش بشه

بچه ها من این موفقیت خیلی بزرگ رو مدیون شما مخصوصا معصومه جون هستم ...من تو ۱۵ سال زندگی خیلی پول اومد تو دستم ولی قدر ندونستم....پول جمع میکردم شوهرم تا می‌فهمید پول دارم سریع به هر بهونه می‌گرفت وخرج میکرد ...هیچوقت چیزی تو زندگیم عوض نشد ...هر ماه کلی قرض و بدهکاری داریم که همش به قصابی مرغ فروشی و سوپری و میوه فروشی...یا پول کم آورده رفته قرض کرده یا ماشین خراب شده یا مهمون داشتیم رفته  سود کرده...ولی به حرف معصومه جون گوش دادم و از روش ایشون پیش رفتم اول خورد خورد جمع کردم و صدام در نیومد و جوری وانمود کردم که همیشه در حال خرج کردن هستم ....بعد که طلا رو فروختن نیومدم پول رو مستقیم بدم دست شوهرم که مثل همیشه بگه با این پولا نمیشه کاری کرد. بخوره خرج شکم بشه ...به اسم داداشم ماشین رو بهش دادم که مجبور بشه برگردونه ونکته دیگه من شروع دوباره رو زدم ۴اردیبهشت که کارت دوباره اومد دستم ...با این حال تا حالا ۲.۳۰۰سوت گرم طلادوباره ازصندوق طلای حقانی برداستم...شده روزی ۵۰ سوت ولی میخرم آنقدر این ۲۰۰ تومنه داره میاد که تو چشم نمیاد...

بچه ها من این موفقیت خیلی بزرگ رو مدیون شما مخصوصا معصومه جون هستم ...من تو ۱۵ سال زندگی خیلی پول او ...

عزیزم بهت افتخار میکنم که اینطور با چنگ و دندون تلاش کردی برای هدفت 

که کم نیوردی و بالاخره یه راهی پیدا کردی

ان شالله همسرت هم سر به راه بشه و بیشتر فکر زندگی خودش باشه 

مامانِ نامی🙍‍♂️
قربونت برم من ❤️ اونوقت آخه با این همه قرض  به دو تا جا  باید اقساط بدی  فکر ای ...

سلام معصومه جان ممنون که بیادم هستین، جواب این دوستمون رو دادم خاموش میخونم همیشه،، اومدم سه ماه پولمو کذاشتم بانک مهر موعد وام فوری گفت شما مشمول دریافت وام نیستین اعصابم خورد شد،، چهل داشتم تو حسابم. بعضی اوقات که شوهرم شبکاره روز حوصلش سر میرفت خونه با من میاومد بازار،،، منم دیدم بیکاره کنارم،، رفتم طی یک حرکت انتحاری بیست تومن لباس مردانه اوردم و دو متر به داربست غرفه م اضافه کردم که اون مردونه هارو بفروشه،، نمیدونم کار درستی کردم یانه، فعلا هنوز راه نیوفتادیم و طی شش هفت روز یه تومن سودکردیم از مردونه ها

میخام سر برج پولمو که بیست تومنش مونده بزارم شهرستان صندوق قرض الحسنه ای که همیشه ازش وام میگرفتم. البته طی این سه ماه باز حسابمو پر میکنم

دلنگرانیم اینه نکنه اشتباه کردم و بیست تومن جنس اوردم 

نظرتون چیه 

معصومه جونم شاگردت چه جور درس پس داد....هدف بعدی تا آخر سال ۱۰۰ گرم طلا بگیرم و به اسم وام بدم داداش ...

عزیزم  چه عالی که برای زندگیت داری تلاش میکنی،من زندگی شمارو یادمه و چقدر هم حرص میخوردممممم....

اخرین دفعه ایی که یادمه تعریف کردی این بود که یه بحث اساسی شده بود و دایی همسرتون چشمای همسرتون رو به واقعیت باز کرده بود.....پس چرا الان دوباره شوعرت برگشت به قبل؟؟

اتفاق خاصی افتاد؟برات از ته دل ارزو میکنم که شوهرت به راه راست هدایت بشه

2810