2777
2789
سلام استاتر و دوستانعزیزم میشه راهنماییم کنید.من ۳۰۰ پول نقد دارم که کل حقوقم قسط شده و جا ندارم وام ...

اگه ماشین خیلی لازمت میشه واقعا بخر هم استهلاک وخرجش هست امکان تصادف و دزدی هم هست اگه قصدت سرمایه گذاریه طلا کم اجرت بخری بهتره 

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین احسنت🙏🏻من ازینجا یاد گرفتم یه مدتی لباسایی که فقط نیم ساعت پوشدم رو نندازم لباسشویی و یه آب ...

سبزواری این ضرب امثل

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
سلام خانما..میشه لطفا راهنمایی کنین🙏یه مانتو لینن مشکی حدود ۸۰۰ گرفتم از پیج..یه بار انداختم لباسشو ...

یکم بیشتر بگردین در مورد رنگ مانتو و بپرسین

منم حدودا یک ماه پیش یه شلوار کتون دادم رنگ کرد و صحبت از رنگ لباس شد گفت بعصی لباسها که به روش سنتی و معمول رنگ نمیشن ما کارگاه مخصوص داریم که رنگ کنن و البته فقط مشکی.مثلا اگر لباست آبی باشه و به روش معمول رنگ نگیره میبرن کارگاه مخصوص و مشکی رنگش میکنن.شما هم یکم بیشتر بگرد

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام خانما..میشه لطفا راهنمایی کنین🙏یه مانتو لینن مشکی حدود ۸۰۰ گرفتم از پیج..یه بار انداختم لباسشو ...

و نکته ای که گفت این بود که لباسهای مشکی اگر لکه روغن روش نباشه کثیفی رو نشون نمیده پس نیاز به ماشین لباسشویی ندارن و با آب سرد و مایع تو لگن بشوریم بهتره و پودر برای لباسهای سفید استفاده کنیم 

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

سلام بچه ها 

میگمممم

واسه شما هم پیش میاد یروزایی بی دلیل کاملاااا بی حوصله باشین و حوصله ی هیچی نداشته باشین؟

امروز از اون روزای من بود

جالبه که همسرمم همینطور بود.

اصلا حال هیچی نداشتیم

حتی خونه هم یکم نیاز ب تمیز کاری داره گذاشتیم واسه فردا.

این یکی دوروز غذا نذری اوردن واسمون ولی واقعا دیگه میلمون نبود بخوریم حال غذا درست کردن هم اصلا نداشتم، رفتیم بیرون فلافل خوردیم و برگشتیم، گفتیم حال و هوامونم یکم عوض شه( نکته اقتصادیش خرید فلافل بود🙈🤭)

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚

سلام 

امروز بیست و دومین سه شنبه از هفته ۵۲ هستش. مبلغ پس انداز ۲۲۰ هزار که با دو میلیون و ۳۱۰ هزار قبل می شود: دو میلیون و ۵۳۰ هزار تومن.

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
چالش 52 هفته رو. توضیح میدی

سلام

عزیزم از هفته اول با مبلغ ده هزار شروع کردیم، هر هفته به تعداد هفته ها پول کنار گذاشتیم به ترتیب ده هزار، بیست هزار، سی هزار و و و و تا اینجا که شده هفته ۲۲ یعنی مبلغ ۲۲۰ هزار. که جمع کل تا امروز میشه ۲ میلیون و ۵۳۰ هزار. 

مثلا هفته بعد که هفته ۲۳ هستش یعنی ۲۳۰ هزار پس انداز که توی هفته ۵۲ که میشه هفته پایانی بهمن، برای ما، کل مبلغ میشه ۱۳ میلیون و ۷۸۰ هزار تومن. 

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
سلام بله عزیزم میشه ولی بعضی استخدامهای خاصشمثلا امسال مربی پرورشی یا بهداشت رو از اکثر رشته ها میگر ...

عزیزم  میشه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.مربی بهداشت تو مدرسه کار میکنه دقیقا نمیدونم؟ مربی پرورشی منظورتون همون معلم پرورشیه؟با رشته مدیریت بازرگانی برا اینا میشه فقط استخدام شد؟

خدا ❤ من است.
2810