2777
2789
سلامی به گرمی روی ماهم به روی ماه خوشگلای خسیس خودم ،😍خب اول از همه تبریک میگم به ستاره جون که خونه ...

سلام تبسمی قشنگ خوبی    

چقد خوب و عالی ک حس خوب داری عزیزم

همیشه درآمد عالی و خرید عالی داشته باشی

آی چ حالی میده پول خرج کنی     

سلام خانما.میگم شما لباس تو خونه ای هاتون رو دوره ای عوض میکنید؟مثلا ما الان از نظر مالی اوضاعمون خی ...

واااای نه بنداز دور ‌

۵سال واسه تیشرت دیگه کافی یه 

کم کم لباس خونگی تو عوض کن  

خوشگل بخر تو خونه هم تاپای خوشگل بگیر  با عرض پوزش اشتباه میکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما یه سوال

شما اگه شوهرتون بهتون اعتماد داشته باشه حساب همه پولاش دستتون باشه،مخفی کار نباشه نصف خونه رو به نامتون کنه در مقابل هیچی،  از پس انداز مخفی تون بهش میگید؟؟ خونه دیگه ای ام نداشته باشه

حس میکنم وقتشه بهش بگم مخفی نکنم

سلام خانوما یه سوالشما اگه شوهرتون بهتون اعتماد داشته باشه حساب همه پولاش دستتون باشه،مخفی کار نباشه ...

من باشم نمیگم 

چون یه بار مخفیامو رو کردم دیگه فکر میکنه همیشه مخفی دارم، هرچقدرم میگم دیگه هیچی ندارم باور نمیکنه و به شوخی گاهی یه چیزایی میگه که با خودم میگم کاش هسچوقت نشونش نمیدادم

به نظرم اگه میخوای تغییر رویه بدی و کلا دیگه مخفی نداشته باشی. اینا که الان داری بذار مخفی بمونه برای روز مبادا و تو خوشی ها انشالله کمک خرجت باشه و ازین به بعد دیگه مخفی نخر 

بنظر من حرمت لباس خونگی کمتر از لباس بیرون نیست🌹لباس خونگی رو برای دل خودمون میپوشیم🌹لباس خونگی مط ...

چقد با سلیقه هستید کیف کردم❤️😍

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
سلام بچه‌ها خوبید منو که یادتونه شوهرم بیکار شده بود برج ۱۱ و من ۷ ماه به شدتتتتتتت سخت و درداوری رو ...

سلام عزیزم 

انشالله بعد هر سختی اسونی هس توکل کن بخدا 

بنظر من ویپاد بهتر از مهر هست 

هم پلکانی میتونی وام بگیری هم سر ماه با سکه هات چون دو سه مدل وام داره 

محدثه جان شما تا حالا با اعتبار اسنپ لوازم آرایش و بهداشتی خریدی؟راستش من تا حالا خرید اینترنتی نداش ...

عزیزم من با اعتبار اسنپم از خانومی خرید کردم راضیم هزینه ارسالشم زیاد نیست فک کنم 50 60تومن بود 

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
سلام بچه‌ها خوبید منو که یادتونه شوهرم بیکار شده بود برج ۱۱ و من ۷ ماه به شدتتتتتتت سخت و درداوری رو ...

به به سلام به دوست عزیزم شکلاتی جان ❤️

مگه میشه یادمون نباشه عزیزم 

یادمه که آخرین بار اومدین گفتین دعا کنین برای کار همسرم 

پس شکر خدا مغازه باز کردین ...مبارک عزیزم 

از همین روزهای عزیز از خدا می‌خوام که کسب و کار همه خوب و پر سود باشه 🤲کسب و کار شما هم اونطور که میخواین باشه 

و خداوند صحت و سلامتی بده به همسرامون که نون زندگی امون هستند ❤️واقعا قدر بدونین 👌 

فقط عزیزم اصلا دلسرد نشو ...خب بطب که یه مدت زمان می‌بره که بیوفتین رو روال 

مهم اقدام بود که اقدام کردین و حرکت کردین 

طلاهای فروخته شده ات هم فدای یه تار موت 

از قدیم میگن تیله رو جمع میکنن واسه بازی 

باز شکر گزاری کن که به وقتش پس انداز کردی و گرفتی عزیزم 

اگه پس انداز نداشتی چی میشد به نظرت ؟؟

دستت باید جلوی این و اون دراز میشد 

و میشد منت براتون 

مطمین باش کم کم اون طلاها هم برمیگرده جاش ..

تو روزهای سخت کنار همسرت باش و بهش قوت قلب بده 

اگه از وضع بازار ناراحت بود بگو عزیزم طبیعی که یه مدت زمان می‌بره تا ما شناخته بشیم 

تبلیغات هم فراموش نکن عزیزم ❤️ بلاخره تاثیر داره 

از نظر بانک ...کدوم بانک بهتره 

به نظر من ویپاد خیلی خوب 

هم میتونی خرج کنی پولت رو ..هم زمانی که پول تو حسابت سکه جمع کنی و به راحتی وام برداری 

سقفش تا پنجاه تومن ...اینو هم در نظر بگیر عزیزم ❤️ 

سلام خانوما یه سوالشما اگه شوهرتون بهتون اعتماد داشته باشه حساب همه پولاش دستتون باشه،مخفی کار نباشه ...

من همه حقوق دستمه 

خونه کامل بنام منه 

فاکتور طلاهام موقع خرید خود شوهرم میگه بنام خودت بزن و بخر 

همه چی زندگی دست خودمه 

ی بار از مخفی ها گفتم 

دوس نداشت دوس داره پس انداز کنم اما اولویتش زمان حال هس و ولخرجیییی زیاد زیاد رستوران رفتن و... 

بچه هام تو سن رشدن بهتره غذای خونه بخورن غذای بیرون هم میدم بهشونا ولی خب دیگه امسال هر چی جمع کردم و گرفتم نگفتم ک توقع بالاتر نره ک بدونه خرج میکنم و خرج گرونه با این حقوقا کاریی نمیشه کرد و بیشتر تلاش کنهو خیلی دلایل دیگه 

نگو گلی ی زن همیشه باید پشتوانه داشته باشه برا روزای سخت زندگیش بارها همه دارن بهمون میگن از قدیمیا تا جدیدیا 

پس با توجه ب شناختی ک از شوهرت داری و سبک زندگیت خودت تصمیم بگیر !

سلام سلام 

چقد پست های امروز تاپیک خوب بود  

ریحانه جان من که کلی ایده گرفتم از نوشته هات

چقدم دست ب قلمتون خوبه 

تیتان جان چقدر شما با برنامه و خوش سلیقه هستین خوشبخت و پایدار باشین 

نوشتنم زیاد خوب نیست ولی منم یکم بنویسم 

دوستان امسال همسرم و برادرشوهر مجردم زمین اجاره کردن و ما سه ماه تابستون و یکی دوماه پاییز رو خونه پدرهمسرم هستیم (خرجی باخودمون و سعی میکنم از وسایل درست استفاده کنم 😘خودشون خونه باغ میمونن   

خونه رو تمام و کمال در اختیارمون گذاشتن که از همینجا دستشون رومیبوسم )

واااای زندگی روستا چقد خوبه این یه ماه فقط یه دونه هندوانه گرفتیم عشقی از بس برامون میوه و دوغ و سبزی اینا اوردن خونه پدرم و پدرهمسرم و همسایه ها خدا ب مالشون برکت بده 

قبلا نهار و شام رو جدا جدا درست میکردم فک میکردم تکراری همسرم ناراحت بشه ولی مادرهمسرم گفتن با نینی خودتو اذیت نکن زیادبزار دووعده ای بخورین😍خدا خیرش بده راحت شدم همسرمم اصلا تغیرو احساس نکرده😅

برای سه نفرمون ۵پیمانه برنج میزارم برا دووعده که با ته دیگ کافیه برامون 

برا خورش ها هم پنج تیکه مرغ کنارش سیب زمینی و لوبیا و اینام هست که بازم برای ما کافیه

جوجه دوست داریم ولی چون دیر میان و خسته هستن مرغ رو که مزه دار کردم یه ساعت قبل شام با یه لیوان اب میزارم قشنگ بپزه و ابش کشیده بشه و سرخ شه خیلی خیلی خوشمزس

ما کنار دلمه مرغم میزاریم حتما دووعده ای درست میکنم یه وعده ش رو که میل شد بقیه رو فریز میکنم هرچی مرغ بمونه باهاش استانبولی میزارم دیگه بقیه دلمه ها رو بدون مرغ مصرف میکنیم 

فلافل درست کردم ازبیرون خیارشور گرفته بودن نیم کیلوهم نبود بدمزه هم بود من نتونستم بخورم فککنم ۴۵تومن 

اززمین خودمون خیاراوردن تو دبه دوکیلویی خیارارو چیدم ریحان اضافه کردم(روستا سبزی فروشی ندارن فقط ریحان تویخچال بود سبزی عطری دیگه ای نبود) با یه لیوان سرکه انگور و یه قاشق فلفل سیاه(ارگانیک و طبیعی) و نصف قاشق پودر سیرطبیعی بقیشم اب نمک ریختم دلتون نخواد به حدی خوشمزه شده یکی دوبار مهمون داشتم همش ازش تعریف کردن 🤗🤗 تو این یه ماه دبه دومی رو ب اتمامه 

هوا گرمه یه هفته تو اشپزخانع بعدش میزارم یخچال قابل مصرفه دیگه

همسرم برنج و خوراک لوبیا دوست داره با هم   

خوراک لوبیا رو اضافه درست میکنم یه وعدش رو با برنج   وعده بعدی قارچ اضافه میکنم با خیارشور و کلم اینا 

یکی دوهفته قبل برام مهمون اومد  تو روستا مرغ اینا نیست گوشت ابگوشتی داشتم که وجه خوبی نداشت برا مهمون  تعداد تکه های مرغ هم کم بود  فاصله روستا با شهرم زیاده 

گوشتاشو جدا کردم  چرخ کردم   خورشت قلقلی  درست کردم با سیب زمینی و شور و سبزی و نوشابه  خیلیم خوب شد 😍   

قبلا غذاهام اضافه میومد الان به اندازه درست میکنم کنارشم جورچین اینا میزارم    

قبلا چندمدل ترشی سره سفره بود  الان تنوع میدم  یبارسالاد  یبار شور و ترشی  یبار سبزی   مرتب عوض میکنم که تکراری هم نباشه و بیشترم ب چشم بیاد  دوسه مدل ترشی   مزه هیچکدوم درست حس نمیشه 

دوستان بنظرتون اگه واسه خودم  ترشی و لوبیا و سبزی  اینا درست کنم  بزارم یخچال مادرشوهرم پاییز ببرم خونه خودمون زشته؟ 

از طلاسی هم۲۱۵سوت طلا خریدم خرد خرد زیاد نیست ولی مخفیه و خوبه(خداشاهده سوت به سوت که زیاد میشه بیشتر مصمم میشمم مخفی باشه حالا کلا یه تومن هم نمیشه😄) تصمیم گرفتم هروخت از چیزی ناراحت باشم ۱۰۰تومن بگیرم 😍 ببخشید پرحرفی کردم دوستان ❤❤

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 
بنظر من حرمت لباس خونگی کمتر از لباس بیرون نیست🌹لباس خونگی رو برای دل خودمون میپوشیم🌹لباس خونگی مط ...

آفرین احسنت🙏🏻

من ازینجا یاد گرفتم یه مدتی لباسایی که فقط نیم ساعت پوشدم رو نندازم لباسشویی و یه آب بگیرم بندازم رو بند اتفاقا خیلی خوب بود دقتم به لباسا بیشتر شده چرک مرده نمیشه لباسا‌.

و اینکه لباسایی که تازه میخریم حتما جداگانه بشوریم بار اول چون ممکن رنگ بده به بقیه لباسا.

و اینکه من یه اصطلاحی دارم باید فریزر لبلس داشته باشیم یعنی مثل اینکه مواد غذایی ذخیره میکنیم لبلس هم باید نو همیشه داشته باشیم.مامان مامانم میگفت همیشه لباسای مناسبتی داشته باشین مثلا برا محرم یا برا عید تا تولدی در راه هستش یا تو خونه ای همیشه لباس نو داشته باشید جوری نباشه که بگین:

هرچی دارم به بر(تن) دارم  به بقچه دست خر دارم😅

خدابیامرز خیلی رو ظاهر حساس بود.و البته تو بچه هاش و حتی داخل ماها میشه اینو دید 💚

[QUOTE=346327447]سلام سلام  چقد پست های امروز تاپیک خوب بود   ریحانه جان من که کلی ایده گرفتم از نوش ...[/QUOTEخواهش میکنم عزیزم امروز همسرم خونه بود و کلا با بچه ها سرگرم بودن این بود ک منم استراحت کردم و کلی اینجا حرف زدم 🤩🥰 البته ک اموزه های معصومه جون و دیگر دوستان تایپیک هم بود تو گفته هام و انشالله دین  منم ب تاپیک ادا بشه 

عزیزم شما الان پس تو روزای بی خرجی هستی دیگه خیلیم عالی و انشالله زیاد بتونی پس انداز کنی این مدت 

ترشی و اینا هم ک میخای درس کنی بنظرم یکمم جدا برا مادرشوهرت درست کن بهش بده و هم اینکه اگر میتونی موقع ک میخای بری درس کن ک نخای بزاری یخچال کسی شاید یهو یخچالش جا نداشته باشه روش نشه بهت بگه ودلایل دیگه 

اگرر فصل اون چیزای ک میخای درس کنی نمیگذره 

یا تو یخچال خودت بزار 

ولی اگر خاسی هم ببری قبلش ازش سوال کن و حتما ب خودشم جدا بده این نظر من بود

سلام خانم ها من شاغلم و درآمدم در حد متوسط است.متاهل هستم و به جز خرید گوشت و برنج بقیه خرجهام یعنی ...

دخترجان، تو این اوضاع اقتصادی ، خوراک و پوشاک خودش خیلی گرون در میاد . برای همین نمیتونی پس انداز بکنی 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
2810