2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب یعنی شما یه جا خونه مثلا دیدی یا یه محل با متراژ مشخص و قیمت گرفتی؟ماشاالله به جونت همینجوری ادا ...

نه حدودی 

محله مون خیل داغون برا اینکه از اینجا در بام ب اندازه قیمت خونه م پول میخام

نسبتی گرفتم

الان خونه م ۳ و خورده ای میارزه ۳ هم بزارم میتونم یه محله معمولی تو تهران خونه بگیرم 

همه چی حدودی دقیق نیست

و اینکه بنظم پول خونه جور میشه

ما حرکت میکنیم برکتش با خدای قشنگم 

ان شاالله برامون بخواااااد

اون بخواد تمومه

نه حدودی محله مون خیل داغون برا اینکه از اینجا در بام ب اندازه قیمت خونه م پول میخامنسبتی گرفتمالان ...

درسته متوجه شدم یکم ذهنم شلوغه نمیدونم چطور و چیکار کنم همسرم هم زیاد همکاری نمیکنه 💚

انشاالله خیر و برکت نصیب همه مون بشه🥰

درسته متوجه شدم یکم ذهنم شلوغه نمیدونم چطور و چیکار کنم همسرم هم زیاد همکاری نمیکنه 💚انشاالله خیر و ...

منم همسرم فقط از ۵۰ گرم طلایی که اواخر فروردین خریدم خبر داره از بقیه بیخبره 

تا وقتش 

بچه ها یه ماشین بخریم از کجا باید بفهمیم کلاهبرداری نیست و...

یه چیز یاد بدین من تا پولم دستم میاد با خواهرم گشتم خرج میکنم همشو قبلا تو تاپیکا بودم سکه میخریدم زیاد بودم همرو از خواهرم یاد گرفتم بفروشم لباس بخرم شیک باشم لگن بخرم و...

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بچه ها یه ماشین بخریم از کجا باید بفهمیم کلاهبرداری نیست و...یه چیز یاد بدین من تا پولم دستم میاد با ...

میری دفتر خدمات قضایی استعلام توقیفی و جریمه و ممنوع المعامله بودن فروشنده رو میگیری

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
نه عزیزمطرح مهربونی تموم شده الان اعتبار ملی که خیلی بهترهعالیهبله بام رو نصب میکنیدکارت رو از تمام ...

عزیزم طرح مهربانی هم تمام نشده ، طرح مهربانی و اعتبار ملی ۲ تا طرح جداگانه هستن که امتیازدهی طرح اعتبار ملی سریع تر هست و البته سود بیشتری هم داره . 

سلام استاتر و دوستان

عزیزم 

میشه راهنماییم کنید.

من ۳۰۰ پول نقد دارم که کل حقوقم قسط شده و جا ندارم وام بگیرم دیگه.

میخواستم کوییک و ساینا یا تیبا دو بخرم که از ۳۵۰ بیشترن و نمیتونم بخرم

یه پراید خریدم  از آشنا و زود معامله رو  فسخ کردم چون گول خوردم و ۵ میلیون ضرر کردم بهم پس نداد.

بنظرت با این پول چیکار کنم که ارزشش کم نشه

طلا بخرم  تا عید بالا میره 

که بعد بفروشم ماشین بگیرم؟

بخودم میگم پراید بخر 

بعد میگم سه سال باید قسط یه پراید رو بدی اخه.

حقوقم تا سه سال باید بره قسط .

2810