سلام دختر بانووووو❤️
با عرض پوزش
براتون اول از هرچیزی مینویسم
ک شما بزرگترین دشمن و سمی ترین آدم زندگیتون و خودتون هستید
الان خودت رو ،شخصیت و اعتماد ب نفستون رو هدف گرفتی تا چن سال دیگه زندگیتون رو
مطمئن باش با این شیوه ی زندگی ب زودی دیگه همسری دست و دلباز نخواهی داشت
دیگه همسری نخواهی داشت ک برات ارزش قایل بشه و بگه بهتره ی لباس جنس خوب بپوشی بهتر کیف چرم بخری
ب زودی همسرتون از کاراتون خسته میشه خصوصا اگه از جانب
چن نفر نقطه ضعفتون گفته بشه خودشو کم کم کنار میکشه و میگه خلایق هرچه لایق🙈
پولش رو برای کسی هزینه میکنه ک برای اون هزینه ناز و عشو بیاد و زیبایشو رو چن برابر ب رخ بکشه
دوست عزیز بشدت بشدت
شیوه زندگیتون در مورد خودت اشتباست
برای تغییر
ابتدا باید باخودت ،با بدنت با زندگیت آشتی کنی و دوستشون داشته باشی
دشمنی رو بزار کنار،
اون منه سمی ک خوت باشی رو بیرون کن
ما لایق بهترینا هستیم
چرا اجازه میدی جوری بپوشی و رفتار کنی ک دیگران ب خودشون اجازه بدن قضاوتت کنن البته واقعا از بعضی قضاوتها باید ممنون باشیم تا بتونیم به خودمون بیایم
مثلا ب شما میگن خسیس،لباس کهنه میپوشه و...
شما ۲ سال هست ازدواج کردی
طی این دوسال باید تمام وسایل پیکنیک رفتنت رو تا حالا تکمیل میکردی
ی بار زیر انداز میخریدی(گرونتر ولی جنس خوب)
ی بار ی سبد(جنس خوب)
ی بار ی سفره یکبارمصرف برای داخل سید
تا اخر
ن بهتون فشار میومد ن زیر بار منت کسی میرفتید
چطور به خودت اجازه میدی برای چیزی ک خودت راحت میتونی تهیه کنی ب دیگران رو بندازی تا زمانی این عادت رو ترک نکنی
نمیتونی موفق ب پیشرفت بشی
میدونی چرا شوهرت عصبانی و ناراحت میشه چون
با رفتارت غرورش ،عزت ب نفسش، حتی اعتمادش در انتخاب همسر رو داری نابود میکنی میدونی اگه ب این نتیجه برسه ک این خانم زن زندگی من نیست چی میشه
تمام اینا گفته شد چون شرایط مالی شما اکی هست
و از نیازهای اولیه زدن اصلا درست نیست حالا کسی ک
شرایطش خدایی نکرده در حال حاضر مناسب نیست مراعات کردن نه تنها بد نیست بلکه خوب هم هست
در حال حاضر ۵ تومن براتون میمونه ی تومنش رو صرف خودت کن مطمئن باش با رفتار همسرت با این کار ن تنها خوشحال میشه بلکه خودش مبلغ بیشتری براتون هزینه خواهد کرد حتی مطمئنم برای بهتر شدن درآمد تلاش بیشتر هم خواهن کرد
من خودم خیاطم ودر حد خودم
بهترین لباسا رو هم میدوزم شاید خیلی کم پیش بیاد
لبل س بیرون مورد پسندم بشه البته بیشتر از نظر جنس لباس چون برای من کیفت خیلی مهمه
ولی چن وقت پیش دیدم اوضاع مقداری اکی هست
برای دخترا خرید کردم اونم بهترین جنس رو انتخاب کردم و رفتیم بهترین بازار کودک ک ی مقدار گرونتر از جاهای دیگه هست چون با همسرم بودم دوست داشتم بدونه بچه های من لایق بهترین هستن از ی طرف هم میخواستم بهش بگم ک ببین من اگه برای خودم و بچهها میدوزم کارم چقدر بزرگ و ارزشمند هست اونجا ی بلوز شلوار نخی معمولی برای دخترم قیمت کردم یک میلیون و ۵۰۰ تومن در صورتی ک برای من با ۲۵۰ تومن پارچه میشد دوختش
خب دوست عزیز اینجا بود ک شوهر من مرتب قربون صدقم میرفت و میگفت واقعا چقدر هنرمندی،چقدر ی خیاط برای دوخت ی لباس اذیت میشه ک اینقدر گرونه درصورتی ک اون بلوز و شلوار نهایت ۲ ساعت کار بود
بعد از خرید هم گفت عزیزای دلم رو ببرم ی جایی حس قشنگشون رو کامل کنم بردمون رستوران منم با دل جون قبول کردم و کلی به به چع چع کردم براش دیگه نگفتم بزار بعدن ،یا این ماه غذای بیرون خوردیم و غیره
ماه بعدش رو مختص خرید برای خودم گذاشتم
ی مانتو دم دستی خرید ۱میلیون و ۸۵۰ هزار تومن،برای عوض و بدل ی دونه خریدم ۸۵۰(ی نخی ساده)،کیف،کفش،صندل و غیره دیگه نگفتم
وای اینو میتونم خودم بدوزم چون نباید خودم رو از خرج کردن شوهرم محروم کنم باید این اجازه رو بهش بدم با ذوق برام خرج کنه و بهترینا رو برام انتخاب کنه وقتی تو مغازه میچرخید و ب فروشنده میگفت اینم بده پرو کنه کلی ذوق و هیجانم رو بهش نشون میدادم
با این کار من هم عزت نفس خودم و بچههام رو بالا بردم هم غرور و مردانگی همسرم رو حفظ کردم
البته تو هر جهتی باید مواظب باشیم از مدار خارج نشیم
پس انداز میکنیم ک بهترین رو انتخاب کنیم و بهترین رو داشته باشیم❤️
ن پس انداز کنیم ک محرومترین و فقیرترین باشیم😔
من خودم همیشه ب پسرم میگم
ما انسانها پولمون اول از هرچیزی باید خرج ظاهر و پوشش و شکممون بشه ولی با روش درست و اولویت بندی شده ک بتونیم کنار این دوتا مسئله مهم ب سایر نیازها و خواسته هامون هم برسیم
در پایان براتون بهترینا رو خواهانم❤️
اگه قلمم تند بود از شما و همهی دوستان پوزش میطلبم🥰