2777
2789
عزیزم ببخش بازم سوال داشتم سفته رو من باید بخرم بعد ضامن تو ایکاپ ضمانتش رو انجام بده ؟یا خودش باید ...

هم شما و هم ضامن باید باندازه ۱۲۰ درصد مبلغ وام سفته بخرید

که مشخصه کدوم قسمت وام گیرنده س و کدوم قسمت ضامن

یه کدی ضامن میده شما وارد میکنی

من پارسال وام رسالت گرفتم

تا جایی که یادم میاد اینطوری بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما.میگم شما لباس تو خونه ای هاتون رو دوره ای عوض میکنید؟مثلا ما الان از نظر مالی اوضاعمون خیطه. از اونور من بیشتر تیشرت هام مال ۴ ۵ سال قبله .پاره و اینا نیستن ولی خسته شدم ازشون .با خودم میگم مردم روزی یه تیپی میزنن توهم نمیتونی دوتا لباس بخری.باز میگم حالا تو این فشار مالی بری دوتا لباس هم بخری دوبار بپوشی میشه مث همون قدیمیا.

نظر شما تو این‌موارد چیه?

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
بنظرمن دوعلت اساسی میتونه باشهیکی کیفیت مواد غذایی توقیمتش تاثیر دارهیکی هم علت اینه مجبور هستند با ...

قسمت اول حرفتون که بدون شک درسته👌🏻 

ولی برا من دوست عزیز.... خرج آشپزخونه که مهسان گفت واقعااا خیلی زیاد میشه....اخه یه خانواده ۳نفره در ماه که مهمون نداره، گوشت قرمز هم مصرف نداره،خیلی از غذاهای ناسالم حذف(۹٠درصد)، خرید هله هوله (٠/۲۵درصد) خیلی چیزهای دیگه که خیلی ها مصرف میکنن تو خونه من حذفه جهت سالم خوری (شکر(فقط موقع کیک درست کردن استفاده میکنم)، غذای کنسروی،کمپوت(میوه ها رو خودش مصرف میکنیم به جای ابنکه با آب شکر مخلوط بشه)، رانی و آبمیوه های پاکتی،و.....) ولی اینقد زیاد میشه.

گزینه دوم.... تا حالا اینجا نگفته کسی که مجبورم اگه گفته اونها رو من نادیده گرفتم.... چون شرایطشون خاص بود.... یا شوهرشون بیکار شده بود یا خونه خریده بودن که اصلا نادیده گرفتم این پست ها رو. 

ولی خرج رو اینقد کم بستن خدایی برا یک ماهشون لیست کنن ما هم بخریم پول اضافه بیاد طلا بخریم و پس انداز کنیم.

منظورم از خرج خونه کم کنم و مابقی خرجی رو بدم طلا بخرم. 

@مهسان_اندیشه    

دقیقاااا همینطوره 

ولا کاش میومدن لیست یک ماه خریدشون میدادن من هم استفاده کنم از پارسال تا الان داخل این تاپیک هستم و واو واو اینجا رو میخونم و خیلی هاش دارم اجرا میکنم ولی اصلاااا هزینه ام کم نشده😐

خرید به اندازه

خرید هیجانی.... صفر 

خریدی که احتیاج باشه و لازم. 

❌قصدم نه تخریب نه توهین به کسیه خدایی..... مگه اینجا تاپیک مدیریت نیست و کم کردن هزینه های الکی پس چطور این همه اختلاف هست بین هزینه من تا اون ها🤔🤔🤔 ❌

مرغ.....قیمت هااا همه جا یکیه 

روغن 

رب 

تره بار..... خیلی تفاوت نداره اونطوری با چیزهایی که بچه ها مینویسن. 

❌غذا خوردمون هم.... معمولی و نرمال رو به کم هست اهل پرخوری و زیاد خوری مطلقااااا نیستیم❌

مثلا یه پیمونه برنج.... برا خودم و بچه ام زیاد هم میاد که شام بچه ام رو به راحتی میرسونه. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام خانما.میگم شما لباس تو خونه ای هاتون رو دوره ای عوض میکنید؟مثلا ما الان از نظر مالی اوضاعمون خی ...

سلام دوست عزیز 

نه دوره ای که عوض نمیکنیم.... ولی سعی کن هر چند ماه اون قدیمی ها که خسته شدی رو جایگزین کن. 

یکی از قدیمی ها رو بنداز دور(چون میگی خسته شدی ازشون و زمان زیادی هم ازشون گذشته طبق صحبت خودت) یه جدید نو و رنگ شاد بخر......مثلا هر سه ماه یه دونه بخر که هم فشار بهت نیاد چون گفتی اوضاع مالی فعلا خوب نبست. 

لباس تو خونه ای نو و جدید روحیه آدم عوض میکنه و تاثیر خوبی روی انرژی و اعصاب و روان آدم داره😉

ولی من خودم اینطوری میکنم... از باکس لباسم هر از گاهی  هر وقت تیشرت یا شلوار چیزی خوب و قشنگ دیدم میخرم و میذارم تو کشوی حال خوب(همه چیز داخلش پیدا میشه جوراب، سوتی، تیشرت، شلوار، روسری😎) همه هم فقط از باکس لباس میخرم و دست به باکس های دیگه نمیزنم.... هر وقت از تیشرتم یا شلوارم خسته شدم یا دیدم دلم زده میذارمش کنار یه دونه از کشوم یه جدید میارم جایگزینش میکنم.

موفق باشی. 

قسمت اول حرفتون که بدون شک درسته👌🏻 ولی برا من دوست عزیز.... خرج آشپزخونه که مهسان گفت واقعااا خیلی ...

نازی جان ماهم مثل شما،هم سه نفریم با یه بچه همسن بچه شما هم مهمون و اینا نداریم ،هله هوله اینام نداریم.. هم برنجو چایی از خودمون داریم یعنی نمیخریم اصلا،هم هفته ایی یه وعده رو شاید خونه پدر مادر هایم و خرج ماهم اصلا پنج میلیون نیست،

منم اوایل خیلی به این موضوع فکر میکردم که کجای کار من ایراد داره،فکرکنم تا حدودی پیدا کردم،،البته اگه کسی گارد نگیره و بهش برنخوره،،

اولیش قیمت  تره بار هست،،ببین من چند وقت پیش که بازار بودم گیلاس داشتن،،درجه یک کیلو صد بیست درجه یکو عالی و درجه های پایین تر که هفتاد هشتاد بود،،،من درجه یکو گرفتم،بعد رفتم دنبال قارچ،،قارچ هم دکمه ایی و کوچیک با بزرگ کاملا خیلی باز داشتن که اونجام تفاوت قیمت داشت،،

ما کلا عقیدمون اینه بیست تومن بیشتر پول بدیم حداقل چیزی رو کا داریم میخوریم خوب باشه حتی اگه مثل پنج تا دونه باشه ولی میدونیم که کاملا سالم و خوبن،تا کمتر پول بدیم و ده تا دونه  بگیریم که ازش پنج شیش تاش خراب باشه،بقیه اشم معلوم نباشه خوبه یا نه..حالا بعضی ها این عقیده رو ندارن میگن فرقی نداره هردو یه ویتامین رو میرسونه به بدن...

یه کاربری خیلی خوب توضیح داد که چندنفر میگن شام ماکارانی داشتیم ولی هرکدوم با کلی فرق درست کردن .که دقیقا مثال برای ما میشه...فعلا همینا یادم بود تا برات بگم،،نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه،،ولی خواستم بگم کیفیت مهمه شاید کیفیت زندگی شما بالاتر باشه

بله رفتارام بیشتر به دوران کودکی برمیگرده واقعا شرایط سختی داشتیم روحیه منم حساس همیشه تو خونمون سر ...

عزیزم خیلی خوبه که ایراد کارتو پیدا کردی و به فکر درست کردنش هستی. 

حتما میتونی.

نمیدونم قبلا هم تو تاپیک بودی یا نه، یه مدتی باهامون هنراه باش و گزارش کارها و خریدهاتو بده، 

اینجا تلاش بر بهتر شدن از همه نظره و 

شعارمون اینه: بخواه، بشو❤️❤️

امروز و فردا از سفرت نهایت لذت رو ببر🌸

سلام خانما..میشه لطفا راهنمایی کنین🙏

یه مانتو لینن مشکی حدود ۸۰۰ گرفتم از پیج..یه بار انداختم لباسشویی، چنان رنگ و روش رفته و کدر شد که حد نداره...بردم رنگ کنم گفتن این جنس رنگ نمیگیره.. چکارش کنم؟

چند روز پیشا رفتم طلا فروشی ۲۰ و نیم گرم طلا رو میگفت ۸۲ میلیون...نرخ تابلو ۳ و پونصد بود گرمی...

راست میگفت ۶ درصد حساب کرده؟

همسرم خسیس نیس خدا رو شکر ولی حس میکنم داره مثل من 2 دو تا میکنهلباس اضافه که ندارم چند وقت یه بار ک ...

سلام دختر بانووووو❤️

با عرض پوزش

براتون اول از هرچیزی  مینویسم

ک شما بزرگترین دشمن و سمی ترین آدم  زندگیتون و خودتون هستید

الان خودت رو ،شخصیت و اعتماد ب نفستون رو هدف گرفتی تا چن سال دیگه زندگیتون رو

مطمئن باش با این شیوه ی زندگی ب زودی دیگه همسری دست و دلباز نخواهی داشت 

دیگه همسری نخواهی داشت ک برات ارزش قایل بشه و بگه بهتره ی لباس جنس خوب بپوشی بهتر کیف چرم بخری

ب زودی همسرتون از کاراتون خسته میشه خصوصا اگه از جانب 

چن نفر نقطه ضعفتون گفته بشه خودشو کم کم کنار میکشه و میگه خلایق هرچه لایق🙈

پولش رو برای کسی هزینه میکنه ک برای اون هزینه ناز و عشو بیاد و زیبایشو رو چن برابر ب رخ بکشه

دوست عزیز بشدت بشدت 

شیوه زندگیتون در مورد خودت اشتباست

برای تغییر 

ابتدا باید باخودت ،با بدنت با زندگیت آشتی کنی و دوستشون داشته باشی

دشمنی رو بزار کنار،

اون منه سمی ک خوت باشی رو بیرون کن

ما لایق بهترینا هستیم

چرا اجازه میدی جوری بپوشی و رفتار کنی ک دیگران ب خودشون اجازه بدن قضاوتت کنن البته واقعا از بعضی قضاوتها باید ممنون باشیم تا بتونیم به خودمون بیایم

مثلا ب شما میگن خسیس،لباس کهنه میپوشه و...

شما ۲ سال هست ازدواج کردی

طی این دوسال باید تمام وسایل پیکنیک رفتنت رو تا حالا تکمیل میکردی

ی بار زیر انداز میخریدی(گرونتر ولی جنس خوب)

ی بار ی سبد(جنس خوب)

ی بار ی سفره یکبارمصرف برای داخل سید

تا اخر 

ن بهتون فشار میومد ن زیر بار منت کسی میرفتید

چطور به خودت اجازه میدی برای چیزی ک خودت راحت میتونی تهیه کنی ب دیگران  رو بندازی تا زمانی این عادت رو ترک نکنی

نمیتونی موفق ب پیشرفت بشی

میدونی چرا شوهرت عصبانی و ناراحت میشه چون 

با رفتارت غرورش ،عزت ب نفسش، حتی اعتمادش در انتخاب همسر رو داری نابود میکنی میدونی اگه ب این نتیجه برسه ک این خانم زن زندگی من نیست چی میشه

تمام اینا گفته شد چون شرایط مالی شما اکی هست

و از نیازهای اولیه زدن اصلا درست نیست حالا کسی ک

شرایطش خدایی نکرده در حال حاضر مناسب نیست مراعات کردن نه تنها بد نیست بلکه خوب هم هست

در حال حاضر ۵ تومن براتون میمونه ی تومنش رو صرف خودت کن مطمئن باش با رفتار همسرت با این کار ن تنها خوشحال میشه بلکه خودش مبلغ بیشتری براتون هزینه خواهد کرد حتی مطمئنم برای بهتر شدن درآمد تلاش بیشتر هم خواهن کرد

من خودم خیاطم ودر حد خودم

بهترین لباسا رو هم میدوزم شاید خیلی کم پیش بیاد

لبل س بیرون مورد پسندم بشه البته بیشتر از نظر جنس لباس چون برای من کیفت خیلی مهمه

ولی چن وقت پیش دیدم اوضاع مقداری اکی هست

برای دخترا خرید کردم اونم بهترین جنس  رو انتخاب کردم و رفتیم بهترین بازار کودک ک ی مقدار گرونتر از جاهای دیگه هست چون با همسرم بودم  دوست داشتم بدونه بچه های من لایق بهترین هستن از ی طرف هم میخواستم بهش بگم ک ببین من اگه برای خودم و بچه‌ها میدوزم کارم چقدر بزرگ و ارزشمند هست اونجا ی بلوز شلوار نخی معمولی برای دخترم قیمت کردم یک میلیون و ۵۰۰ تومن در صورتی ک برای من با ۲۵۰ تومن پارچه میشد دوختش 

خب دوست عزیز اینجا بود ک شوهر من مرتب قربون صدقم میرفت و میگفت واقعا چقدر هنرمندی،چقدر ی خیاط برای دوخت ی لباس اذیت میشه ک اینقدر گرونه درصورتی ک اون بلوز و شلوار نهایت ۲ ساعت کار بود

بعد از خرید هم گفت عزیزای دلم رو ببرم ی جایی حس قشنگشون رو کامل کنم بردمون رستوران منم با دل جون قبول کردم و کلی به به چع چع کردم براش دیگه نگفتم بزار بعدن ،یا این ماه غذای بیرون خوردیم و غیره

ماه بعدش رو مختص خرید برای خودم  گذاشتم

ی مانتو دم دستی خرید ۱میلیون و ۸۵۰ هزار تومن،برای عوض و بدل ی دونه خریدم ۸۵۰(ی نخی ساده)،کیف،کفش،صندل و غیره دیگه نگفتم

وای اینو میتونم خودم بدوزم چون نباید خودم رو از خرج کردن شوهرم محروم کنم باید این اجازه رو بهش بدم با ذوق برام خرج کنه و بهترینا رو برام انتخاب کنه وقتی  تو مغازه میچرخید و ب فروشنده میگفت اینم بده پرو کنه کلی ذوق و هیجانم رو بهش نشون میدادم

با این کار من هم عزت نفس خودم و بچه‌هام رو بالا بردم هم غرور و مردانگی همسرم رو حفظ کردم

البته تو هر جهتی باید مواظب باشیم از مدار خارج نشیم

پس انداز میکنیم ک بهترین رو انتخاب کنیم و بهترین رو داشته باشیم❤️

ن پس انداز کنیم ک محرومترین و فقیرترین باشیم😔

من خودم همیشه ب پسرم میگم

ما انسانها پولمون اول از هرچیزی باید خرج ظاهر و پوشش و شکممون بشه ولی با روش درست و اولویت بندی شده ک بتونیم کنار این دوتا مسئله مهم ب سایر نیازها و خواسته هامون هم برسیم

در پایان براتون بهترینا رو خواهانم❤️

اگه قلمم تند بود از شما و همه‌ی دوستان پوزش میطلبم🥰

نازی جان ماهم مثل شما،هم سه نفریم با یه بچه همسن بچه شما هم مهمون و اینا نداریم ،هله هوله اینام ندار ...

مرسی دختر شمالی که برام تایپ کردی🌹

چه خوب که یکی مثل خودم پیدا کردم که شرایط و سبک زندگیش مثل خودمه و اون هم هزینه اش باز مثل خودم هست👌🏻🌹

ولا من هر چه مینوشتم و فک میکردم کجای کارم اشتباه میرم چیزی پیدا نمیکردم....تا که الان اینجا گفتم و فهمیدم ایرادی بر خرج های من وارد نیست. 😉

🌹🌹🌹

سلام خانما..میشه لطفا راهنمایی کنین🙏یه مانتو لینن مشکی حدود ۸۰۰ گرفتم از پیج..یه بار انداختم لباسشو ...

اگر گرمی سه میلیون و پانصد هزار بوده باشه 

طلاها   ۲۰گرم و پونصد سوت 

نتیجه با ۶درصد میشه  ۷۶میلیون تومان ... 

۱۴درصد میشه   ...  ۸۲میلیون!

منکه خودم  گردنبند کارتیر  خریدم نوعه نو    با ۶درصد فقط !

قسمت اول حرفتون که بدون شک درسته👌🏻 ولی برا من دوست عزیز.... خرج آشپزخونه که مهسان گفت واقعااا خیلی ...

عزیزم تو این تاپیک توصیح دادن که گوشت و برنج و مواد فریزری رو جداگونه از یارانه یا قرعه یا چکی میخرن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانما..میشه لطفا راهنمایی کنین🙏یه مانتو لینن مشکی حدود ۸۰۰ گرفتم از پیج..یه بار انداختم لباسشو ...

فکر کنم چند بار با چای پر رنگ بشورید بهتر بشه،یعنی تو آب با مخلوط چای پر رنگ نیم ساعت خیس کنید بعد آب بکشید،چند بار انجام بدید احتمالا بهتر بشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
2810