2777
2789
عزیزم اگه حس می‌کنی تا هدفت مسیر طولانی در پیش داری چون الان هم خونه داری یه چیزایی رو برای دل خودت ...

ستاره جان، دید خیلی قشنگ و دل بزرگی دارید، ان شالله خداوند بیش از پیش به زندگیتون برکت و سلامتی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان تاحالا تو دیوار طلا فروختین؟ روالش چطوریه؟

باید طلافروشی اشنا داشته باشم؟ یا برم طلافروشی که آشنای خریداره؟

کلا اگه نکته ای داره بگین من یه کم نابلدم تاحالا ازین کارا نکردم

و یه سوال اینکه من یه زنجیر و اویز خریدم و یه دونه فاکتور داره. الان فقط میخوام اویزش رو بفروشم فاکتورش چی میشه؟ اگه بدم بره که خودم بعدا به مشکل میخورم

پیشاپیش ممنونم 

میری دفتر خدمات قضایی استعلام توقیفی و جریمه و ممنوع المعامله بودن فروشنده رو میگیری

مرسی چیشو باید بگیرم کدملیشو یا چی سند ماشین با خودش برم یا تنها پول اولش باید بزنیم بعد برم یا نه پول میگیرن اونجا؟بعذش میری کجا؟قبلا ما ماشین ثبت نام کردیم چند سال پیش ولی ماشین نداریم اون پلاک باید بگیریم یا یه پلاک دیگه ذفتر اسناد رسمی صند زد تمومه؟کارت سوخت اینا چی میشه 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
عزیزم دلم خدا رو شکر الحمدالله انشالله خدا خودش خیر و برکت میده و درست میشهعزیزم هیچ وقت خودت رو ...

موفق باشی عزیزم

خیلی خوبه که کارمندی، منم دوست دارم شاغل باشم و یه درآمدی از خودم باشه ولی چون پسرم کوچیکه فعلا موقعیتشو ندارم، قبل پسرم کار میکردم

شوهر منم خیلی اهل کاره ولی حس میکنم هدفمندانه نیست، فقط کار و کار   و یه ایراد بزرگش اینه که ریسک پذیر نیست...

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
عزیزم فیلم رو از کجا باید تخیه کنیم ببینیم

فیلم انتهای شب رو باید برنامه فیلم نت رو نصب کنی و اشتراک بگیری و از اونجا ببینی

تو روبیکا هم هست ولی حتما باید با گوشی ببینی و از بسته استفاده کنی

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
سلام به همه دوستان گل💛 اول از همه از معصومه جان یه تشکر کنم،بابت درسهایی که ازش گرفتم و یکایک اعضای ...

ما چون کلا اهل پفیلا و خرما نیستیم تو خونه ندارم

ولی این گوشزد خوبی بود ک بگیرم بزارم خونه ک یهویی کسی اومد و چیزی نداشتم اینو داشته باشم

ممنون از گوشزد دوباره 🤗♥️♥️

دوستان تاحالا تو دیوار طلا فروختین؟ روالش چطوریه؟باید طلافروشی اشنا داشته باشم؟ یا برم طلافروشی که آ ...

من چندبار فروختم مثلا اگر از یک شهر بودین قرار میزارین پاساژ اصلی طلافروشی بعدش چندین طلا فروشی میبرین میگید وزن دقیق بهتون بگن بعدش بگن فاکتور برای همین طلا هستش یا ن.

بعدشم میتونید یه کپی رنگی از فاکتور بگیرین بدین به خریدار یا برا خودتون نگهش دارین💚

مرسی چیشو باید بگیرم کدملیشو یا چی سند ماشین با خودش برم یا تنها پول اولش باید بزنیم بعد برم یا نه پ ...

عزیزم روال ما اینه اولش شما شماره پلاک ماشین و کدملی شخص صاحب ماشین میگیری.بعد استعلام میکنی اگر مشکلی نداشت بعدش تشریف میبرید دفتر اسناد رسمی سند میزنید و همونجا هم میتونید پول جابه جا کنید به وسیله چک یا نقدا یا‌... بعدش یه وکالتنامه از فروشنده برای تعویض پلاک میگیرید‌.مالیات و عوارض و خلافی پای فروشنده هستش.حتما حتما ماشین رو کارشناسی ببرید هم بدنه هم فنی💚💚خوب مسلما صفر بخری این دردسر هارو نداره.

سلام امیدوارم روزگار بر وفق مراد باشه منم امدم تهران سالگرد مامانم که گفتم یعنی میشه با ۸۰۰تومن رفت مسافرت فعلا کا امدیم جز عوارضی خرج دیگه ای نداشتیم ابجیم ۲۰۰داد گفت برای دخترت میخواستم عروسک بگیرم اما خودت بگیر.یه تصادف داشتیم میلیمتری از زیر خاور نجات پیدا کردیم

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.مربی بهداشت تو مدرسه کار میکنه دقیقا نمیدونم؟ مربی پرورشی من ...

بله امسال معلم بهداشت برا دبستان گرفتن

مربی پرورشی هم ک برای متوسطه اول و دوم

بله استخدام پیمانی میشید و بعد رسمی

2810