2777
2789
عنوان

دعایی که پایان مراسم آقای انصاریان میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 154874 بازدید | 131 پست
به احتمال زیاد خیلیا دنبال این دعا بودن و چون توی گوگل سرچ زدن نی نی سایت بالا اومده و بازدید زیاد خ ...

اخه تعجب کردم چون موضوعی نیست که کسی براش سوال باشه من حتی نفهمیدم دقیقا موضوعش رو

ای وای واقعا نمیدونستم ولی حتما با یه کاربری دیگه هست

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید
اخه تعجب کردم چون موضوعی نیست که کسی براش سوال باشه من حتی نفهمیدم دقیقا موضوعش روای وای واقعا نمیدو ...

اتفاقا من خودم میخواستم سرچ کنم دعای آخری که حاج آقا انصاریان میخونه 😅 چون واقعا قشنگه 

امشب هم که شب قدر هست قطعا مردم سرچ زدن و بازدید خورده حتی خواننده های خاموش هم ببینن خب بازدید میخوره

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا من خودم میخواستم سرچ کنم دعای آخری که حاج آقا انصاریان میخونه 😅 چون واقعا قشنگه امشب هم که ش ...

اها تازه متوجه موضوع شدم😂

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید
اخه تعجب کردم چون موضوعی نیست که کسی براش سوال باشه من حتی نفهمیدم دقیقا موضوعش روای وای واقعا نمیدو ...

بخدا منم یه کاربر گفت ک مال ۹۶ اصلا شوکه شدم گیج موندم خیلی جالبه نمیدونم چه حکمتیه

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
بیشتر ببینید
بخدا منم یه کاربر گفت ک مال ۹۶ اصلا شوکه شدم گیج موندم خیلی جالبه نمیدونم چه حکمتیه

واقعاا منم موندم همینطور 

بیشتر ببینید
اتفاقا من خودم میخواستم سرچ کنم دعای آخری که حاج آقا انصاریان میخونه 😅 چون واقعا قشنگه امشب هم که ش ...

ببخشید اسم دعا رو نمی دونید چی هست؟ 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

ببخشید اسم دعا رو نمی دونید چی هست؟

نه گلم ولی کاملشو گذاشتن کاربر ها 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بیشتر ببینید

یکی از نزدیکانم سه هفته اس بچه ی سومش دنیا اومده فشارش رفته بالا سکته ی مغزی کرده عملش کردن و فعلا توی کما نگهش داشتن . خواهش می کنم براش دعا کنید خدا به خودش و بچه هاش رحم کنه حمد شفا براش بخونید.

ممنونم خداوند ان شاءلله امسال بهترین تقدیر و براتون رقم بزنه

سلام توروخدا برای شفای مادرم وبرادرم و همه بیماران سرطانی دعا کنید مادرم حالش خیلی بده تحمل شیمی درمانی و این مریضی کوفتی رو نداره . از درد همش به خودش میپیچه و ماکاری از دستمون برنمیاد بمیرم براااش😭.مادرم خیلی برای ما و زندگیمون زحمت کشید از بچگی که تو سن کم  ازدواج کرد تا حالا که تو پیریش این مریضی رو گرفت توروخدا به حرمت مقام مادر و این شبها  برای شفاش دعا کنید🙏

یکی از نزدیکانم سه هفته اس بچه ی سومش دنیا اومده فشارش رفته بالا سکته ی مغزی کرده عملش کردن و فعلا ت ...

خدا ان شالله هیچ بچه ای رو یی مادر نکنه 🤲🤲

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

از شب اول قدر هی میگم این کدوم دعاست مردم اینقدر  ازبر میخونن نکنه فقط اونا بلدن که اونجان چه باهم وازته دل میخونن هی گوش میدادم تا بلکه بتونم از گوگل پیداش کنم یهو اینحا چشمم افتاد بهش  خیلی خوشحال شدم 

سال ۹۶ اون تاریخ ماه رمصون تو اوج گرما بوده ولی للان داره میره سمت زمستون 

دختر من اون سال ۶ سالش بود 

ان شا لله همتون حاجت روا بشید