2777
2789
عنوان

کسی به بچه سوم یا چهارم فکر کرده⁉️توهین ممنوع❌

| مشاهده متن کامل بحث + 3926 بازدید | 255 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به حرف منطقت گوش کن خواهرم تو این زمانه برات سخت میشه خداروشکر وضع مالیت خوبه ولی  به نظرم همین دوتا بسته خدا حفظشون کنه خودتم زایمان کنی دوباره هرمونات بهم میریزه

من فقط دوتا هستن بیشتر نیستن ک با افغانی مقایسه بشه.گفتم توهین نشه بعضی توهین میکنن تا مخالفت

توهین نبود مثال زدم 

الان همه یکی دوتا دارن حتا میلیاردراش ولی یه نظریه هست ک میگه هرچی زندگیا داغون تر و وضع مالی بدتر تعداد بچه زیاد تر البته این تو ایران و افغانستانه 

من از چنتاشون پرسیدم میگفتن بچه گنج فقراس ینی پشمام بااین توجیهشون

منظورم این بود همون دوتایی ک هست روچرا شرایط رو سخت کنید میتونید برنامه ریزی کنین ک در اینده خوشبخت شن

ما خودمون ۴ تا بچه بودیم بابام مهندس بود و وقتی بچه چهارم بدنیا اومد ماشین خارجی داشتیم و چنتا ویلا ولی شرایط اقتصادی انقدددد بد شد ک فقط من تونستم ازدواج کنم و اون سه تا بدبخت شدن روزی صدبار گلایه مادرم میکنم ک این همه بچه واسه چیت بود اونم میگه بخدا اون زمان فکر اینجارو نمیکردم واصلا با عقل جور درنمیومد همیچن چیزی حقم داره شرایط از کنترلش خارج شد 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
خودمم دارم پشیمون میشم

فعلا به خودت استراحت بده برو دنبال علایقت باشگاه برو 

درکنار بچه هات لذت ببر احساسی تصمیم نگیر چند سال دیگه اگه مثل الان نظرت همین بود اقدام کن 

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

به حرف منطقت گوش کن خواهرم تو این زمانه برات سخت میشه خداروشکر وضع مالیت خوبه ولی به نظرم همین دوتا ...

من زایمان طبیعی بودم...دیگه فکر کنم تحمل ی زایمان دیگه ندارم😑

من زایمان طبیعی بودم...دیگه فکر کنم تحمل ی زایمان دیگه ندارم😑

نه گلم همین دوتا دسته گل و بزرگ کن به جایی برسن  دوتاهم هستن هوای همدیگرو دارن شماهم یه زره به خودت برسی

فعلا به خودت استراحت بده برو دنبال علایقت باشگاه برو درکنار بچه هات لذت ببر احساسی تصمیم نگیر چند سا ...

اره..میسپارم به خدا..من امسال بعد چند سال ب خوذم رسبدم ارایشگاه رفتم.بچهام کسی نبود نگهداره

متن و کامل نخوندم. از همون چند خط اول متوجه شدم خیلی خودخواهانه تصمیم به بچه دار شدن گرفتی. دلم میخواد یعنی چی؟؟؟؟؟ اونی که درموردش حرف میزنی یه انسانه. حامی پسرم؟ مرحم دخترم؟؟؟ اینا دلیل شد؟؟؟ بیشتر فک کنید

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

اره..میسپارم به خدا..من امسال بعد چند سال ب خوذم رسبدم ارایشگاه رفتم.بچهام کسی نبود نگهداره

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

نه گلم همین دوتا دسته گل و بزرگ کن به جایی برسن دوتاهم هستن هوای همدیگرو دارن شماهم یه زره به خودت ...

اره..الان کم کم داره از ذهنم خارج میشه..من خودم عقب انداختم پریودم نشدم.اگه خبری نبود سفت سخت جلوگیری میکنم