شرایط مالی متوسط داریم.برای دو بچه اوکی هستیم برای سومی ی کم با خرج های امروزی سخت میشه.من دوتا بچه هفت و چهارساله دارم.دلی دلم میخاد ی بچه دیگه دلشته باشم یا داداش حامی پسرم یا خواهر مرحم حرف های دخترم.منطق میگه نه ولی احساسم یکی دیگه میخاد.نمیدونم چیکار کنم.بدجور فکرک مشغول کرده جلوگیری هم نداشتیم ولی نشده.شوهرم هم میگه دوتا کافیه.منم جدی پیگیر نشدم.فکر نمی کنم طبیعی باردارشم.بنظرتون چرا من با دو بچه شیطون ک اعصابم بهم میریزن باز دلم بچه میخاد؟چرا از فکرم بیرون نمیره؟نمیدونم چرا من باید دوبارع بچه بخوام،وقتی با همینا هم نمیسازم دلم تنهایی میخواد،دلم میخاد ورزش کنم باشگاه برم.ولی نمیتونم.این فکر بچه سوم چی بود ب ذهنم افتاد😑
فکرت بیخوده فکرشو بیار بیرون از سرت حیفت نمیاد یه زن جوون چقدر باید بچه داری کنه اخه خودت زندگی نمیخوای کنی؟ دوست داری تو جوونیت همش به بچه شیر بدی و پوشک عوض کنی؟ دوست داری همش درگیر بیخوابی باشی؟ دوست داری همش به بچه کلاس اولت الف ب پ ت یاد بدی؟ اگه واقعا زندگی برای تو اینجوری معنا داره بیار ولی من خودم شخصا خانومی هستم که دلم میخواد علاوه بر مادر بودن برم سفر برم باشگاه برم خرید کتاب بخونم خیلی کارای نکرده دارم زندگیم فقط تو پوشک بچه عوض کردن خلاصه نمیشه