2777
2789

خواهشا کسای ک مخالف هستن وارد تاپیک نشن

شرایط مالی متوسط داریم.برای دو بچه اوکی هستیم برای سومی ی کم با خرج های امروزی سخت میشه.من دوتا بچه هفت و چهارساله دارم.دلی دلم میخاد ی بچه دیگه دلشته باشم یا داداش حامی پسرم یا خواهر مرحم حرف های دخترم.منطق میگه نه ولی احساسم یکی دیگه میخاد.نمیدونم چیکار کنم.بدجور فکرک مشغول کرده جلوگیری هم نداشتیم ولی نشده.شوهرم هم میگه دوتا کافیه.منم جدی پیگیر نشدم.فکر نمی کنم طبیعی باردارشم.بنظرتون چرا من با دو بچه شیطون ک اعصابم بهم میریزن باز دلم بچه میخاد؟چرا از فکرم بیرون نمیره؟نمیدونم چرا من باید دوبارع بچه بخوام،وقتی با همینا هم نمیسازم دلم تنهایی میخواد،دلم میخاد ورزش کنم باشگاه برم.ولی نمیتونم.این فکر بچه سوم چی بود ب ذهنم افتاد😑

یاابلفظ خخخ

یکی بهم بگه چطور بارداریارو تحمل میکنن؟چجووووری 

من باردارم الان  همش فکر میکنم چجوری ب بچه های بعدی فکر میکنید

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

این جوری که ت. گفتی فقط باید باهات موافق باشیم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کسلم من یکی .. آدم چی میفهمه اززندگی همش بیحال وکسل بیوفتی ی گوشه سنگین..شبا خاب نداری

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

توان مالی ک همه جوره تامین شن

روحی و جسمی دارین بیارین خو

و البته رابطتون با همسرتون هم مهمه...

شخصا نمیتونمم از اندامم و سلامتیم بگذرم برای ۳.۴ تا بچه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

با  شرایطی که گفتی  یک نوع هوس هست این خواستن

اگر کسی بخواد هر چند تا بچه داشته باشه حتی یکی هم باید هم قلب و هم فکرش  آماده باشه   شما فقط دوست داری باردار بشی 

پنج بار بگو    منوچهر با یه بقچه پر تربچه، توی باغچه، خورد پیازچه!

ادم اگه شرایط مالیش اوکی باشه چه اشکالی داره

من خودم برادرمو بزرگ کردم اصلا مامانم سختش نشد 

ولی منوط به اینه که شرایط مالی ادم اوکی باشه

اتفاقا تعداد بالا بچه ها خیلیم خوبه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
با شرایطی که گفتی یک نوع هوس هست این خواستناگر کسی بخواد هر چند تا بچه داشته باشه حتی یکی هم باید ...

چیکار کنم از فکرم بیرون بره چرا نمیره؟همه وجودم ی بچه مبخاد ک میدونم منطق هم نمیپذیره.

ادم اگه شرایط مالیش اوکی باشه چه اشکالی دارهمن خودم برادرمو بزرگ کردم اصلا مامانم سختش نشد ولی منوط ...

من بچه سه چهار تا دوس دارم.ولی دوس ندارم صدم براشون بزارم دلم میخاد حداقل۴۰از خودم باشه این اذیتم می کنه

فکرت بیخوده      فکرشو بیار بیرون از سرت    حیفت نمیاد    یه زن جوون چقدر باید بچه داری کنه اخه    خودت زندگی نمیخوای کنی؟    دوست داری تو جوونیت همش به بچه شیر بدی و پوشک عوض کنی؟    دوست داری همش درگیر بیخوابی باشی؟     دوست داری همش به بچه کلاس اولت الف ب پ ت یاد بدی؟    اگه واقعا زندگی برای تو اینجوری معنا داره بیار    ولی من خودم شخصا خانومی هستم که دلم میخواد علاوه بر مادر بودن برم سفر    برم باشگاه   برم خرید کتاب بخونم   خیلی کارای نکرده دارم    زندگیم فقط تو پوشک بچه عوض کردن خلاصه نمیشه