2777
2789
عنوان

دعایی که پایان مراسم آقای انصاریان میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 154567 بازدید | 131 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

داستان چیه

چرا این تاپیک اومده بالا؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
حاج اقا انصاریان زنده استتاپیک هم ۱۰۰ هزار بازدید خورده خواهر

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

مرحوم علی انصاریان فکر کم برادرزاده شیخ حسین انصاريان هست.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

معمولا هر سال شب احیا در حسینیه همدانیا مراسم دارن.

خیلی آروم و قشنگ صحبت میکنن آدم گوش میده قشنگ جذب میشه.

من فکر میکردم خودم اینطوری ام فرداش دیدم همکارم داره مراسم رو دانلود میکنه

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely,  بقیشم تو بگووووو ..... تو مال من نیستی تو خود منی، یعنی مال مال مال خودم فقط و فقط و...

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. مرحوم علی انصاریان فکر کم برادرزاده شیخ حسین انصاريان هست.اللهم صل علی ...

درسته عموی علی آقا هستن حاج اقا انصاریان 

ممنون از شما

ریزه خواریمو نشستیم شب و روز سر خوانِ علی~ ما نخوردیم ز دست‌ِ احدی نان به ولله به جز نانِ علی~ ما که هستیم مسلمانِ علی~ تا ابد هرچه خلیفست به قربانِ علی💙.       الحمدلله علی نعمة اسلام❤️.             به یاد کودکان غزه🇵🇸

بیشتر ببینید
درسته عموی علی آقا هستن حاج اقا انصاریان ممنون از شما

تاپیک اخرم

اخه تعجب کردم چون موضوعی نیست که کسی براش سوال باشه من حتی نفهمیدم دقیقا موضوعش روای وای واقعا نمیدو ...

اتفاقا من سرچ زدم دعای آخر انصاریان و اومدم اینجا و اصلا هم نمیدونستم پر بازدید شده یهو