2777
2789
عنوان

دعایی که پایان مراسم آقای انصاریان میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 154564 بازدید | 131 پست

روايت شده كه مردى خدمت حضرت اميرالمومنين عليه السلام شكايت كرد از دير شدن جوابدعايش فرمود چرا نمى خواهى دعا سريع الاجابه را پرسيد كه آن كدام دعا است فرمودبگو:

اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ بِاسْمِكَ الْعَظيمِ الاَْعْظَمِ الاَْجَلِّ الاَْكْرَمِ الْمَخْزوُنِ الْمَكْنُونِ النُّورِ الْحَقِّالْبُرْهانِ الْمُبينَ الَّذى هُوَ نُورٌ مَعَ نُورٍ وَ نُورٌ مِنْ نُورٍ وَ

نُورٌ فى نُورٍ وَ نُورٌ عَلى كُلِّ نُورٍوَ نُورٌ فَوْقَ كُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ تُضيئُ بِهِ كُلُّ ظُلْمَةٍ وَ يُكْسَرُ بِهِ كُلُّ شِدَّةٍ وَ كُلُّ شَيْطانٍ مَريدٍوَ كُلُّ جَبارٍ عَنيدٍ لا تَقِرُّبِهِ

اَرْضٌ وَلايَقُومُ بِهِ سَمآءٌ وَ يَاْمَنُ بِهِ كُلُّ خآئِفٍ وَ يَبْطُلُ بِهِسِحْرُ كُلِّ ساحِرٍ وَ بَغْىُ كُلِّ باغٍ وَ حَسَدُ كُلِّ حاسِدٍ وَ يَتَصَدَّعُ لِعَظَمَتِهِ الْبَرُّ وَالْبَحْرُ وَ

يَسْتَقِلُّ بِهِ الْفُلْكُ حينَ يَتَكَلَّمُ بِهِ الْمَلَكُ فَلا يَكُونُ لِلْمَوْجِ عَلَيْهِ سَبيلٌ وَ هُوَ اسْمُكَالاَْعْظَمُ الاَعْظَمُ الاَجَلُّ الاَْجَلُّ النُّورُ الاَْكْبَرُ الَّذى سَمَّيْتَ بِهِ

نَفْسَكَ وَاسْتَوَيْتَ بِهِ عَلىعَرْشِكَ وَ اَتَوَجَّهُ اِلَيْكَ بِمُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَيْتِهِ وَاَسْئَلُكَ بِكَ وَ بِهِمْ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِمُحَمَّدٍ وَ اَنْ تَفْعَلَ بى كَذا
هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
مرسی عزیزم اما اون یه کوچولو فرق داره  میخوام عین همون دعایی که آخر مراسم همه دسته جمعی میخونن ...

اللهم نسئلک و ندعوک، باسمک العظیم الاعظم، الاعزّ الاجلّ الاکرم

الهی بمحمد و علی و فاطمه و الحسن و الحسین و تسئة المعصومین من ذریه الحسین

و بدماء شهداءنا و بامام زماننا

یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله 

معنی👇🏾

خدای من، از تو کمک میخواهیم و تو را میخوانیم به اسم اعظم و بزرگت، به عزت و جلال و کرامتت

خدای من تو را قسم به محمد)ص( و علی(ع) و فاطمه(س) و امام حسن (ع) و امام حسین(ع) و ۹ معصوم دیگر از نسل امام حسین و تو را قسم به خون شهدا و امام زمان ما

یا الله.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نسئلک اللهم و ندعوک، باسمکَ العظیم الاعظم الاعزّ الاجلّ الاکرم، الهی بحقّ محمدٍ و علیٍ و فاطمةَ و ال ...

عزیزم میشه دعام کنی خیلی دلم شکستس با قلب شکسته دارم دعا میکنم ولی میگن دعا در حق بقیه جواب میده میشه درحقم خاخری کنی ودعاکنی حاجت رواشم❤️‍🩹

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
بیشتر ببینید
این تاپیک واسه ۸ سال پیشه ...

وای اره چطور میشه چرا الان اومده بالا ؟

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
بیشتر ببینید
التماس دعا

باورت میشه این تاپیک مال سال ۹۶ ؟ شوکه شدم اصلا

بیشتر ببینید

کاش میشد چشم بست و باز کرد برمیگشتیم ب تاریخ این تاپیک

التماس دعا دوستان ❤️

انشالله سال پربرکتی پیش رو داشته باشیم 

ریزه خواریمو نشستیم شب و روز سر خوانِ علی~ ما نخوردیم ز دست‌ِ احدی نان به ولله به جز نانِ علی~ ما که هستیم مسلمانِ علی~ تا ابد هرچه خلیفست به قربانِ علی💙.       الحمدلله علی نعمة اسلام❤️.             به یاد کودکان غزه🇵🇸

بیشتر ببینید
شاید چون شما پست گذاشتید نمیدونم

نه من دیدم بقیه دارن کامنت میزارن نمیدونم گیج شدم بخدا 

بیشتر ببینید

بچها داره رعد وبرق میزنه خیلی دلم گرفته بارون میباره منم دارم گریه میکنم مییشه امشبو درحق خاهری کنین و واسم دعا کنین🤎بگید نگین به محمدحسین برسه نمیتونم ازدواجشو ببینم دعت کنین قسمت هم باشیم

بیشتر ببینید
یک میلیون بازدید داشته تاپیک روح آقای انصاریان و تمام درگذشته هامون شاد

حاج اقا انصاریان زنده است

تاپیک هم ۱۰۰ هزار بازدید خورده خواهر 

ریزه خواریمو نشستیم شب و روز سر خوانِ علی~ ما نخوردیم ز دست‌ِ احدی نان به ولله به جز نانِ علی~ ما که هستیم مسلمانِ علی~ تا ابد هرچه خلیفست به قربانِ علی💙.       الحمدلله علی نعمة اسلام❤️.             به یاد کودکان غزه🇵🇸

بیشتر ببینید
حاج اقا انصاریان زنده استتاپیک هم ۱۰۰ هزار بازدید خورده خواهر

الان تو پربازدیداس

بیشتر ببینید