2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 33037 بازدید | 4874 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاهشت مبارکه😁😂من امروز وزن نکردم هیچ چیتم زدم دو روزه شوهرم خونسو ورزشم نکردم

فدات شم

نوش جانت

عیب نداره فردا جبرانش کن

من شوهرم خونه باشه دعوامون میشه خداروشکر هیچ وقت نیست😂😂😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
فدات شمنوش جانتعیب نداره فردا جبرانش کنمن شوهرم خونه باشه دعوامون میشه خداروشکر هیچ وقت نیست😂😂😂

😂😂😂ما اهل دعوا نیستیم همش میگه چیزی بیار بخوریم 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
به به سلام عزیزم ببین کی اینجاس؟ خوبی؟ چه خبرا؟

سلام خوبی می گم من کل وزنم برگشته الان می خوام باز شروع کنم  انگیزه منقی 1000 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

امروز میخواستم خودم رو وزن کنم فهمیدم ترازوی خونه خراب شده😭😭😭😭 من ترازوم رو میخوام.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

سلام دوستان

صبحانه:۳۳ گرم سنگک+یدونه تخم مرغ ابپزه عسلی+یک ق چ ارده شیره

م و بعد باشگاه:سه تا سفیده تخم مرغ

ناهار:۷ قاشق کته بدون روغن+خورشت مرغ آلو

عصرونه:یدونه ساقه طلایی+۱۰ گرم کراکر ماهی+بادام زمینی۶ گرم+۱۱ گرم نون خشک تخمه‌ای+یدونه پرتقال

شام:۸ قاشق کته بدون روغن+مرغ+کدو بادمجون لوبیا سبز سرخ شده

بعد شام:سه قاشق سمنو+شیره یه لیوان با ۱۹ گرم شیره انگور+کنجد عسلی

مجاز:۱۵۶۰ 

مصرفی:۱۵۶۰

دو ساعتو نیمم ورزش داشتم

🥀🌈

ولی حیف شدا😕

سلامی گرم به همگی شب پاییزیتون بخیر

امروز فست ۱۶/۸ بودم

کالری مجازم ۱۳۲۰ تا 

کالری مصرفی ۱۲۲۰ تا

کالری سوزانده ۱۶۰ تا پیاده روی ۶۵ تا یوگا=۲۲۵ تا کالری سوزانده💪🏻💪🏻

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!