2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 33004 بازدید | 4872 پست
سلام سلاممنو کسی یادش هست؟از پارسال کسی مونده هنوز اینجا؟

سلام عزیزم خوبی آره من شمارو یادمه خیلیم تگ میکردم شما رو سر چالشها اگه یادتون باشه🥰 بللللله مارال جون و بهارجون که البته طلایی شدن ولی افتخار میدن سر میزنن و چند دوست دیگه😍

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😍😍😍😍😍خوبی؟سپیده و سمیرا کجان؟

فدات عزیزم😍😍😍😍

والا سمیرا جون فعلا یه مدت به خاطر درس و امتحان بچه ها نمیتونه سر بزنه و سپیده جانم هم طلایی شدن و گاهی میان سر میزنن به تاپیک البته دیر به دیر.. فعلا تاپیک بازه و بچه ها دلی گزارش میزارن سرگروه نداریم اما بهم انگیزه میدیم و تو رژیمیم

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
فدات عزیزم😍😍😍😍والا سمیرا جون فعلا یه مدت به خاطر درس و امتحان بچه ها نمیتونه سر بزنه و سپیده جان ...

😔😔😔😔

من که دیگه ول کردم رژیمو

از روی ناراحتی و اعصاب هم خیلی میخورم

دوباره بیش از حد شده وزنم و خیلی ناراحتم

تازه داشتم با خواهرم حرف میزدم که چجوری یه دوره چهل کیلو لاغر شدم که حرف از این گروه هم شد

گفتم بیام یادی کنم و عرض سلام و ادب

ولی حیف همش برگشت و دوباره شدم همون چاقالوی قبل😔😔😔😔

خواهش میکنم عزیزم راحت باشمنم سایت کم میام دیروز کالریم زیاد شد ولی از ۴ و نیم عصر رفتم فست و همه چی ...

راستی دوشنبه هفته دیگه وزن کشی داریم یادت نره عزیزم... تو این مدت بیا سر بزن گاهی تا انگیزت کم نشه👌✌️

😔😔😔😔من که دیگه ول کردم رژیمواز روی ناراحتی و اعصاب هم خیلی میخورمدوباره بیش از حد شده وزنم و خیل ...

سلامت باشی عزیزدلم بزرگواری❤️❤️ خوب کاری کردی اومدی خوشحال میشم دوستان و بچه های قدیم رو میبینم...

واقعا ماشالله بهت که چه انگیزه داشتی و این همه کاهش وزن رو با موفقیت انجام دادی..ولی خب حفظ و تثبیت وزن از کاهش خیلی مشکلتره.. امیدوارم دوباره ارادتو جمع کنی و تو مسیر درست حالا چه اینجا تو گروهمون چه زیر نظر دکتر و از هر روشی که میتونی دوباره به موفقیت برسی... مهم شروع کردنه✌️✌️یکبار تونستی باز هم میتونی💪

سلامت باشی عزیزدلم بزرگواری❤️❤️ خوب کاری کردی اومدی خوشحال میشم دوستان و بچه های قدیم رو میبینم...وا ...

دوبار تونستم😔😔

بازم باید بتونم👍👍👍

برای بار سوم هم باید بتونم

مرسی از انرژی مثبتت😘😘😘

😔😔😔😔من که دیگه ول کردم رژیمواز روی ناراحتی و اعصاب هم خیلی میخورمدوباره بیش از حد شده وزنم و خیل ...

دیگه هم این استیکرای غمگینو نزار و به خودت این حرفارو نزن ..مهم اینه میدونی کجای کاری میدونی چه خطاهایی داشتی و میدونی چجوری میتونی دوباره موفق باشی😘

دوبار تونستم😔😔بازم باید بتونم👍👍👍برای بار سوم هم باید بتونممرسی از انرژی مثبتت😘😘😘

انشالله عزیزم انشالله👏👏خواهش میکنم عزیزم🥰🥰

حتما حتما میتونی به خاطر سلامتی و حس خوب😃 هممون به همین دلایل اینجاییم😘

نه عزیزم انشالله هفته بعد گزارش وزن میزارم..آفرین بهت نزدیک به یک کیلو کاهش😍 عاااالی واقعا👏👏💖

مرسی عزیزم❤️❤️❤️

دوست دارم گزارش وزنتونو ببینم انشالله هممون عالی پیش بریم

دوشنبه منتظرتم🥰💪

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
راستی دوشنبه هفته دیگه وزن کشی داریم یادت نره عزیزم... تو این مدت بیا سر بزن گاهی تا انگیزت کم نشه👌 ...

سلام قشنگم راستش اینجا خیلی فعال نبود و من نیاز به انگیزه و انرژی داشتم رفتم تو یک گروه تو روبیکا 

انشالله عزیزم انشالله👏👏خواهش میکنم عزیزم🥰🥰حتما حتما میتونی به خاطر سلامتی و حس خوب😃 هممون به هم ...

سلام من دوشنبه خودمو وزن کردم با شما هم وزنم

دقیقاااا 71.200 😁👀

از 21 آذر رژیمو شروع کردم

🧚🏻‍♀️