2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24901 بازدید | 3516 پست
مدل دوروز فست۵۰۰تایی بقیه روزها دیگه فست نیست!؟

نه دیگه دو روزه

این فست ۱۶:۸ رو اگه دلت بخواد میتونی بگیری بعضی روزا دلتم نخواد نگیری

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یعنی فقط کالری شماری کنم؟؟ فستینگ۱۲/۱۲هم داریم؟؟

فستینگ مدلای مختلفی داره این ۱۶:۸ رایج ترینشه ولی شما میتونی ساعتشو خودت تعیین کنی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از خودت که موتورمو روشن کردی🥰 فردا هم عالی پیش میریم من سوپ درست میکنم که کالریشم کم باشه

سلام عزیزم خوبی؟

چه خبر امروز چطور پیش رفتی؟ من نیم ساعت ورزش داشتم بتونم عصری هم حتما میرقصم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
جدی میگم آتنا .برای خودت زمان بذار ‌.حالتو خوب کن

اصلا انقدر از خودم از ضعیف بودنم بدم اومده همین رژیمم بقران اجباره مامانمو تاپیکته بزور مراقبشم 

میبینی یهو غیب میشم 

موقع هایی که غیبم حالم بشدت بده رژیمو خراب میکنم اکثرا

🧡
سلام عزیزم تو ملکه ای؟ مهسا؟

نه گلم 

یبار تونستم اینبارم میتونم💪.                                                       پیش به سوی هدف قشنگ😍                                                    عضو تاپیک  لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه ۶۳(22آذر)                                                                  وزن هدف۵۷😍🥹                                                                      هفته اول👈(۲۶آذر وزن۶۱۵۵۰😍) هفته دوم👈(۳دی وزن۶۱۰۵۰😍) هفته سوم👈(۱۷دی وزن۶۰۵۰۰😍)  هفته چهارم👈(۲۴دی۶۰۱۰۰😍)           هفته پنجم👈(ا بهمن۶۰😍) هفته ششم👈(۸بهمن۵۹۹۰۰😍) هفته هفتم👈(۱۵بهمن۵۸۹۵۰😍).   هفته هشتم👈(۲۲بهمن۵۸۴۵۰😍) 👈هفته یازدهم(۲۰اسفند۵۷۷۵۰😍)  👈هفته دوازدهم (۲۷اسفند۵۶۸۰۰💃)👈 هفته سیزدهم (۱۲ فروردین ۵۷۴۵۰🥲🥹😥) 👈هفته پانزدهم(۲۶فروردین۵۷۱۵۰😍) 👈هفته شانزدهم (۲اردیبهشت۵۷۲۰۰) 👈هفته هفدهم(۱۶اردیبهشت۵۶۹۵۰) 👈 هفته بیستم (۶ خرداد۵۶۶۵۰😍)

@خزان_نارنجی   سلام عزیز دلم 

ببخشید پیشب نتونستم گزارش بدم

گزارش امروزم 👇

کالری دریافتی ۱۱۶۷  

صبحانه✨شیرکاکائو 

میان وعده ✨آلوچه 

ناهار✨نون . مرغ 

میان وعده✨تافتون داغ

شام ✨نان تافتون. عدسی 

آب✨خیلیییی 

ورزش✨پیاده روی

:)