2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24935 بازدید | 3526 پست
سلام بچه ها من امروز یه نفسی تازه کردم صبح نان ، شیرینی ، چای تلخ 290 گردو 78 ناهار ماکارونی ...

سلام عزیزدلم نوش جونت😘😘

باریکلا پیاده روی👏👏

آفرین با اراده جونم تو میتونی👍

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام دوستان

مجاز ۱۲۰۰

مصرف حدود ۱۲۰۰

۱۲۰۰۰قدم صبح رفتم

چون شام بادمجون سرخ شده خوردم عذاب وجدان گرفتم

یه خورده معدام سبک بشه بچه ها بخوابن با یه اپلیکیشن هم ورزش میکنم

@خزان_نارنجی    

وزن شروع 73😔.   وزن هدف 63🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهممت عزیزم ولی تو میتونی تا اینجاشو تونستی بعدشم میتونی👍👍 سلام نوش جونت😘😘 شام آیس پک؟؟؟؟ بع ...

سلام

صبحانه=لواش،گوجه

ناهار=لواش،دل مرغ

میان=چای

شام=املت،فلفل دلمه،لواش

میان=طالبی

کالری مصرفی=۱۳۹۲

کالری مجاز=۱۳۰۰

آب ۵ لیوان  

مانکن های زیبا 140۲/07/28  💚گروه سبز💚                وزن اولیه شروع  :69    قد=۱۶۳   وزن فعلی60/100🤭           هدف اول : 65🔑🔓  هدف دوم : 62🔑🔓                        هدف سوم=۵۸🔒 هدف چهارم=۵۵ 🔒                    
سلام عزیزدلم نوش جونت😘😘 باریکلا پیاده روی👏👏 آفرین با اراده جونم تو میتونی👍

ممنون دلبر جونم

بابت دلگرمیهای همیشگی ات❤️😘

امروز مسافت کمتری رفتم

فردا ان شاالله بیشترش میکنم

سلام مارالی

گزارش امروز:

چای+ ۱ عدد خرما

۶ قاشق کته کم روغن+ کمی تن ماهی با سیب زمینی و قارچ+ سیر ترشی

واسه شام از بیرون کوکتل ساده گرفتم. دو تا دونه کوکتل توش بود که من درشون آوردم و با کمی نون خوردم+ لیموناد خونگی

میان وعده: ۶ تا آلوی خورشتی

برای روز اول به خودم ۱۵ میدم

@مارال37    

لیلی هستم
سلام صبحانه=لواش،گوجه ناهار=لواش،دل مرغ میان=چای شام=املت،فلفل دلمه،لواش میان=طالبی کال ...

سلام عزیزم نوش جونت😘😘

سالم خوردی ولی یکم بالا زدی.

بنظرم لواش ادمو سیر نمیکنه لامصب

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ممنون دلبر جونم بابت دلگرمیهای همیشگی ات❤️😘 امروز مسافت کمتری رفتم فردا ان شاالله بیشترش میکنم

عزیزمی🥰❤

کیف میکنم وقتی میبینم زیاد میری🤩

سلام دوستان مجاز ۱۲۰۰ مصرف حدود ۱۲۰۰ ۱۲۰۰۰قدم صبح رفتم چون شام بادمجون سرخ شده خوردم ...

سلام قشنگم نوش جونت😘😘

آفرین که میخوایی جبرانش کنی👏👏

سلام دوستان مجاز ۱۲۰۰ مصرف حدود ۱۲۰۰ ۱۲۰۰۰قدم صبح رفتم چون شام بادمجون سرخ شده خوردم ...

افرین عزیز دلم عاشق عذاب وجدان های آخر شبم😂😂😂 

منم چند دور تو پارک رفتم .اومدم بشینم عذاب وجدان گرفتم بازم رفتم😂

سلام مارالی گزارش امروز: چای+ ۱ عدد خرما ۶ قاشق کته کم روغن+ کمی تن ماهی با سیب زمینی و قارچ+ سیر ...

من بهت ۲۰ میدم😘😘😘

@koomba   مرضیه جون خیلب خوشحال شدم برات ایول تثبیتی شدی 🥰🥰🥰❤ من از تثبیت برگشتم‌گروه قرم ...

سلام دخمل....قربونت تو‌ برم من.....مرسی عسلم..

.مگه‌چند کیلو اضافه کردی؟؟؟من تا 63 هم‌پایین اومدم بعد تثبیت ولی دیدم زشت شدم یه کم  وزنمو اوردم بالا الان 65 ...

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
باردار نباشی😉

عزیزم گزارشم

صبحانه:سنگک+تخم مرغ ابپز

میان وعده:پسته

ناهار:کته بدون روغن+کباب تابه‌ای

عصرونه:طالبی+خرما+چای+۳۶ گرم بربری+پنیر

شام:کباب تابه‌ای +لواش

نیم ساعت پیشم ضعف داشتم یدونه کیک با یکونیم لیوان شیر خوردم

مصرفی:۱۲۳۶

مجاز:۱۵۸۰

🧡

سلام عزیزم من اومدم یه چند روزی برای داداشم اسباب کشی میکنم کمکشون میکنم دیگه رژیم نیستم اما سعی میکنم رعایت کنم🥲😘❤️🤍 @خزان_نارنجی     @mom_artinam    

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️