2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24935 بازدید | 3526 پست
سلام مینا جون .خیلی خوبه مخصوصا ورزشات .خودت استادی👏

سلام استدعا میکنم اتفاقا یه سووال دارم سمیرا جان شکمم  افتاده شده  شل شده چه ورزشی بهتره چکار کنم

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد
عزیزم شنا عالیه آفرین همه جا میری🤩🤩🤩😂

شنا که با بچه ها رفتیم استخر، دخترم چشمش به پسرم بود من گفتم برم شنا کنم. اونم اونقدر غر زد که مامان نره اون طرف زود برگشتم. دام نمیاد تنها برم استخر. مگه اینکه صبح رود برم بچه ها خوابن.

ولی بقیه کلاسا رو میخوام یکی یکی امتحان کنم ببینم کدوما رو بیشتر دوست دارم. امروز ل ز میلز کور برداشتم ببینم چطوریه. نیم ساعته همه ش شکم. دوست ندارم ولی گفتم شاید لازم باشه، برم ببینم چجوریه. یه سریای دیگه کلاسای ایروبیک طور هستن. من تمام عمرم از ایروبیک فراری بودم. ولی احتمالا یه دونه امتحان میکنم اگه خیلی بدم اومد دیگه نمیرم. یه سری هم مدلای مختلف یوگاس. به نظرم یه دونه یوگا هم برم ببینم چطوریه. خوبیش اینه که کلاسا رو نک جلسه ثبت نام میکنی خوشت نیومد دیگه نمیری و اینکه با حق عضویتی که ماهانه به باشگاه میدی، دیگه همه این کلاسا رایگانه. اسم کلاس مجاز نبود مجبور شدم جدا کنم!🤦🏻‍♀️

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی عزیزم شرمنده مامان بزرگ و بابابزرگم رو هم زمان از دست دادم و درگیر بودم و اصلا درست نمیدون ...

خدا رحتمشون کنه. چقدر سخت.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
آخر شب بود هزیون میگفتم دست خودم نبود ببخشید😅

گفتما تو دخمل گلی هستی🤩😍😘

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام خوبی

چه گردی امروز؟ رعایت کردی؟ من هی میزنم زیرش حالمممممم داغوووووووونه🤕😣

@تلاشگر_باهوش    

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

سلام مهربوووونم❤️✨🌱

@خزان_نارنجی    

کالری دریافتی ۱۰۰۷

صبحانه ❤️خیار.کراکر

میان وعده❤️کشمش

ناهار❤️ماکارونی

میان وعده ❤️بستنی و کشمش

شام❤️نون .ماست . سبزی  

آب❤️ پنج لیوان

ورزش ❤️پیاده روی و رقص

:)

سلام بچه ها