2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24940 بازدید | 3529 پست

سه بار پیامتو لایک کردم سمیرا، باز الان که رفتم چت همه رو بخونم میبینم اون وسط لایک نشده! دیگه زیادی سایتو کند کردن. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدا سمیرا از دست این اسباب کشیه تو 😂😂😂لیتک تاپیگتو بذار اون ور هی میگم اخر کدومه اخه تاپبک اخر 😛😛

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

@koomba   مرضیه جون خیلب خوشحال شدم برات ایول تثبیتی شدی 🥰🥰🥰❤

من از تثبیت برگشتم‌گروه قرمز 😂😂😂

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

@imfatimaaa   بشه من تو کحایی 😍🥺

@mina_rahmani    

@fafa_9667    کجایی بچه ها شما چخبر 🥰🥰❤

سلام به همگییییی سمیرا ، مارال من با وزن ۶۴.۴ دارم دوباره شروع میکنم       @خزان ...

سلام لیلی جانم خیلی خوشحالم که اومدی

عیبی نداره عزیزم خیلی زود کمش میکنی آفرین به اراده ت👏💪

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

سلام من 9روزه فستینگ16/8 گرفتم از 71 اومدم 68(با دو ترازوی متفاوت وزن کردم شاید اشتباه شده باشه عصر باهمون ترازوی قبل وزن میکنم میگم)

میخوام باشما ادامه بدم قد164 سن29 تحرک زیادی ندارم شاغل هستم

وزن فعلی68

وزن هدف58

@خزان_نارنجی    

سلام لیلی جانم خیلی خوشحالم که اومدی عیبی نداره عزیزم خیلی زود کمش میکنی آفرین به اراده ت👏💪

مرسی مارالی جونم

امیدوارم دوباره بتونم کمش کنم

تمام تلاشمو میکنم

امروز رو چند کالری میخوای ببندی؟

لیلی هستم
مرسی مارالی جونم امیدوارم دوباره بتونم کمش کنم تمام تلاشمو میکنم امروز رو چند کالری میخوای ببندی؟

حتما حتما میتونی عزیزم

امروز چیتم

هم عیادت مریض میرم هم جای دیگه ای میرم

فردا گزارش میدم و انشالله عالی کنار هم کم میکنیم ، ۷۰ رو اومدم پایین خیلی زود کمش میکنم این چند کیلو رو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1