2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25063 بازدید | 3556 پست
سلام عزیزدل اخ  اره سپید من چند وقته اصلا رعایت شیرینیجات مصنوعیو ندارم پایتم💪💪💪💪💪

پس تا چهارشنبه چالش قند مصنوعی داریم👍👍👍

@sky9301    ساناز جونم تو هم که پایه ای

@خزان_نارنجی     اگه خسته نمیشی تو هم رعایت کن خاااانم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام چ جالب منم دیشب اصن حس گذارش نبود جالبتر اینکه منم بجا 1480 1537 خوردم🤣🤣🤣 خلاصه اینکه دیش ...

سلام سلااام

ما دلامون یکیه آخه❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس تا چهارشنبه چالش قند مصنوعی داریم👍👍👍 @sky9301    ساناز جونم تو هم که پایه ای @ ...

پایتم گلم. امروزم تا الان رعایت کردم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام سلااام ما دلامون یکیه آخه❤

گزارش امروزمو زودتر بدم

صبحانه : دو کف بربری و دو قاشق چ خ عسل و یه دونه گردو

ناهار : ده قاشق برنج و یه تیکه سینه مرغ و چندتیکه بادمجون

شام : ۴ کف لواش و نصف لیوان دوپیازه

البته شامو فعلا نخوردم ولی غذام همینه

میان وعده : ده تا پسته خام و یه سیب زرد و سه تا خرما

آب : ۹ لیوان

ورزش : ۶۰ دقیقه پیاده روی (۲۲۰ کالری)

کالری دریافتی امروزم : ۱۲۸۰

چالش قند مصنوعی روز اول رعایت شد

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
پس تا چهارشنبه چالش قند مصنوعی داریم👍👍👍 @sky9301    ساناز جونم تو هم که پایه ای @ ...

اوکی از فردا تا چهارشنبه🔥🔥🔥

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
سلام سلااام ما دلامون یکیه آخه❤

قربون دلت امروز چطو پیش رفت 

من دیگه از الان باید ببندم ب امید خدا🤣

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉

سلااااام به نمونه های گپمون🤩🤩

یکشنبتون خوب گذشت❤

خب مواردی ک امروز مصرفی داشتم اینان=

شیربرنج 1 ق غ

باگت (عبضی🤣🤣) 1 دونه

خرما 2 تا

کشک بادمجون 2 ق غ ( از ناهار دیروز مونده بود)

لواش 4 کف

هندونه 1 لیوان

خربزه 3 قاچ

کالری مصرفی 630

کالری مجاز برا ماه اول 700

تامام

ورزش نرفتم 

2 ماهه باز هورمونام ریختن ب هم پریم تموم میشه 2 روز پاکم باز لکه میبینم اسفند امپول هورمون زدم فک کنم برا اینه

خلاصه ورزش دیروز نرفتم

امروزم نرفتم کمی کمرم درد میکنه

پیشو میگیرم👌👌

@__delbar__    

@پروازبلند    

منم تگ میکرددددی البته من امروز اصلا نخوردم فقط خرما خوردم تا چند روزه چالشه

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
منم تگ میکرددددی البته من امروز اصلا نخوردم فقط خرما خوردم تا چند روزه چالشه

تا چهارشنبه

نسی ۵۰ دیقه پیاده روی کردی؟

من ۶۰ دیقه رفتم 🤪🤪🤪🤪

من قند مصنوعی خیلی نمیخورم عشقم .خودت در جریانی دلم بخواد فقط شکلات تلخ میخورم بالای ۸۰ درصد.

مربا هم پختم اصلا نخوردم ازش امروز

تا چهارشنبه نسی ۵۰ دیقه پیاده روی کردی؟ من ۶۰ دیقه رفتم 🤪🤪🤪🤪

😂😂😂مهمون اومد نشد بقیشو برم 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...