2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25139 بازدید | 3563 پست
عید نوروز که خودش تو اسلام تاکید شده بر نیکی و خیریتش .پس دعای تحویل سال چیه؟  البته من از اهل ...

کلا زرتشتی ها اصلا آتش پرست نیستن و به اشتباه اینطوری شایعه شده

اگه درباره ی ادیان و تاریخشون مطالعه و تحقیق کنی متوجه خیلی از اشتباهات و تحریف ها میشی. همش نیاز به مطالعه داره که واقعا زمان بره

لیلی هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مارالی مثل همیشه عالی هستی وزن کردی؟ چقد کم کردی؟ البته وزن کشی فرداست فکر کنم

مرسی فدات 🥰🥰🥰

وزن میکنم بعضی وقتا تا ۷۰/۸۰۰ میاد و دوباره میره ۷۱/۱۰۰

اون هفته دو روز چیت بود فکر کنم بخاطر اون باشه این هفته کامل رعایت کنم انشالله بره پایین من اونسری هم یکم رو ۷۰ موندم با اینکه رعایت میکردم کامل

انشالله فردا وزن کنم میگم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام عزیزدلم نوش جونت بشه آفرین

سلام  ممنونم   

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد
جالبه مربوط به فرقه ی خاصی از اهل سنته؟ یا هر ۴ تاشون همین باور رو دارن؟

نظر همه همینه تاجایی که خبر داشته باشم

بعد اینکه بقیه میگن دوس اهل سنت داشتیم این فکرو نداشته دلیل نمیشه چون هیلی از اطرافیان خودم هستن اصلا رعایت نمیکنن حتی خیلی هاشون نمیدونن گناهه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
سلام عزیزم نوش جونت اگه میخوای صبونه بخوری انتخابت رو هوشمندانه کن. کلسیم و ویتامین برسون به بدنت ...

باشع مرسی آخه شب دیر میخوابیم تا ظهر تو خوابیم دیگه صبحانه و ناهار یکی میشه خودمم دوست ندارم این شکلی ولی بچه کوچیک دارم تا ساعت ۳ بیداره

سلام عزیزم چرا ثابت موندی؟ رعایت نمیکنی مگه؟ کالری گزارشات که درست هستن تخلف ها رو نمیگی و سانسور ...

شاید به خاطر این هست که ورزش نمیکنم

اصلا حس و حال ورزش ندارم چندبار خواستم برم باشگاه ثبت نام‌کنم موفق نشدم

فعلا با خودم درگیر هستم که ورزش وشروع کنم، البته دوست دارم قند مصنوعی حذف کنم قبل عید ۲ماه حذف کردم ۵کیلو کم کردم ولی عید اون ۵کیلو که کم‌کرده بودم برگشت 

کالری هم با قاشق و لیوان اندازه میگیرم حتما باید ترازو بگیرم گرمی حساب کنم که دقیقتر باشه👌👌👌👌

عضوگروه آبی💙💙وزن اولیه ۹۲🦋 وزن این هفته ۷۴🦋  وزن هدف ۶۸🦋
سلام سانازی والا حال و روز چندان خوبی ندارم. پرم از دلتنگی و خستگی و کلافه هستم و کلا این روزا همش ...

سلام گلم. اشکال نداره این روزا هم میگذره برای همه پیش میاد گاهی دلتنگی و بی حوصلگی و کلافه بودن. تو که دیگه جای خود داری. میگم شاید دلتنگ مامانتی؟ نمیتونه بیاد پیشت یا شما یه سر برین اونجا؟

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
نظر همه همینه تاجایی که خبر داشته باشم بعد اینکه بقیه میگن دوس اهل سنت داشتیم این فکرو نداشته دلیل ...

فکر نمیکنم گناه باشه. اگه بگی توی آداب و رسومتون نیست بهتره بنظرم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
حالا منم فکر کردم خسته بودی واسه سمیرا نوشتم خوابش میومده 😂😂😂😂😂😂

😂😂خسته که بودم واقعاااا کلی کار انجام ااده بودم و جا به جایی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛