2777
2789
عنوان

ظرف ترشی رو چطور بشورم که

109 بازدید | 14 پست

رادیویی ازش نمونه؟؟میخام کامل بوش ازبین بره با چی بشورم با مایع ظرفشویی و سرکه شستم فایده نداشت

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آب داغ و مایع بریز بمونه بعد بشور نرفت یبار دیگه اینکارو بکن من میشورم دیگه بو نمیده البته آب جوش میریزم شیشه اش مقاوم هست اینکارو بکن

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیشه ایه؟ 

اونروز توی اینستا گفت شیشه های ترشی رو خالی یه دور بگردونین روی شعله ی گاز بوش میره... البته از سمت دهنه ی ظرف... ینی حرارت به داخل ظرف بخوره... امتحان کن ببین درست نمیشه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
آب داغ و مایع بریز بمونه بعد بشور نرفت یبار دیگه اینکارو بکن من میشورم دیگه بو نمیده البته آب جوش می ...

آمه پلاستیکیه هااا آبجوش خرابش نمیکنه؟

شیشه ایه؟ اونروز توی اینستا گفت شیشه های ترشی رو خالی یه دور بگردونین روی شعله ی گاز بوش میره... الب ...

نه پلاستیکیه گلم

عزیزم شستی بعدش درشو باز بزار چن روز بوش میره...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا