2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25063 بازدید | 3556 پست

یهودیا عقایدشون خیلی شبیه مسلمونای خیلی مذهبیه. تولد من ندیدم بگیرن ولی جشن تکلیف رو مثلا خیلی جدی میگیرن. الان دختر خاله همکار من جشن تکلیف داره، کل فامیل رو هر جای کشور بوده دعوت کردن مثل جشن عروسی باشکوه میگیرن. و اتفاقا بخاطر همین سختگیریا، مثل مسلمونا ریزش هم زیاد دارن، به سمت بی خدایی. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
والا من نه کرد مثل شما دیدم نه سنی مثل شما دیدم از هر دو هم رفقای بسیار خوبی داشتم درنتیجه افکار ...

کردستان خیلی از جهت دین و مذهب متنوعه. خیلی هم جالبه فرهنگشون جوریه با صلح و آرامش با هم زندگی میکنن. بدون بحث مذهبی.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عید نوروز که خودش تو اسلام تاکید شده بر نیکی و خیریتش .پس دعای تحویل سال چیه؟  البته من از اهل ...

کجای اسلام تایید شده عزیزم 

عید زردتشتیاس

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
اهان اون خیلی سخته اره .دیگه هرجا هستی ورزشتو بکن .چه خونه ی مامانت چه مادرشوهرت .

سعی میکنم ولی سخته چون همیشه هردو طرف مهمون دارن

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
کردستان خیلی از جهت دین و مذهب متنوعه. خیلی هم جالبه فرهنگشون جوریه با صلح و آرامش با هم زندگی میکنن ...

درسته خیلی دوسشون دارم و هر دوستی که داشتم برای اون منطقه بوده خاطرات خوبی ازشون دارم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

والا من نه کرد مثل شما دیدم نه سنی مثل شما دیدم از هر دو هم رفقای بسیار خوبی داشتم درنتیجه افکار ...

چون شما ندیدی مشکل از منه؟

کجای اسلام تایید شده عزیزم  عید زردتشتیاس

عید باستانی و اصالت ما ایرانیاست که بهش افتخار میکنیم قطعا

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

چون شما ندیدی مشکل از منه؟

من نگفتم مشکل از شماست گفتم اینجوری که میگید حرفاتون شبیه هیچکدوم نیست

@niniyar_1     @niniyar_2     @niniyar_3     جشن نوروز، جشن آت ...

خخخخ اینه احترام به عقاید دیگران؟

عید باستانی و اصالت ما ایرانیاست که بهش افتخار میکنیم قطعا

باشه عزیزم خوش بگذره

من نگفتم مشکل از شماست گفتم اینجوری که میگید حرفاتون شبیه هیچکدوم نیست

ببین حتی خود شیعه چندین مذهب و فرقه داره که حتی بعضیاشون بعضیای دیگه رو تکفیر میکنه فک کنم ۸۴تا مذهب داره

پس همه چی ممکنه