2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24971 بازدید | 3543 پست
سلااام رژیمیای گل🌺 امروز خونه مادر بودم ولی خداروشکر از کالری بالا نزد💙😋 صبحانه⬅️ نان لواش 3 کف ...

سلام عزیزدلم ببخش دیر جواب دادم مهمون داشتم

نوش جونت😘😘

باریکلا که بالا نزدی👍👍

ورزشات عاااالیه👏👏👏👏

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام👋❤

ببخشید این موقع گزارش میدم داداشام و مامانم اومده بودن و تازه رفتن و من گوشی دستم گرفتم

ص : ۲ کف تافتون و ۳۰ گرم پنیر و سبزی خوردن👈(۱۶۲)

م و : شکلات تلخ و قهوه👈(۵۳)

ن : ۱۰ ق لوبیا پلو و حدود دو لیوان سالاد شیرازی👈(۴۰۰)

م و : آب میوه و یو سیب و ۲ تا سفیده تخم مرغ که بعد ورزش خوردم👈(۲۵۵)

ش : نصف سیخ جوجه و سبزی خوردن👈(۲۰۶)

م و : یو لیوان طالبی و دو لیوان هندوانه👈(۱۵۱)

آب : ۱۱ لیوان

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

مجاز : ۱۲۰۰

مصرفی : ۱۲۲۶

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

🏋‍♀️ ورزش : صبح : ۲۵ دقیقه رقص و ۲۰ دقیقه زومبا ، بعدازظهر : ۳۰ دقیقه قدرتی و ۱۵ دقیقه کششی👈(حدود ۴۸۰ کالری سوزانده)

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

@پروازبلند     ، @خزان_نارنجی     ، @dokhtare_tabiat    

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست میگی توکل به خدا من متولد ۷۶ ام آبان ماه ۲۶ سالم تموم میشه تیر ۹۸ ازدواج کردم و تیر ماه ۴ سال ...

پس بهترین زمانه انشالله بهترین بهترینها برات اتفاق بیوفته🤲🤲🤲🤩🤩

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
سلام عزیزدلم ببخش دیر جواب دادم مهمون داشتم نوش جونت😘😘 باریکلا که بالا نزدی👍👍 ورزشات عاااالیه ...

خواهش عزیزدلم سفره ات پربرکت همین ک خوش گذشته عالیه ک👌👌😘😘😘

فدات انگیزه❤

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
سلام👋❤ ببخشید این موقع گزارش میدم داداشام و مامانم اومده بودن و تازه رفتن و من گوشی دستم گرفتم ...

چه شب عالی🤩🤩🤩🤩

همیشه به دور همی و خوشی، سفره‌ات پر برکت🤲

عالی بودی افرین بهت افتخار میکنم بهت👌😘

عضو گیری که تا اول ماه نداریم ولی میتونید تو تاپیک فعال باشید تا سرماه اسمتون وارد لیست بشه

اینجوری نمیتونم بیخیال میشم .حالا اسم منم بذارین تا شروع کنم 

خدایا خودت مواظب تو دلیم باش....برای سلامتیش لطفا ..اللهم صل الا محمد و آل محمد.....
سلام عزیزم دیدی چقد گوگولی بود بچه؟         کتاب شیطان رو هم گوش بده. بسیا ...

امکانش هست لیلی جان کانالشو برا منم بفرستین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام👋❤ ببخشید این موقع گزارش میدم داداشام و مامانم اومده بودن و تازه رفتن و من گوشی دستم گرفتم ...

گزارشاتو خیلی دوست دارم👌 ورزشتم عالی باریکلا💪

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
تفاوت‌های ورزش در صبح و عصر👇 🌞صبح: ✔️افزایش هوشیاری و آمادگی ذهنی‌ بیشتر برای ادامه روز ✔️اف ...

👍🙏

@پروازبلند    

سلام عزیزم صبحت بخیر دیشب ندیدم گزارشتو الانم گشتم باز ندیدم چند بستی؟پاشو که میخوام برم رقص و ورزش ،پاشو پیاده روی که چیزی نمونده برسم بهت دیدی یهو من ۵۸ کیلو شدما نگی که مارال نگفت و این حرفا😎😅😂

سلام قشنکم ببخش مهمون داشتم وقت نکردم زودتر بیام باریکلا بایت ورزشت👏👏👏 نوش جونت😘😘 بستنی رو ا ...

🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣🫣 کوچولو بود با چایی خوردم ببشید

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
امکانش هست لیلی جان کانالشو برا منم بفرستین

اپ castbox رو نصب کن.اونجا iran audio box رو انتخاب کن داخل اون هستش

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...