2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24908 بازدید | 3518 پست

@خزان_نارنجی   سلام قشنگم گزارشم

صبحانه:۱۹ گرم سنگک+۶ گرم پنیر

ناهار:۱۲۱ گرم استامبولی+۶۷ گرم سالاد شیرازی

عصرونه:کیک+چای+هندونه

شام:عدسی۲۳۲ گرم+۳۵ گرم سنگک

بعده شام:چاقاله بادوم +قبل خوابمم شیر یه لیوان که کالریم پر شه

مصرفی:۱۵۵۰

مجاز:۱۵۸۰

🧡
@abiyedarya     @آسمان_دریا    

جون دلم قشنگم❤️❤️

مانکن‌های زیبا 🌸🌸🌸 قد(۱۷۰)وزن اولیه(۱۰۱)وزن هدف(۷۵)😎عضو گروه نارنجی 🧡وزن ۱۴۰۲/۴/۳۱....(۹۲) صعود به گروه ببنفش💜 وزن۱۴۰۲/۵/۳۱....(۸۷)😊 صعود به گروه آبی 💙 وزن۱۴۰۲/۶/۳۱.....(۸۳)😊وزن۱۴۰۲٫۷٫۳۰.....(۸۱٫۵)😊صعود به گروه سبز💚 وزن۱۴۰۲٫۸٫۳۰.....(۷۷٫۹)😊وزن۱۴۰۲٫۹٫۳۰......(۷۵)😊و الان تثبیتی 😊 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مویوم دوسِت داروم خیلی اسمتو نمیدونوم ولی      

اسمم زهرا عه🤩

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉

سلااام رژیمیای گل🌺

امروز خونه مادر بودم ولی خداروشکر از کالری بالا نزد💙😋

صبحانه⬅️ نان لواش 3 کف دست، 1 گردو، 2 تا خرما، پنیر خامه ای

ناهار⬅️نصف ساندویج سوسیس خانگی سرخ شده، نصف کپه عراقی

میان وعده⬅️ نصف کلوچه، 1 لیوان شیر موز مخلوط با بستنی سنتی داداش پز😅

شام⬅️ استامبولی پلو 10 ق غ، ماست خانگی

کالری مصرفی 1369

کالری مجاز 1480

🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆

ورزش 

صبح پیاده روی حدود 40 دقیقه

روز دوم چالش شکم و پهلو شب رفتم

@__delbar__    

@پروازبلند    

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
سلام خانوما به کمکتون احتیاج دارم وزنم ۹۸ کیلو هست طبق فرمول‌ها کالری هفتگی من میشه ۹۸۰۰ ک دو تا ۵ ...

سلام اصلا نگران نباش من با کالری شماری هم وزن تو بودم از 99 خودمو رسوندم 79

تو هم میتونی👌👌👌

@پروازبلند     سلام زیتونم.خوبی؟ اون پادکست فرمین رو گوش دادم تموم شد.دست گلت درد نکنه ...

سلام عزیزم

دیدی چقد گوگولی بود بچه؟      

کتاب شیطان رو هم گوش بده. بسیار جذابه

البته من قبل از همشون عاشق سیذارتا هستم. اما نمیدونم تو خوشت میاد یا نه. همشون تو کانال هستن

لیلی هستم
سلااام رژیمیای گل🌺 امروز خونه مادر بودم ولی خداروشکر از کالری بالا نزد💙😋 صبحانه⬅️ نان لواش 3 کف ...

سلام

وای وای کبه عراقی عاشقشممممممم

خیلی وقتا مامانم درست میکنه  

نوش جونت

ولی میبینم که بستنی و کلوچه و ... سور و ساتی ضد رژیمی بوده خونه ی مامانت  

لیلی هستم
پایه م دوست عزیز البته شما یکم جلویی

ن عزیزم الان یکی دو روزه شروع کردم

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
پایه م دوست عزیز البته شما یکم جلویی

بعد هر وعده ای همدیگه رو تگ کنیم😉

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
2810