2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24911 بازدید | 3519 پست
مرسی عزیزم🥰🥰🥰🥰 اسمت ساناز بود درسته؟

آره عزیزم. راستی با چه آهنگایی میرقصی؟

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توروخدا بگو چیکار کردی ک تا آخرش خوب پیش رفتی چرا من اراده ندارم نمونه ای از کاراتو برا مای تنبل ب ...

سلام عزیز دلم❤️ 

خوش اومدی خانوم ،البته من دیر به دیر سر میزنم و ندیدمت 

ببین عزیزم باید واقعاً بخوای من قبلاً هم این راه رو رفتم،یه بار موفق شدم و وزنم رو به۶۸ رسوندم و سه سال حفظش کردم تا بارداریم ( رمز موفقیتم این بود که آهسته و پیوسته پیش رفتم در حقیقت همون جمله ی کلیشه ای تغییر سبک زندگی که اصل قضیه هم همینه واقعاً ) ولی متاسفانه از بارداریم کلا ذائقم تغییر کرد وشیرینی خور شدم  با اینکه شیر میدادم چون تغذیم درست نبود چاق شدم در اون زمان تحت نظر بهترین متخصص تغذیه بودم ولی وسط راه کم میاوردم می‌خوام بگم که فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی و راه رو درست پیش بری،پس یا علی بگو،خوراکی های بی خاصیت رو حذف کن از زندگیت و از غذاهای مفیدو میوه‌ها و سبزیجات به اندازه کالری مشخصت بخور و به هیچ وجه به هیچ وجه ریزه خواری نکن ،همون ریزه ریزه هارو اگه صبح تا شب حساب کنی میبینی که کلی کالری مصرف کردی بدون اینکه بهشون نیاز داشته باشی و ترک همین عادت کلی کمکت می‌کنه هم در حین رژیم هم بعدش دوباره وزنت برنمیگرده،کافیه بخوای عزیزم من هر روز شیرینی می‌خوردم ریزه خواری هم داشتم پرخوری هم میکردم ولی تونستم حتی از غذایی که میپختم نمیچشیدم تا این حد پایبند بودم و خداروشکر نتیجه گرفتم ،وقتی که تونستی تغذیت رو درست کنی و روی روال افتادی پیاده‌روی رو هم حتما شروع کن ( وای روز اولی که شروع کردم به پیاده روی از بس سنگین و کرخت بودم احساس میکردم یه نیرویی منو به سمت عقب می‌کشه ونمیتونستم درست راه برم ولی چند وقت بعدش راه میرفتم حس میکردم بال در آوردم و دارم پرواز میکنم) عمده ی پیاده روی من توی سالن روی فرش ۹ متری بین مبلا بود و نتیجه داد اینو گفتم که بدونی وقتی میگیم شرایط ورزش کردن ندارم داریم بهونه میاریم و خودمونو گول می‌زنیم خواهر 

پس شروع کن به امید خدا ،هر موقع هم سوالی داشتی صدام کن با کمال میل جواب میدم و لذت میبرم از اینکه دیگران هم این حس شیرین وناب رو تجربه کنند( کت سایز۳۸ که قبل از بارداریم خریدم و چند بار بیشتر نپوشیدمش رو نگه داشته بودم چون خیلی دوسش داشتم و الان میپوشمش و لذت میبرم)

مانکن‌های زیبا 🌸🌸🌸 قد(۱۷۰)وزن اولیه(۱۰۱)وزن هدف(۷۵)😎عضو گروه نارنجی 🧡وزن ۱۴۰۲/۴/۳۱....(۹۲) صعود به گروه ببنفش💜 وزن۱۴۰۲/۵/۳۱....(۸۷)😊 صعود به گروه آبی 💙 وزن۱۴۰۲/۶/۳۱.....(۸۳)😊وزن۱۴۰۲٫۷٫۳۰.....(۸۱٫۵)😊صعود به گروه سبز💚 وزن۱۴۰۲٫۸٫۳۰.....(۷۷٫۹)😊وزن۱۴۰۲٫۹٫۳۰......(۷۵)😊و الان تثبیتی 😊 
آره عزیزم. راستی با چه آهنگایی میرقصی؟

مرسی ساناز جون❤️❤️❤️فرقی نمیکنه هر آهنگ شادی چه جدید چه قدیمی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام عزیز دلم❤️  خوش اومدی خانوم ،البته من دیر به دیر سر میزنم و ندیدمت  ببین عزیزم باید ...

سلام فاطمه جونم. کم پیدایی! نمیگی دلمون برات تنگ میشه 

چقدر قشنگ توضیح دادی. آخ این شیرینی اگه نبود که خیلی از مشکلات تا الان حل شده بود

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
مرسی ساناز جون❤️❤️❤️فرقی نمیکنه هر آهنگ شادی چه جدید چه قدیمی

آخه من آانگ باید به دلم بشینه که پاشم برقصم. از این آهنگایی که توی عروسیا دی جی ها میذارن اونا خوب میشن. تو نت هر چی میگردم نمیاره

سلام فاطمه جونم. کم پیدایی! نمیگی دلمون برات تنگ میشه  چقدر قشنگ توضیح دادی. آخ این شیرینی اگه ...

سلام به روی ماهت بانو😘 

محبت داری عزیزم ،گل گفتی واقعاً شیرینی کارو خراب میکنه،من اصلا به شیرینی علاقه نداشتم و ترشی خور بودم به طرز عجیبی با بارداری دخترم ذائقم عوض شد🤔

مانکن‌های زیبا 🌸🌸🌸 قد(۱۷۰)وزن اولیه(۱۰۱)وزن هدف(۷۵)😎عضو گروه نارنجی 🧡وزن ۱۴۰۲/۴/۳۱....(۹۲) صعود به گروه ببنفش💜 وزن۱۴۰۲/۵/۳۱....(۸۷)😊 صعود به گروه آبی 💙 وزن۱۴۰۲/۶/۳۱.....(۸۳)😊وزن۱۴۰۲٫۷٫۳۰.....(۸۱٫۵)😊صعود به گروه سبز💚 وزن۱۴۰۲٫۸٫۳۰.....(۷۷٫۹)😊وزن۱۴۰۲٫۹٫۳۰......(۷۵)😊و الان تثبیتی 😊 
سلام به روی ماهت بانو😘  محبت داری عزیزم ،گل گفتی واقعاً شیرینی کارو خراب میکنه،من اصلا به شیر ...

منم همینطورم عاشق ترشیجات بودم اما الان عاشق شیرینیم و با اینکه میدونم ضرر داره اما بازم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم. البته یه پیشرفت هاییم داشتما مثلا با یه لیوان چایی اگه پنج تا شیرینی میخوردم الان شده یه دونه ولی همونم کارو خراب میکنه

منم همینطورم عاشق ترشیجات بودم اما الان عاشق شیرینیم و با اینکه میدونم ضرر داره اما بازم نمیتونم جلو ...

آخی عزیزم،ببین به نظرم این حالت رو هم میشه مدیریت کرد من دوهفته یکبار شیرینی میخورم( اونم پر ملات) ولی غیر از اون دیگه لب نمی‌زنم چون می‌دونم که هرچی زحمت کشیدم به باد میره اینطوری نه سیخ میسوزه نه کباب🤭بلاخره هوای دلمون رو هم باید داشته باشیم دیگه ،حریصم نمیشیم خواهرجون

آخی عزیزم،ببین به نظرم این حالت رو هم میشه مدیریت کرد من دوهفته یکبار شیرینی میخورم( اونم پر ملات) و ...

ای جااااان چه روش خوشمزه ای. نه ببین من سعی میکنم که خونه شیرینی نباشه بعضی وقتا مهمونی چیزی داشته باشم میخریم و روزی یه دونه دارم تا تموم نشه  😁😁😁 

منم همینطورم عاشق ترشیجات بودم اما الان عاشق شیرینیم و با اینکه میدونم ضرر داره اما بازم نمیتونم جلو ...

اینم بگم که من قبلاً همیشه قند خونم در پایین ترین حد نرمال بود ولی این اواخر داشت به مرز نزدیک میشد،هم مصرف شیرینیم بالا بود هم کربوهیدرات 

ای جااااان چه روش خوشمزه ای. نه ببین من سعی میکنم که خونه شیرینی نباشه بعضی وقتا مهمونی چیزی داشته ب ...

میفهمم چی میگی 😭😂

اینم بگم که من قبلاً همیشه قند خونم در پایین ترین حد نرمال بود ولی این اواخر داشت به مرز نزدیک میشد، ...

واااای منممممممم

واااای منممممممم

پس خداروشکر زود به داد خودمون رسیدیم،شما چندسالته عزیزم؟ اسمتون رو هم فراموش کردم😅

پس خداروشکر زود به داد خودمون رسیدیم،شما چندسالته عزیزم؟ اسمتون رو هم فراموش کردم😅

سانازم گلم. ۳۳