2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24911 بازدید | 3519 پست
من برای خودم یه دفترچه گذاشتم و وعدهایی ک میخوام بخورم رو اونجا می نویسم یعنی یه شب قبلش می نویسم که ...

ایا کارم درسته؟

@خزان_نارنجی    

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
نه عزیزم اینجوری زیگزاگی نیست  صفحه اول رو دوباره بخون

اوکی پس میشه

طی هفته ،روزانه ۱۳۸۰ کالری

و یکشنبه-و چهارشنبه ۵۰۰ کالری

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جونت بی بلا .تاپیک جدیده😍

آره خوندمش،علت اسباب کشی چی بود؟

مانکن‌های زیبا 🌸🌸🌸 قد(۱۷۰)وزن اولیه(۱۰۱)وزن هدف(۷۵)😎عضو گروه نارنجی 🧡وزن ۱۴۰۲/۴/۳۱....(۹۲) صعود به گروه ببنفش💜 وزن۱۴۰۲/۵/۳۱....(۸۷)😊 صعود به گروه آبی 💙 وزن۱۴۰۲/۶/۳۱.....(۸۳)😊وزن۱۴۰۲٫۷٫۳۰.....(۸۱٫۵)😊صعود به گروه سبز💚 وزن۱۴۰۲٫۸٫۳۰.....(۷۷٫۹)😊وزن۱۴۰۲٫۹٫۳۰......(۷۵)😊و الان تثبیتی 😊 
از این به بعد امیدوارم دوباره عالی پیش بری حیفه که زحماتت هدر برن

بله واقعا

مشکل شغل همسرمه خانه بدوشم من دبگه سخته رعایت کردن

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
خوشوقتم زهرای عزیزم

همچنین عزیزدلم😘😘😘

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
سلام وای وای کبه عراقی عاشقشممممممم خیلی وقتا مامانم درست میکنه     نوش جونت ولی میبین ...

میدونی روز معلم بود دو تا ابجیام معلمن دیگه اینجوری شد ناهار باب میل یکی از ابجیام بود که عاشق کپه است و شیرموزم داداش و کلا اره غیر رژیمی بودم😑

تنها حسن گزارشم همون بود ک گفتم از کالریم بالا نزد😑😅

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
سلام عزیزم دیدی چقد گوگولی بود بچه؟         کتاب شیطان رو هم گوش بده. بسیا ...

پس فردا میرم تو کارش. آره خیلی جالب بود

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

سلام‌خوبین @خزان_نارنجی    

@پروازبلند    

صبحانه خامه و عسل و نان لواش۳۰۴ کالری

م و صبح چای و قند ۱۶ کالری

ناهار کته و خورشت کنگر و ترشی لیته ۵۰۵ کالری

م و عصر هندوانه و مغز تخمه و بلال ۲۴۶ کالری

شام کته و خورشت کنگر و دلستر ۵۱۳کالری

م و شب هندوانه ۶۸کالری

کالری مجاز ۱۶۴۰

کالری مصرفی ۱۶۵۰

فعالیت خانه تکانی

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو

#طناب_زدن

بهبود عملکرد سیستم قلبی-عروقی

برای آب کردن چربی پهلوها و شکم هر روز حداقل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طناب بزنید.

طناب زدن، یکی از بهترین ورزش‌ها برای چربی_سوزی است

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

تفاوت‌های ورزش در صبح و عصر👇

🌞صبح:

✔️افزایش هوشیاری و آمادگی ذهنی‌ بیشتر برای ادامه روز

✔️افزایش انگیزه به منظور انتخاب‌های غذائی سالم‌تر

‌✔️⁩دادن انگیزه بیشتر به فرد برای شروع یک روز جدید

🌛عصر:

‌✔️⁩بازده فیزیک بدنی در بعدازظهر به اوج خود می‌رسد.

‌✔️⁩میزان ترشح هورمون تستسترون بیشر می‌باشد.

‌✔️⁩در اختیار داشتن زمان کافی برای یک تمرین خوب.

‌✔️⁩به بهبود خواب شبانه‌ کمک می‌کند.

♻ اصول صحیح سوزاندن چربی ها

۱- تمرینات هوازی🏃‍♀🍎

👈 در هفته ۳ بار تمرینات هوازی را به مدت ۲۰-۳۰  دقیقه در هر جلسه انجام دهید نظیر پیاده روی ، دو ، دوچرخه سواری‌

۲- پروتئین🍗🍏

👈 در روز حداقل ۱۰۰ گرم پروتئین مصرف کنید ، پروتئین باعث حفظ ، ترمیم و ساخت بافتهای ماهیچه ای‌ میشود

۳- چربی‌‌های سالم🥙🍋

👈 حدود ۲۰ درصد از کالری مصرفی روزانه شما از چربی‌‌های سالم مانند مغزهای آجیل و … باشد چربی‌‌های سالم برای کارکرد مناسب هورمون ها ، مغز، چربی‌ سوزی ضروری میباشند

۴- کربوهیدرات و قندها🍱🍇

👈 از مصرف شکر سفید و آرد سفید به طور کامل به دور باشید و به جای آنها از  جو، میوه‌ها و سبزیجات استفاده کنید.

ان شاءالله🤩

🥰😍

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
عضو گیری که تا اول ماه نداریم ولی میتونید تو تاپیک فعال باشید تا سرماه اسمتون وارد لیست بشه

گزارش که میتونیم بدیم؟ اری یا نه اری😉

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
کار خوبی میکنی تجربه ثابت کردی اولیو دیگه تهش بعد پنج سال بعد ازدواج قبل 25 سالی بهتره بیاری  ...

درست میگی توکل به خدا

من متولد ۷۶ ام آبان ماه ۲۶ سالم تموم میشه

تیر ۹۸ ازدواج کردم و تیر ماه ۴ سال تموم میشه و میره تو ۵ سال

آره حتما میرم اگه خدا بخواد از تابستون چکاپ میرم

مرسی قربونت برم🤩😍

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

@__delbar__     سلام گلم. خوبی؟ امروز ۴۵ دیقه پیاده روی داشتم به همراه حرکات مربوط ...

سلام قشنکم ببخش مهمون داشتم وقت نکردم زودتر بیام

باریکلا بایت ورزشت👏👏👏

نوش جونت😘😘

بستنی رو ادکی بعدش چرا سوهانو خوردی خوشگل خانم؟😬

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛