2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 32882 بازدید | 4853 پست

سلام به همه

بچه هااا خزان نارنجی (سمیرا) بخاطر امتحانات بچه هاش فعلا لغو کاربری کرده و آنلاین نمیشه

گفتم بهتون اطلاع بدم که نگران نباشید

اگه اهل قران و چله و ذکر هستید کانال آپارات «نور در نور» رو دنبال کنید! ممنون =-)

سلام به همه

بچه هااا خزان نارنجی (سمیرا) بخاطر امتحانات بچه هاش فعلا لغو کاربری کرده و آنلاین نمیشه

گفتم بهتون اطلاع بدم که نگران نباشید

اگه اهل قران و چله و ذکر هستید کانال آپارات «نور در نور» رو دنبال کنید! ممنون =-)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبیم خداروشکرچرا چه مشکلاتی؟شیر میدادی حتما بخاطر همین ضرر کرده براتآفرین که رعایت کردی ۲ کیلو مهم ...

ریزش مو و ضعف پیدا کردم و کلا انگیزمو از دست دادم تا ۶۷ پیش رفتم و میخواستم برم باشگاه که دیگه نشد..‌

آره اسمره هم دیدم اینجا هست،حتما میتونی عزیزم...حتما اصولی پیش برو 

الان چند کیلویی؟

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلام به همهبچه هااا خزان نارنجی (سمیرا) بخاطر امتحانات بچه هاش فعلا لغو کاربری کرده و آنلاین نمیشهگف ...

ممنون گلم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
ریزش مو و ضعف پیدا کردم و کلا انگیزمو از دست دادم تا ۶۷ پیش رفتم و میخواستم برم باشگاه که دیگه نشد.. ...

چقدر بد قرصایی که سمیرا گفتو کاش استفاده میکردی من خودمم خیلی اهل قرص نیستم و ریزش مو میشه تو رژیمم🤦‍♀️

تو ۶۷ راضی بودی؟ یادمه ۷۰ بهت میومد و دوستش داشتی

پس پایینتر هم رفتی خیلی سخته تو یه وزنی اراده کنی و خودتو نگه داری

من بعد اون لاغری شدید اصلا دیگه دلم نمیخواد پایینتر از ۶۵ شم، همیشه میگم ۶۸ رو دیدم میرم تثبیت😁 ولی نگه داشتنش واقعا باید رو خودم کار کنم ، خیلی بده که رژیم برام راحتتره تا تثبیت🤕۷۵ بودم هفته ی پیش اینسری خطی میرم ببینم هر هفته چقدر کم میکنم ورزشو فعلا موفق نشدم یه سری فقط رقصیدم در طول هفته

زیگزاگی یه روز پرخوری بد عادتم میداد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام به همهبچه هااا خزان نارنجی (سمیرا) بخاطر امتحانات بچه هاش فعلا لغو کاربری کرده و آنلاین نمیشهگف ...

سلام لیلی جان خوبی عزیزم؟

مرسی اطلاع دادی😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

سلام عزیزم ممنونم اطلاع دادین امیدوارم همیشه خوب باشن و بچه های گلش تو مراحل زندگی موفق باشن🌹❤️

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

سلام خانوما صبح زیباتون بخیر

با وزن ۷۴ رژیم رو شروع کردم ببینم تا کجا میتونم پیش برم.کسی هست مثل من باشه کاهش ۱۰ تا ۱۵ کیلویی بخواد؟

اولین گزارشم دیروز: صبحانه ۴کف لواش و پنیر و یه گردو۲۳۰کالری

ناهار:یه لیوان سالاد کاهو و سبزیجات ۱۳۶کالری شام:نیمرو تخم اردک ۹۳کالری  کالری مجاز:۵۰۰ مصرفی:۴۵۹کالری اها ظهر یه قهوه ترک و یکم شکلات تلخ و ۴۵دقیقه ورزش

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

[QUOTE=367103845]چقدر بد قرصایی که سمیرا گفتو کاش استفاده میکردی من خودمم خیلی اهل قرص نیستم و ریزش مو میشه تو رژیمم ...[/QUOTE

نه متاسفانه جدی نگرفتم چون رژیم قبلی که باهم گرفتیم با اینکه دوران شیردهی بودم مشکلی پیش نیومد..

آره یادمه کمتر از ۶۵ دوست نداشتی😁

آره تثبیت خیلی سخته اراده ی بیشتری میخواد..‌

من بیشتر دوست دارم سایز کم کنم وزن ۶۸یا ۷۰ زیاد برام مهم نیست...ولی لاغری خیلی حس خوبیه🥰

مطمئن هستم تا عید براحتی میتونی بعدش هم که ماه رمضان هست و خوبه برای تثبیت..

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلام خانوما صبح زیباتون بخیربا وزن ۷۴ رژیم رو شروع کردم ببینم تا کجا میتونم پیش برم.کسی هست مثل من ب ...

سلام دریا خانووم با اراده😍

عالی شروع کردی👏👏👏

[QUOTE=367103845]چقدر بد قرصایی که سمیرا گفتو کاش استفاده میکردی من خودمم خیلی اهل قرص نیستم و ریزش ...

فدات شم عزیزم  وای ماه رمضان که خیلی خیلی سخته برام اصلا نمیتونم رعایت کنم و جلو خودمو بگیرم🤕

من ۱۰ کیلو کاهش میخوام ۶۸ هستم باید بشم ۵۸ با قد ۱۶۰ رقابت؟

عالیه عزیزم حتما..

منم وزنم ۷۴ با قد ۱۶۸.. ۶۲ بشم خیلی خوبه... راستی ببخشید دیر اومدم داشتم کاردستی و نقاشی برای مدرسه بچم اماده میکردم.. اگر احیانا گاهی شب گزارش نزاشتم صبحش میزارم...