2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 32990 بازدید | 4872 پست
مرسی بهار جونی🥰🥰🥰خداروشکر هستی و گر نه کسی تحویلم نمیگرفت😄تو ذوقم میخورد

😂😂😂 عزیزم..‌

آبی دریا چندروز میشه اومده تقریبا هم وزن هستین بهم گزارش بدین تا انگیزتون بیشتر بشه.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلام عزیزم کجایی؟رژیمو رعایت میکنی؟چرا گزارش نمیدی؟

سلام خوبی والا چند روزه رعایت نمیکنم اراده ندارم نمیدونم چمه

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز دوشنبه بودا کسی وزن نکرد؟هفته ی پیش ۷۵امروز ۷۴/۲۰۰پنج شنبه حلوا آوردن اون روز کالریم زیاد شده ...

من ترازو ندارم تو خونه نزدیک خونه هم نیست باید برم درمانگاه وزن کنم نرفتم امروز

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

امروز زیاده روی کردم 

صبحانه یه کف دست سنگک با اندازه دو حبه قند پنیر

ناهار دو بشقاب سوپ

میان وعده صبح دو تا خرما 

شام که ساعت شش و نیم خوردم یه بشقاب سوپ جو 

بعد شام دوتا شکلات پشمکی خوردم 

الان هم آسیب زمینی که واسه بچه ها سرخ کرده بودم تقریبا یه سیب زمینی کوچک سرخ شده خوردم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
😂😂😂 عزیزم..‌آبی دریا چندروز میشه اومده تقریبا هم وزن هستین بهم گزارش بدین تا انگیزتون بیشتر بشه.

خیلی خوبه این روش ولی خیلی وقت نمیکنم بیام گزارش بدم🤕

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام خوبی والا چند روزه رعایت نمیکنم اراده ندارم نمیدونم چمه

چرا آخه

حیف نیست خوب اراده کرده بودی

تا عید کم میکردیم حتما

من دارم ادامه میدم ،نبین گزارش نمیدم وقت نمیکنم ولی رژیمم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
من ترازو ندارم تو خونه نزدیک خونه هم نیست باید برم درمانگاه وزن کنم نرفتم امروز

خیلی سخته اینجوری

اینسری حتما ترازو بخر

من ترازومو روز مرد خریدم به عنوان کادو ولی خودم استفاده میکنم😅بنده ی خدا خیلیم خوشحال شد اون زمان رژیم میگرفت🥴

یه روز حتما بخر واقعا سخته رفتن جایی وزن کردن، خودشم دقیق نمیشه،با کلی لباس

چرا آخهحیف نیست خوب اراده کرده بودیتا عید کم میکردیم حتمامن دارم ادامه میدم ،نبین گزارش نمیدم وقت نم ...

از امروز دوباره گرفتم ببینم چی میشه اصلا ارادم نمونده 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
خیلی سخته اینجوریاینسری حتما ترازو بخرمن ترازومو روز مرد خریدم به عنوان کادو ولی خودم استفاده میکنم� ...

آره انشالله میخرم وزن کردن خودش انگیزه خوبی هست 

فدای تو عزیزم ❤️😘😍لطف داری گلم خوبی از خودته...منم گاهی میام تا یادم نشه روزای سخت،ماه گذشته یک هف ...

خدا نکنه عزیزدلمی😘😘❤️

آفرین بهت بهارجون آره واقعا خیلی خوبه به فکر ثابت نگه داشتن وزنتی و قدر خودتو میدونی عزیزم.. توی رژیم و و سلامتی هشتاد درصد تغذیه مهمه و بیست درصد ورزش.. ولی اگه واقعا بتونی ورزش رو سه بار در هفته هم انجام بدی نه هر روز واقعا کمک بزرگی به سلامتی تثبیت وزن و فرم دهی بدنت می کنی.. انشالله که هممون بتونیم💕😘💕 

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
نوش جونت...عالی😘

مرسی قشنگم ممنونم😘😘

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
خواهش میکنم عزیزم راحت باشمنم سایت کم میام دیروز کالریم زیاد شد ولی از ۴ و نیم عصر رفتم فست و همه چی ...

مرسی عزیزم ... ولی طلاجون باید سعی کنیم پایبند باشیم این هر روز اومدن کمک میکنه حالا تلاشمون رو میکنیم ولی اگر هم نتونستیم یادمون باشه تو رقابت و تلاش برای موفقیت هستیم...

آفرین بهت عااالی واقعا تو روز فست بودن واقعا مشکله آفرین به ارادت😍😍👏

امروز دوشنبه بودا کسی وزن نکرد؟هفته ی پیش ۷۵امروز ۷۴/۲۰۰پنج شنبه حلوا آوردن اون روز کالریم زیاد شده ...

نه عزیزم انشالله هفته بعد گزارش وزن میزارم..

آفرین بهت نزدیک به یک کیلو کاهش😍 عاااالی واقعا👏👏💖

😂😂😂 عزیزم..‌آبی دریا چندروز میشه اومده تقریبا هم وزن هستین بهم گزارش بدین تا انگیزتون بیشتر بشه.

سلام عزیزم😍😘 یکی دو شب گزارش ندادم اما کم و بیش رعایت کردم.. آره آره الان دیدم با مارال جون هم، هم وزنم🥰🥰