2777
2789

اگه برنامه مشخص  داشته باشه واسه خرید خونه بله جواب مثبت میدم

والا تو این دوره و زمونه خود باباهامون بعد 30 سال زندگی مشترک هنوز خیلی چیزارو ندارن.

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه برنامه مشخص داشته باشه واسه خرید خونه بله جواب مثبت میدموالا تو این دوره و زمونه خود باباهامون ...

دقیقا الان هرکس هر سرمایه ای داره قبلا خریده چه خونه چه ماشین

به نظرمن منطقیش اینه که بگی خونه داشته باشه من چون بابام خونه نداشت نمیشد گیر بدم بگم خونه داشته باش ولی بعد 4سال خریدیم

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

دقیقا الان هرکس هر سرمایه ای داره قبلا خریده چه خونه چه ماشین

کاملا درسته

چیز جدید نمیشه گرفت.

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

من برام مهم نیست ینی اولویتم خونه داشتن نیس ولی پدر عمرا رضایت نمیدادن

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
مستاجر بودن واقعا دردسرهتو اثباب کشی کلی از وسایل ادم داغون میشهباباشم خونه داشته باشه اوکیه فقد مجب ...

تازگیا اینجوری شده که یه سریا میان وسایلت رو قشنگ بسته بندی میکنن برات که خرابم نشن

بستگی داره

کارش جوری هست بعدا امیدوار بود مرد کاری باشه یا نه

توانایی رهن و اجاره هم داره یا نه اگه دیگه رهن هم نتونه بکنه اصلا قبول نمیکنم چون از پایه ایراد داره