2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 32880 بازدید | 4853 پست
سلام دریا خانووم با اراده😍عالی شروع کردی👏👏👏

سلام رفیق بامرام خودم😍 ممنونم بهارجونم😘😘

مرسی بابت انرژی خوبت خیلی بامعرفتی با اینکه خیلی وقته طلایی شدی اما اینجایی و انرژی مثبت میدی..قربون محبتت مهربونم❤️

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

شبتون بخیر خانومای گل✨️✨️

گزارش امروز : بعد از ۱۶ ساعت فست صبحونه: ۴کف لواش و پنیر و کره و گردو و یک تخم مرغ آبپز ۲۹۲کالری میانوعده: قهوه و شکلات تلخ ناهار: ۱۵ق کته و سینه مرغ سرخ شده و گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای سرخ شده ۷۱۹کالری میانوعده عصر: یک پرتقال و چای و یک خرما ۸۴کالری شام:۷ق عدسی و۲کف بربری کالری مصرفی ۱۳۷۳

کالری مجاز:۱۳۹۰ ورزش ۴۵ دقیقه

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم عزیزم وای ماه رمضان که خیلی خیلی سخته برام اصلا نمیتونم رعایت کنم و جلو خودمو بگیرم🤕

خدا نکنه عزیزم ❤️

دیگه باید سعی تو بکنی 😁وقتی به دوران سخت رژیم فکر کنی دلت نمیاد زحماتت هدر بدره

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلام رفیق بامرام خودم😍 ممنونم بهارجونم😘😘مرسی بابت انرژی خوبت خیلی بامعرفتی با اینکه خیلی وقته طلا ...

فدای تو عزیزم ❤️😘😍

لطف داری گلم خوبی از خودته...

منم گاهی میام تا یادم نشه روزای سخت،ماه گذشته یک هفته حلقه زدم ولی دیگه نرسیدم،دلم میخواد بتونم هر روز نیم ساعت ورزش کنم..

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
شبتون بخیر خانومای گل✨️✨️گزارش امروز : بعد از ۱۶ ساعت فست صبحونه: ۴کف لواش و پنیر و کره و گردو و یک ...

نوش جونت...

عالی😘

خدا نکنه عزیزم ❤️دیگه باید سعی تو بکنی 😁وقتی به دوران سخت رژیم فکر کنی دلت نمیاد زحماتت هدر بدره

آره ولی من همیشه ماه رمضان ها چاق میشم سحری میتونم نخورم ولی تو افطار اصلا نمیتونم رعایت کنم مخصوصا حلیم باشه یا آش رشته با نون بربری پر کنجد واقعا سخته برام حتی فکرش آزارم میده ،همسرم هر روز تنوع میده و غذای مورد علاقمونو میخره ،من کله پاچه دوست دارم حتما میخره تو افطار بقیه ی وقتا اونقدر برام سخت نیست ماه رمضان یکم سخت میشه

کاش قرصی بود که دیگه آدم اشتها نداشت تو اینجور مواقع میخوردم🤕😂

ولی باید تلاشمو بکنم اینسری دیگه تثبیت کنم🥴💪

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
آره ولی من همیشه ماه رمضان ها چاق میشم سحری میتونم نخورم ولی تو افطار اصلا نمیتونم رعایت کنم مخصوصا ...

😁😁 آره تلاشتو بکن...خوش اندامی دردسر داره😉

همیشه یاد نون بربری خوردنت بودم میگفتی مامانم میاره نمیتونم کنترل کنم😂

من برعکس تو سحری خودمو خفه میکنم،افطار فقط سوپ دوست دارم...

عالیه عزیزم حتما..منم وزنم ۷۴ با قد ۱۶۸.. ۶۲ بشم خیلی خوبه... راستی ببخشید دیر اومدم داشتم کاردستی و ...

خواهش میکنم عزیزم راحت باش

منم سایت کم میام 

دیروز کالریم زیاد شد ولی از ۴ و نیم عصر رفتم فست و همه چی اوکی بود فست موفقی داشتم

گزارش امروزم شب میزارم

😁😁 آره تلاشتو بکن...خوش اندامی دردسر داره😉همیشه یاد نون بربری خوردنت بودم میگفتی مامانم میاره نمی ...

خیلی خوبه منکه تو افطار اصلا خودم نیستم😂😅

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

امروز دوشنبه بودا کسی وزن نکرد؟

هفته ی پیش ۷۵

امروز ۷۴/۲۰۰

پنج شنبه حلوا آوردن اون روز کالریم زیاد شده بود😍فکر میکنم اگه اونروزم رعایت میشد یک کیلو کاهشم میشد ولی حالا راضیم☺️خداروشکر

خیلی خوبه منکه تو افطار اصلا خودم نیستم😂😅

حالا سعی کن به خودت بیای😂😂

امروز دوشنبه بودا کسی وزن نکرد؟هفته ی پیش ۷۵امروز ۷۴/۲۰۰پنج شنبه حلوا آوردن اون روز کالریم زیاد شده ...

🥰😍

آفرین خانووم با اراده عالیه👏👏👏

🥰😍آفرین خانووم با اراده عالیه👏👏👏

مرسی بهار جونی🥰🥰🥰خداروشکر هستی و گر نه کسی تحویلم نمیگرفت😄تو ذوقم میخورد

اره ولی من خیلی کم روغن پیاز داغ اینا میکنم تقریبا میشه گفت رژیمیه افرین من که تحرکی ندارماعصابم سرج ...

سلام عزیزم کجایی؟

رژیمو رعایت میکنی؟چرا گزارش نمیدی؟