2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 32738 بازدید | 4835 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سمیراجونم😍 خوبی خوشی عزیزم بچه های گلت خوبن❤️؟

چند روزی بود میدیدم دوستای قدیم تو تاپیکت گزارش میزارن تازه داشتم ارادمو جمع میکردم منم بیام.. دیدم تاپیک زدی تعلیق شی اخه چرا؟ دلم گرفت🥲😔

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫

@baharrrrr400   ‍ ‍ 

@__delbar__    

@جیمز_باچر    

سلااااام دوستای قشنگم😘❤️ 

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
@baharrrrr400 ‍ ‍ @__delbar__ @جیمز_باچر سلااااام دوستای قشنگم😘❤️

سلام به روی ماهت 😉😘

و سلام به سمیرا و دلبر جون خوبین دوستان عزیز..

چه خوبه که تاپیک دوباره راه افتاده...

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
سلام بچه هامن یه مدت شاید نیام خیلی به آرامش فکری و تمدد اعصاب نیاز دارمممنون به خاطر همراهیتونان شا ...

سلام عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه

منتظرتیم

اومدی تگ کن حتما

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام به روی ماهت 😉😘و سلام به سمیرا و دلبر جون خوبین دوستان عزیز..چه خوبه که تاپیک دوباره راه افتاد ...

سلام بهار جان خوبی عزیزم؟

چه خبرا چقدر خوب که هستی فسقلیات چطورن؟

چند کیلویی؟هنوزم تثبیتی دیگه؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام به روی ماهت 😉😘و سلام به سمیرا و دلبر جون خوبین دوستان عزیز..چه خوبه که تاپیک دوباره راه افتاد ...

مرسی قشنگم🥰😍😘

آره انشالله که ادامه دار باشه و سمیراجون نبنده تاپیک رو و بازم دورهم باشیم❣️❣️

بچه ها خواهشن یه گروه بزنین کنار هم باشیم وای من از بیست ویکم با این گروه وزن کم میکنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
سلام بهار جان خوبی عزیزم؟چه خبرا چقدر خوب که هستی فسقلیات چطورن؟چند کیلویی؟هنوزم تثبیتی دیگه؟

سلام به روی ماهت مارال جان😍

خوبی عزیزم..گل پسرت خوبه؟

خداروشکر خوبیم..

من از پارسال بخاطر مشکلاتی که در دوران رژیم برام پیش اومد دیگه رژیم نگرفتم ولی وزنم خیلی زیاد نشده...۷۲ هستم سعی میکنم با روزه و کم خوری به ۷۰ برسونم...خیلی خوشحال شدم اینجایی..😉

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
مرسی قشنگم🥰😍😘آره انشالله که ادامه دار باشه و سمیراجون نبنده تاپیک رو و بازم دورهم باشیم❣️❣️

ان شالله‌ عزیزم...❤️

سلام به روی ماهت مارال جان😍خوبی عزیزم..گل پسرت خوبه؟خداروشکر خوبیم..من از پارسال بخاطر مشکلاتی که د ...

خوبیم خداروشکر

چرا چه مشکلاتی؟شیر میدادی حتما بخاطر همین ضرر کرده برات

آفرین که رعایت کردی ۲ کیلو مهم نیست با کمی ورزشم میتونی کمش کنی

اسمره هم هست ،چند روزی رفته باز میاد

فدات عزیزم

من اگه بتونم رعایت کنم و ثابت نگه دارم کلا از سایت خداحافظی میکنم😁نمیشه

سلام به همه

بچه هااا خزان نارنجی (سمیرا) بخاطر امتحانات بچه هاش فعلا لغو کاربری کرده و آنلاین نمیشه

گفتم بهتون اطلاع بدم که نگران نباشید

اگه اهل قران و چله و ذکر هستید کانال آپارات «نور در نور» رو دنبال کنید! ممنون =-)