2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 32492 بازدید | 4804 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ازین حرکات میزدم معده مو فشار میدادم🤣

اخر شب با شوهرم دعوا کردم که چرا میزاری بخورم مگه نمیدونی من رژیمم😐😐😂

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : 73 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

وای بچه ها من امروز خراب کردم بیست روز هست خیلی عالی رژیم بودم امروز حلوا دیدم نتونستم خودم رو کنترل کنم حالم خراب هست چیکار کنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

سلاااام 

بازگشت غرور مندانه خود را بعد از ۱ماه به شما تبریک میگم🤣🤣🤣🤣🤣

سمیرا جوووون مرا پذیرا میشوی آیا

@خزان_نارنجی    

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

جانم؟

سلام عزيزم گزارش امروز

ص ١٥ گرم ويفر دارك

ن يه تخم مرغ ابپز يه سيب زميني ابپز كوچك

م و ١٠ گرم بيسكوييت جو با شهد توت

ش ١٠٠ گرم سينه مرغ گريل شده

مجاز ٥٠٠

مصرفي ٥٠٠

ورزش نيم ساعت حلقه

عضو گروه بنفش وزن فعلی ۷۹ وزن هدف اول ۷۰ وزن هدف دوم ۶۵

سلاااام 

صبحانه تخم مرغ خرما 

میان وعده شیر موز 

ناهار سوپ 

میان وعده ۱ویفر

شام قرمه سبزی و پلو 

مجاز۱۴۰۰

مصرفی۱۳۹۰

@خزان_نارنجی    

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩