2777
2789
من پدرم با چند نفر آشنا بود که تو کار هیپنوتیزم بودنو یکیشون به شدت حرفه آب بوداز وقتی نوجوون بود تو ...

عه

فوت شد!!!؟

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله فوت شد الکی الکی زندگیش تموم شد

ای بابا

خدا رحمتش کنه

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

هرجور فک میکنم نمیتونم درک کنم که نیستقطعا وجود داره شک نکنفقط کاش میتونسم بنده ی خوبی باشم 🥲💔

احسنت 

چون نمی‌شود معادی نباشد 

عقل می‌گوید خدایی هست 

خدا باید عادل باشد 

عدل خدا با معاد محقق می‌شود 

پس عقل وجود معاد را ثابت می‌کند 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

بله تو عالم زر تمام لحظه های زندگی خوب و بد برامون نشون میدن و اگ خودمون بخوایم میایم تو این دنیابعد ...

یعنی تو عالم در تمام زندگی ای که داریم میکنیم رو بهمون نشون دادن و خودمون انتخابش کردیم ؟

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

یعنی شما قرآن رو قبول نداری تو قرآن عالم زر گفته نشده از بهشت و جهنم گفته شده

اگ مطالعه داشتین اینو نمیگفتین

عالم ذر عالم قبل از بدنیا اومدنه

سوره اعراف، آیه ۱۷۲،آیه۲ سوره تغابن، آیه۷۴ سوره یونس، آیه ۵۶ سوره نجم، آیه۱۱۰ سوره انعام، آیه۲۰ سوره رعد، آیه۵ سوره حج، آیه۳۰ سوره روم، آیه۱۰ و ۱۱ سوره واقعه، آیه۱۳۸ سوره بقره و آیه۱۵۸ سوره انعام

به صورت مستقیم و غیر مستقیم از عالم ذر گفتن 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

یعنی تو عالم در تمام زندگی ای که داریم میکنیم رو بهمون نشون دادن و خودمون انتخابش کردیم ؟

بله

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

همین که خواب میبینم خواب‌ هامون اتفاق میوفته عالم پس از مرگ هست زندگی پس از زندگی هم دیدم خروج روح ا ...

بله ما با جسم برزخی خواب می‌بینیم 

چون همزمان ما که در دنیا هستیم دنیا درون برزخ است 

همانند نوزاد که در شکم مادر است در دنیا هم هست 

ولی موقع زایمان می‌گویند نوزاد به دنیا آمد 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

همین که خواب میبینم خواب‌ هامون اتفاق میوفته عالم پس از مرگ هست زندگی پس از زندگی هم دیدم خروج روح ا ...

به چیزایی که ایمان داری باور داشته باش ! 

ولی وابستگی رو از خودت رها کن! 

خدا دایی رو رحمت کنه و روحش در آرامش باشه 

عزیزان دیگه ای در این دنیا هستند و قدرشون رو بدون 

میرسه بالاخره روزی که بری و داییت رو هم ببینی.

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

از نظر من بهشت و جهنم وجود ندارهما بهشتمون هم اینجاست جهنممون هم اینجاستروح از بدن خارج میشه چون مام ...

خوب فرض بر اینکه روح هعی قوی بشه؟ اخرش که چی؟  این تکامل و قوی شدن باید برای جایی باشه . 

یه اشنا داشتیم از این سیبل گنده ها و مشروب خور. بنده خدا ازاری برا هیچ کس نداشت. جز زنش. برا بچه هاشم خیلی خوب بود. رفت کما. بیش از دو ماه کما بود. به هوش اومد شروع کرد از اون دنیا گفتن. دقیقااااا حرفاش مثل زندگی پس از زندگی. 

الان ادم خیلیییی خوبی شده. با خانمش عالی شده.‌

منکه هر چی حساب کتاب میکنم جام ته جهنم. 

بله

پس داری میگی تمام زندگیمون از قبل تعیین شده اس؟

اگ میخوای بیشتر بدونی حتما گوگل کن

پس داری میگی تمام زندگیمون از قبل تعیین شده اس؟

خدا سرنوشت مارو نوشته 

و چه بخوای چ نخوای تمام اتفاقات زندگیت رو خدا میدونه

قطعا تو یه رسالتی داشتی که اومدی

این تو قرآن هم هست اگ اعتقاد داشته باشی

سوره اعراف، آیه ۱۷۲:همچنین به باور برخی آیه۲ سوره تغابن، آیه۷۴ سوره یونس، آیه ۵۶ سوره نجم، آیه۱۱۰ سوره انعام، آیه۲۰ سوره رعد، آیه۵ سوره حج، آیه۳۰ سوره روم، آیه۱۰ و ۱۱ سوره واقعه، آیه۱۳۸ سوره بقره و آیه۱۵۸ سوره انعام نیز مربوط به و به آن اشاره دارد