2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 31405 بازدید | 4656 پست

سلام خوبین همگی

رقیب جون بهتری روبراهی

سمیرا خوبی میگم روزای فست چ روزایی بود؟ دوشنبه رو گذاشتین وزن گیری اره؟

خب روز هفتم رژیم

صبحانه... همیشگی🤣🤣 نون و کره بادام زمینی و خرما و گردو کمی پنیر و مربا انجیر

م.و.... نارنگی

ناهار... کته گوجه و ماست و سالاد کاهو

م.و.... کیک یخچالی

شام.... شیربرنج

کالری مصرفی 1550

مجاز 1620

ورزش نداشتم پری شدم

@tanha_766    

@خزان_نارنجی    

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دخترا من ۵ شنبه هفته اینده دعوتم عروسی چیکار کنم شکمم جمع بشه مثلا ۳کیلو یا ۲کیلو کم کنم  یا یکم شکمم کمتر بشه چند کالری بخورم چیا بخورم 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
سلام دخترا من ۵ شنبه هفته اینده دعوتم عروسی چیکار کنم شکمم جمع بشه مثلا ۳کیلو یا ۲کیلو کم کنم یا یک ...

۳کیلو که نمیشه کم کنی .ورزش کن کل روزا رو یه ساعت هرروز!

غذای نمکی و شور نخور ‌

برنج نخور .

نونم محدود

۳کیلو که نمیشه کم کنی .ورزش کن کل روزا رو یه ساعت هرروز!غذای نمکی و شور نخور ‌برنج نخور .نونم محدود

بنظرت روزی ۷۰۰تا بخورم تو این یک هفته بدون نون برنج هرچی باشه کم روغن حالا برنج کم بخورم 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
به سر من اومده .مادر شوهر من پیره .وقتی میریم خونشون همیشه همینه بساط😂

واااای که چقد بدههههه من جونم هست ۵۲سالشه سرحاله خیاطی داره

@خزان_نارنجی @tanha_766 سلام مجاز ۱۳۵۰ مصرفی با ۹۱۵ دیگه از الان بستم نمی‌خوام شام بخورم نهار کته ...

نوش جان

توجیحی برای کارش ندارم😂😂

😐😕میرسه من کل هیکلش درد داره 

واسه دختر حاملش نمیزاره یه لیوانم برداره میگه بارداره