2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 31435 بازدید | 4657 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوش جونت عزیزم چجوری هم کته داری هم ته دیگ نون؟🤔

بزار بوگم کته رو چجوری میزاروم😂 

برنج رو میشورم نمک و روغن کوچولو میزنم میزارم میجوشه وقتی آب برنج کشیده شد که میخواستم دم بزارم اونموقع یه قابلمه دیگه میارم میزارم رو گاز تهش نون میزارم واسه ته دیگ بعد برنج رو بردارم میریزم روش در واقع موقع دم گذاشتن قابلمه شو عوض میکنم😍🥰🥰☺️

در اصلا کالری کته و آبکش فرقی نمیکنه توی مانکن یکیه اگر این روش منو آبکش هم بخوای حساب کنی 😂 امروز بخاطر تو کوبیده نخوردم شامی کباب پوخیدم😂

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : 73.5 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

بزار بوگم کته رو چجوری میزاروم😂 برنج رو میشورم نمک و روغن کوچولو میزنم میزارم میجوشه وقتی آب برنج ک ...

به به چه روش جالبی واسه ته دیگ داشتن عالیه .

چون کته کلا خاصیت بیشتری داره 

اره دیدم به جای کباب شامی پختی😂

به به چه روش جالبی واسه ته دیگ داشتن عالیه .چون کته کلا خاصیت بیشتری داره اره دیدم به جای کباب شامی ...

اره ولی خدایی کالری ته دیگ خیلی زیاده نمیزاره آدم قشنگ بشینه با جون دل بخوره ..

کالری منم رفته رفته کمتر میشه لاغر میشم فکر کنم شام فقط همیشه سیب زمینی پخته تخمرغ آبپز باید بخورم یه وعده درست حسابی میتونم غذا بخورم الان نهار خوردم قشنگ شام کالری ۳۰۰ تا موند خوب با این چی میشه خورد جز تخمرغ آبپز ...

فکر کنم ۶۸ اینا بخوام بشم ۱۰۰۰ باید بخورم😐😐😐

دوپیازه میشه میرزا قاسمی املت .اوتمیلسوپ سبزیجاتسوپ جو اینا کم کالرین

😍😍😍 آره خوبه باید یه لیست غذای کم کالری بنویسم

@خزان_نارنجی    

@آینازخانوووووووووم    

@مارال37  

سلام دخترا خوبید چ خبر

مجاز ۱۳۰۰

مصرفی ۷۴۰

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
سلام نوشجونت داری واسه عروسی کم میقولی😁

اره گفتم کمی جمع بشم خودم کشیدم ۷۵ بودم🥲🥲

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

عزیزم نشد تگت کنم گزارش دادم

خودتو کشیدی چند شدی 

عزیزم نشد تگت کنم گزارش دادم

نوش جان عزیزم سعی کن ۱۰۰۰ تارو دیگه بخوری ولی برنج و نون خیلی خیلی کم بیشتر با چیزای دیگه پر کنی 

دلم آش رشته خاسسسس😋😋😋

عالی