2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 29399 بازدید | 4378 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره شوک میشه بهت .فردا رعایت کن زودی هم برو اشتی کن🤩

دیگه همون ۱۳۰۰ تا شد فست گرفتم از ساعت چهار🤪شام اینام هیچی نمیخورم

فقد اگه اخر شب گرسنم شد میشه مثلا دوتا خرما با چایی بخورم یا همونم نخورم؟؟؟؟

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
جالب بود جمله ات😂😂 با خرما و گرمی جات خودتو نگه دار

لطف داری سمیرا جونم😘❤️

خرما میخورم

گردو هم

اما کلا دلم یک وعده خیلی شیرین میخواد

با دارچین فراوان 

مثل شله زرد یا شیربرنج

یک انرژی زا

که من برق آسا از جام بلند کنه 

نه ندادی .روغن زیتون دوست داری؟فردا ناشتا یه ق بخور

باشه

نه خوشم که نمیاد ولی نیاز دارم ، الان مهمان میاد برام بعد رفتنشون چیزی رسیده به ذهنم اونم انجام میدم مطمئنم جوابه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
باشهنه خوشم که نمیاد ولی نیاز دارم ، الان مهمان میاد برام بعد رفتنشون چیزی رسیده به ذهنم اونم انجام ...

چی بنظرت خوبه

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
نه دیگه خرما بخوری فستت خرابه .چای خالی میتونی بخوری

😭😭😭😭😭من گررررسنمههههههه

بخواب دخملمممم پیش پیش پیش

شوهرم تو جادس تا ۱یا۲ نمیرسه منم خوابم نمیبره