2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 29347 بازدید | 4372 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین عزیزم نوش جونت .فقط مصرف نونت تو شام رو یکم کمتر کنی اوکیه

بنظرت فست ۱۴ ساعته خوبه؟؟

با فست ۱۴ ساعته اوکیم 

ولی ۱۶ ساعته سردرد میگیرم 

ولی فعلا تا ۱۱ فستم ک ۱۶ساعت میشه

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

سلاااامممم ، امیدوارم حال همتون خوب باشه🌱

من از دور تاپیک رو دنبال می‌کنم..

به رسم دوشنبه‌ها که روز وزن‌کشی بود ، اومدم کاهش وزنم رو باهاتون به اشتراک بذارم🫣😍

من از چهارشنبه به صورت جدی رژیم رو شروع کردم..

البته یه مدت قبل‌ترش رژیم رو شروع کرده بودم ولی زیاد رعایت نمی‌کردم.. مثلاً فستینگ نمی‌گرفتم یا چند دفه موقع شام یهو زیاد غذا می‌خوردم..

دو ماه پیش اینا شاید قبل‌ترش وزنم شده بود ۷۸ از اون موقع به فکر رژیم بودم.. ولی جدی نمی‌گرفتمش!

خلاصههه

امروز بعد 10 روز خودمو وزن کردم

با این صحنه مواجه شدم🫣😍😍

البته این کاهش وزن شاید دقیق نباشه!

چون روز قبل از جمعه یعنی پنج‌شنبه فست نبودم برای وزن‌کشی اما خب جمعه ناشتا خودمو وزن کردم..

در کل اگه یک کیلو از این کاهش رو کاذب در نظر بگیریم و حسابش نکنیم.. 1.350 کاهش که داشتم🫣😁

هوع هوع هوع هوع💃💃

اینم وزنم ۱۰ روز پیش :

🌱🐢

آفرین عزیزم نوش جونت .فقط مصرف نونت تو شام رو یکم کمتر کنی اوکیه

مرسی گلم باشه 😍😍😍😍💜💜💜💜💜

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
سلاااامممم ، امیدوارم حال همتون خوب باشه🌱من از دور تاپیک رو دنبال می‌کنم..به رسم دوشنبه‌ها که روز و ...

سلام عزیزدلمممم .ای جان😍😍😍 به به ‌

مبارکه کاهشت عااالی هستی🤩

همین فرمون برو جلو 

مرسی حال خوبتو با ما به اشتراک گذاشتی

اره حالا به خودت فشار نیار تا عادت کنی .شبا زودتر فست رو شروع کن

امروز که قد گاو خوردم🥲😑با همسرم قهرم عصبی شدم پرخوری کردم دست خودمو تبود

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
اره حالا به خودت فشار نیار تا عادت کنی .شبا زودتر فست رو شروع کن

سلام عزیزدلمممم .ای جان😍😍😍 به به ‌مبارکه کاهشت عااالی هستی🤩همین فرمون برو جلو مرسی حال خوبتو با ...

مررررسی ، قربونت😍😍❤️🫶

چشممم😁🌱

خودمم کلی انگیزه میگیرم🫣❤️

🌱🐢