2777
2789
[QUOTE=365433097]سلام این چی بود خوندم سارا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ای بترکم که تو خواب هم اقتصادی عمل م ...

آره🤣🤣🤣🤣🤣آها 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
درکت میکنم از وقتی شاد اومده خانواده ها با بچه ها قشنگ درس میخونن

فردا هم غیرحضوری شد دقیقا لحظه ای که کیان باید حاضری بزنه کاوه بیدارمیشه🥴🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها 

چقدر تاپیک خلوت شده من سه روز میام میرم کسی آنلاین نیست 

ایشالله که مشغولیت های خوب داشته باشید 

بچه ها من امروز ساعت ۶و نیم بیدار شدم 

تازگیا ختم هفتاد حمد رو برداشتم و بیستاشو خوندم 

سماور رو شعله اش رو زیاد کردم رفتم روی مبل دراز کشیدم 

ساعت ده دقیقه به هفت گوشیم دوباره زنگ خورد من پاشدم چای دم کردم 

لباس های لیا را اتو کردم 

میز صبحانه براش آماده کردم خاگینه پختم و بیدارش کردم با من من خاگینه رو خورد نمیدونم چرا خاگینه رو زیاد دوس نداره 

رفت سرویس و باز با من من حاضر شد😂

بعد هم گفت خوشبحالت که میری بخوابی 

ساعت هفت و ۳۵از خونه خارج شد 

منم رفتم خوابیدم😂البته قبلش به سایت سر زدم دیدم کسی نیست 

مادرشوهرم به زانوهاش آمپول زده صبح ساعت ده زنگ زده که میتونی بیایی جاروبرقی بکشی رقتم کشیدم و گفت ناهار بمونید اینجا که دیدم ابگوشت بار گذاشته و من و لیا ابگوشت دوس نداریم گفتم نه لیا نمیخوره من بالا گوشت گذاشتم بیرون یخش آب شده (بعد خوردن ابگوشت باید کلی هم کار میکردم😂)اومدم بالا ساعت ۱۱ نشده بود تند تند کل خونه رو جارو دستمال کشی طی کشی کردم 

قورمه سبزی توی غذاساز بار گذاشتم من همه چیزش رو از همون اول میزارم غذاساز زودپز برقیم به جز لیمو همانی و آب لیمو 

الانم حامد زنگ زده که سبزی بخرم 😐😓به من استراحت نیومده 

خواستم عکس پتو و ژیلت که تا نصف بافتم برارم (خیلی سعی کردم به خاطر شماها تا آخر هفته تموم کنم اما مهمون داشتم باز نشد )دونه دونه هر وقت آنلاین شدید میزارم خیلی از زندگیم گفتم میترسم شناسایی شم 

به خصوص استوری هم خواهم کرد 

فیلم بازی مرکب ۲و من دو قسمت اش رو نگاه کردم خوب بود 

تازگیا توی یاهست دردسر والدین فیلم نوستالژی رو ساعت ده شب میده و نگاه می‌کنیم 

سریال زخم کاری و جوکر هم خوبه 

دیشب برف بارید ولی تا الان داره اب میشه 😂باور نمیشه منطقه کوهستانی باشی و اینقدر هوا افتابیو‌نیمه آفتابی 😐میگن به خاطر خشک شدن دریاچمونه خدا با ما قهر کرده اونقدر که مشهد برف اومده اینجا نیومده 

دیشب آسمون صورتی مایل بنفش بود و من جلوی شومینه با یک چای تا ساعت یک شب بافتنی میبافتم و آهنگ های محمد اصفهانی رو گوش میدادم 

سلام بچه ها چقدر تاپیک خلوت شده من سه روز میام میرم کسی آنلاین نیست ایشالله که مشغولیت های خوب داشته ...

سلام سارا جون خوبی ،هوا که سر ناسازگاری گذاشته یا سرده یا آلوده ،بارش خیلی کمه ،امروز تهران بارونی بود 

چقدر عروس خوبی هست بخدا که زنگ میزنه بیا برام جارو کن ،خدا عوضشو بهت میده 

حالا من خودمو میزارم جای مادرشوهرت اصلا روم نمیشه به عروسم بگم بیا جارو بزن 

بچه ها بعضی وقتا از مدرسه رفتن خسته میشن ،ماهانم مثل امروز لیا نمیخواست بره ،به زور نشوندمش صبحانه دادم و حاضرش کردم و فرستادم 

انقدر مجازی بودن پشتش باد خورده 

چه خوبه بافتنی بلدی ،من فقط تو دوران راهنمایی برای حرفه فن بافتم دیگه تموم شد ولی بافتنی کسی رو میبینم لذت میبرم خیلی هنر قشنگ و آرامش بخشیه 

سلام سارا جون خوبی ،هوا که سر ناسازگاری گذاشته یا سرده یا آلوده ،بارش خیلی کمه ،امروز تهران بارونی ب ...

سلام زهرا جون اره واقعا حالا مامانم میگه امسال در عوض اواخر اسفند و بهار بارش اتفاق میافته 

مثلا همین امسال تا تیر بارش داشتیم و هوا خنک بود 

قربونت اره بابا زنگ میزنه بیا سبزی پاک کنیم بیا کمک بیا فلان 

نمیدونم والا تو از خوبی خودته خانمی 

منم هر وقت اعصابم خراب باشه بافتنی آرومم میکنه 

اره میگم‌کاش سری بعدظهری هم بودن بچه هامون برای ما ها هم سخته