2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من این چند وقت ک نبودم یک کتاب قطور تموم کردم 

کهکشان نیستی( زندگی نامه است و تم مذهبی داره) دوستم بهم هدیه داده بود 

یه کتاب صوتی دیگه شروع کردم 😁 خدا حافظ سالار تم دفاع مقدس داره

یه کتاب علمی سیاسی هم در دست خوندن دارم دوسوم رو خوندم راجع به مبانی توسعه غرب که با اینکه حدودا بیست سال پیش نوشته شده انگار دیروز از زیر چاپ دراومده انقدر که نویسنده افق دید خوبی داشته و دقیقه 

تمام کانالهای اخبار و کانالهایی ک به کارم نمیومد رو حذف کردم.

مامانم هم یه عمل جراحی داشت 

فعلا همینا 😁 

اینم چون مینا جون و سارا تشویقم کردن نوشتم چون خیلی وقته ننوشتم شاید خیلی منتقل کننده حس و حال نباشه فقط گزارش کاره😅

سسلام پاییز جون الحمدلله خوبم تو چطوری چیکار میکنی ماشالله سرت گرم کیان شده از این لحظات لذت ببر

خوبم ولی الان دم پریودمه داغونم🤕🤕🤕🤕🤕 آره کیان علم جو🤣🤣🤣🤣🤣ترانه دیروز گفتم کیان سنگ خوشگل پیدا کن(برا علوم رفته بودیم دنبال سنگ) گفت مامان علم جویی هست نه خوشگلی🤣🤣🤣🤣🤣

ولی مغزم بشدت خستس کاش میشد یه چیزایی رو‌پاک کرد.ولی بخاطر بچه ها وهمسرم باید تغییرکنم اونا چه گناهی کردن💔

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من این چند وقت ک نبودم یک کتاب قطور تموم کردم کهکشان نیستی( زندگی نامه است و تم مذهبی داره) دوستم به ...

همیشه کتابای سخت میخونی😁مامانت خوبه؟ 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خوبم ولی الان دم پریودمه داغونم🤕🤕🤕🤕🤕 آره کیان علم جو🤣🤣🤣🤣🤣ترانه دیروز گفتم کیان سنگ خوشگل پ ...

افرین به کیان خدا روشکر کمالگرا نیست براش متن مهمه 😁 ما خانوما درگیر خوشگلی و حاشیه و ...

اره عزیزم خوب میکنی غصه هاتو بنویس بعد چند روز بنداز دور حداقل افکارت از تو ذهنت کمی خالی بشه...

من این چند وقت ک نبودم یک کتاب قطور تموم کردم کهکشان نیستی( زندگی نامه است و تم مذهبی داره) دوستم به ...

سلام ترانه جان 

چه کتاب هایی به خصوص اخری ایولا 

به قول افسانه همیشه کتاب های سخت میخونی 

حال مادرت چطوره؟

خوب کاری میکنی چرا کمی احساست رو منتقل کرد😂

سلام ترانه جان چه کتاب هایی به خصوص اخری ایولا به قول افسانه همیشه کتاب های سخت میخونی حال مادرت چطو ...

سلام سارا جونم 

اره آخری با اینکه روانه اما باید بذاری تو مغزت خیس بخوره 😁

الحمدلله تا دوهفته دوره نقاهت داره ... باید همش سرش پایین باشه.

خب امیدوار شدم که یه ذره منتقل شد😁