2777
2789
سلام زهرا جان روزت مبارک♥️♥️♥️♥️پسرت رفت دانشگاه؟ ماهان😍😍😍😍کدوم نشانه هستن؟😍 چه کاردستی؟کیان ام ...

سلام عزیزم ممنونم 🙏❤️ پسرم برای شب یلدا اومد خونه خدا رو شکر،سه هفته بود نیومده بود خیلی دلتنگ و بی حوصله شده بودم ،ماهان دو روزه مدرسه نرفته بچم خیلی بد سرما خورده 😢 نشانه ش رو درس دادن ،کاردستی یه بادبزن هندونه ای برای یلدا و یه کاردستی چرخه آب برای علوم درست کردم ،نقاشی و رنگ آمیزی رو خودش انجام میده ولی کارای دیگش با منه 

اردو هم شهربازی بردنشون که خیلی خوشحال بود 

ولی امروز جشن یلدا و روز مادر داشتن که طفلی نتونست بره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم ممنونم 🙏❤️ پسرم برای شب یلدا اومد خونه خدا رو شکر،سه هفته بود نیومده بود خیلی دلتنگ و بی ...

روزت مبارک♥️خب خداروشکر که اومد کنارتون😍😍😍 کیان اینا هم نشانه ی «ش»رو یادگرفتن.کاردستی هندونه درست کرده بود ونقاشی چرخه ی آب‌ اینا برا هفته ی پیش بود.

آخی پس اردو رفته.الان برا کیان اینا اردوی علمی گذاشتن امروز ثبت نام کردم هنوجشن یلدا رو برگزار نکردن.

الهی زودتر خوب شه مریضی ولمون نمیکنه که🥲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام خوشگلا روز و عیدتون مبارک😍🥰😎🌹به حق حضرت مادر حاجت روا باشید و عاقبت بخیر

سلام روز تو هم مبارک الهی توهم حاجت روا شی عزیزم♥️

سلام دوستان عزیزم خوبین ما یلدا خونه خودمون بودیم ،ماشینمون خراب بود نشد بریم خونه مامانم ،ببخشید کم ...

سلام زهرا حون

چه بد 

اما اشکال نداره گاهی خونوادگی هم‌خوبه 

اشکال نداره من میدونم تو و افسانه الان چقدر سرتون شلوغه کلاس اول خیلی سخته

سلام بچه ها 

من پتو نوزاد تموم کردم و درحال اتمام خلیفه نوزادی هستم شاید تا آخر هفته بزارم براتون عکسشو 

راستی افسانه دیشب خواب تو رو دیدم

خواب دیدم اومدم تهران پیش شما باهم یک هایپر مارکت بزرگ رفتیم من خواستم برای کیان و کاوه هدیه بخرم اما تو نمیزاشتی یک چیز دیگه برداشتی گفتی این قیمتش مناسب تر هست اینو بخر ،منم گفتم باشه بعد دوتا برداشتم بعد به تو گفتم تو برو ماشینتون من میام حساب کنم بعد گذاشتم اونارو اونجا اون یکی ها رو برداشتم آوردم سوار ماشینتون شدم و هدیه ها رو دادم اما تو آقا مهدی سرد بودید با من ،منم همش تو دل خودم میگفتم انگار راضی نیستن کاش نمبومدم که از خواب پریدم😂😂

سلام بچه ها من پتو نوزاد تموم کردم و درحال اتمام خلیفه نوزادی هستم شاید تا آخر هفته بزارم براتون عکس ...

سلام این چی بود خوندم سارا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ای بترکم که تو خواب هم اقتصادی عمل میکنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی خنده دار بود🤭🤭🤭🤭😁😁😁😁 بیا قدمت سر چشم😍😍😍😍😍من واقعا دوستت دارم😍😍😍😍 خلیفه نوزادی چیه؟ آره عکس بذار😍

سلام بچه ها من پتو نوزاد تموم کردم و درحال اتمام خلیفه نوزادی هستم شاید تا آخر هفته بزارم براتون عکس ...

راستی روزت مبارک😍ماهم سالگرد ازدواجمونه🤭

سلام زهرا حونچه بد اما اشکال نداره گاهی خونوادگی هم‌خوبه اشکال نداره من میدونم تو و افسانه الان چقدر ...

سلام سارا جون ،آره خدا رو شکر خوب بود 

آره واقعا فکرنمیکردم کلاس اول انقدر سخت باشه باور کن از کلاس اول پسر بزرگام هیچی یادم نیست انقدر مکه برام راحت گذشته 

سلام عزیزم ،ای جونم مبارک نی نی جون باشه 🥰😍 حتما عکساشو بزار خاله جون مهربون🤗 

چه خواب جالبی ،پاییز تو خواب هم فکر اقتصادی داره 😁

سلام عزیزم ،ای جونم مبارک نی نی جون باشه 🥰😍 حتما عکساشو بزار خاله جون مهربون🤗 چه خواب جالبی ،پایی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

[QUOTE=365433097]سلام این چی بود خوندم سارا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ای بترکم که تو خواب هم اقتصادی عمل میکنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂اره تو خواب هم اقتصادی بودی 

فدات 

جلیقه اشتباه تایپی بود