2777
2789
وای چقدر به اون قسمت مداد خندیدمممآره بابامن خواستگارای عجیب غریب زیاد داشتم سمی ترینشون یه پسر بود ...

حنا کل اتاق پر پتو و زیرانداز شده بود 🤣🤣🤣🤣 

تو سن کم پیش میاد بهترررررر که رد شد.

حنا تو تاپیکی که هستم پست گذاشتم یکی گفت شوهرش رفت جای ارزون ودندون روکشش بعد دوسال افتاد وازین حرفا یهو یادم افتاد گفتم پاییز گیج شدی چرا اینا رو یادت رفت🤕🤕🤕🤕 من دندون جلوم نیاز به روکش داشت نزدیک دوسال دنبال دکتر خوب میگشتم که اتفاقی پیدا کردم هر دکتری رو بهم معرفی میکردن نمیتونستم اعتماد کنم آخربا اون کیلینیک توشهرمون آشناشدم (تو مجردیم)درسته گرون هست ولی کارشون حرف نداره حتی بعد ازدواج هم اونجا میرفتم وجراحی لثه هم انجام دادم دیگه رفت وآمد سخت بود اینجا هم دکتر خوب پیدا کردم ومیریم پیشش کارش عالیه ولی ایمپلنت انجام ندادیم پیشش الانم مهدی پیشش داره دندوناشو اکی میکنه.

مهدی هم راضی نمیشه از نگاهش معلومه🤣 تو تاپیک پس انداز بودم جو گیرشدم وگرنه من پاییز عشق دندون پزشکی هستم تازه اعصاب معصاب نداره همون دکترخصوصی برم بهتره خوب برخورد میکنن 😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گل منمرسی از دعای خیرتجدی میگی؟!! من خودم نمیدونم سبک زندگیم چیه🤣🤣خوشحالم حس خوب گرفتی ازم♥️

سبک پولداری😂😂

ولی جدی همین که برای کارهات برنامه داری ومینویسی

و اهل مطالعه هستی و وقتت رو هدر نمیدی  قلمتم خیلی خوبه

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
حنا کل اتاق پر پتو و زیرانداز شده بود 🤣🤣🤣🤣 تو سن کم پیش میاد بهترررررر که رد شد.حنا تو تاپیکی که ...

😂😂😂😂😂

خب بهتر اینجوری راحت تر تصمیم میگیری

منم یه دکتر تو سهرمون پیدا کردم بعد از سالها بعد از اون خواستگار که کارش عالی بود 

یه خانم جوانه همسرمم پیشش فرستادم کارش واقعا حرف نداره

اما برای لمینت کلینیک الماس تهران رو دیدم فکر کنم خوب باشه 

اگر اینستا داری برو ببین نظرت رو بهم بگو

سبک پولداری😂😂ولی جدی همین که برای کارهات برنامه داری ومینویسیو اهل مطالعه هستی و وقتت رو هدر نمیدی ...

وای دریاااا

چقدر خوبه منو اینجوری میبینی😍😍😍♥️

جدی میگی 

من خیلی خوشحالم تو چهارمین نفری هستی که بهم میگی قلمم خوبه 

و این یعنی کتابایی که خوندم روی من اثر گذاشته 😍

پاییز دیروز این عکس رو دیدم برات اسکرین گرفتممن دیگه برم انقلاب عکسشو ببینم یاد تو میفتم

عزیزم😍😍😍😍 ببینم این جمعه میتونم برم😍 زن پسرعموش عکسارو نشونم داده بود (برا پسرش عکس گرفت که انتخاب کنه)

یه عالمه کتاب ریخته بودن وسط پسرش میگفت مامان یه همش بزن🤣🤣🤣🤣🤣  

سلام خوبی؟؟من هم هدیه گرفتماما چون فرم برقی هست فرقی نداره با اون فقط ابعادش کوچیکترهاگر فر نداری او ...

عه پس خوبه من فر گاز دارم ولی به عنوان کمد ازش استفاده میکنم 🤣🤣🤣

بادمجون رو درست نکردم ولی سیب زمینی بنظرم قابل قبول بود البته که تو روغن یه چیز دیگس ولی من چون بچه هام 

دوست دارن و زیاد میخورن دیگه با همین درست میکنم براشون همین دیشب سه نوبت درست کردم خوردن

😂😂😂😂😂خب بهتر اینجوری راحت تر تصمیم میگیریمنم یه دکتر تو سهرمون پیدا کردم بعد از سالها بعد از او ...

نه اینستا ندارم ولی وقتی بخوام انجام بدم حتما تو ذهنم میمونه اینجارو

پاییز دیروز این عکس رو دیدم برات اسکرین گرفتممن دیگه برم انقلاب عکسشو ببینم یاد تو میفتم

چقدر حس خوبی داره

اینجا هم نمایشگاه کتاب باز شده با ۵۰ درصد تخفیف میخوایم

امشب بریم نگاه کنیم 

دریا منم که نزدیکتممم مثل توام🤣🤣🤣🤣دیوونه شدیم ولی هوا امروز خیلی قشنگه همین که چند وقته آفتاب نی ...

وای دقیقا 

بنظرم بهترین روزهارو داریم این فصل لذت ببریم 🥰

وای دریااااچقدر خوبه منو اینجوری میبینی😍😍😍♥️جدی میگی من خیلی خوشحالم تو چهارمین نفری هستی که بهم ...

بله عزیزم 

امیدوارم روی منم تاثیر بزاره و دامنه لغات و فن بیانم بهتر بشه

پاییز ما یک ماه فقط سرمای شدید داریم من از خرما خیلی بدم میاددددو اینکه اصلا جنوب رو دوست ندارمم

شدیدش چجوریه؟به چند درجه میرسه؟بخاری وشوفاژ روشن میکنین؟

چه جالب الان چندمین نفری هستی که میبینم خرما دوس نداری من انقد دوس دارم مهدی میگه نخووووور قند میگیری😁 

من فقط دوس دارم جنوب رو ببینم ولی برا زندگی نه واقعا طاقت گرما رو ندارم حتی شمال رو هم دوس ندارم شرجیه.فقط تهران اونم یا همین جایی که هستیم یا اون بالاشهراش.

من تنها مشکلی که دارم باهاشون اینه که تلاش میکنن به پسراشون یاد بدن به خواهرا کمک کنن و بدون اطلاع خ ...

حق داری خب ،بابا وضعشون که خوبه خودشون به دخترشون کمک کنن دیگه یواشکی و فلان چیه اصلا دخترشم بره کار کنه خب. 

دقیقآاااااا من دیدم کمالگرایی شدید چه به روز خیلیا اورد برا همین نمیخوام یکدنده باشم،نمونش دایی شوهرم حناااااا انقد حساس بود خدابیامرز خونشون تو همین کوچس‌و برم تو بالکن دید دارم به خونشون میدیدم چجوری بالاسر بنا وامیستاد آجر به آجر رو دقت میکرد وایراد میگرفت پول داشتاااااا چهارطبقه رو خودش ساخت همه ی لوازم ساختمون رو خریده بود و تو پارکینگ بود ولی انقد لفتش داد آخر که خونه تکمیل شد یه ماه بعدش فوت کرد و هیچ لذتی نبرد خانمش خیلی تمیزو ازینایی که دستپخت عالی انقد ازش ایرادمیگرفت درصورتی که واقعا دستپختش عالی... 

بعد حنا من قبلا که میخواستم لباس بخرم حتما باید سرتاپا میخریدم واین بنظرم بازم بخاطر کمالگراییم بوده که میخواستم همه چی اینطور پیش بره ولی الان اصلا اینطور نیستم حتی با اینکه کمتراز قبل خرید میکنم ولی بیشتر لذت میبرم...

یا خیلیا رو دیدم کمالگرایی چقد ازدواج رو براشون سخت وغیر ممکن کرده...

وای از خونه که میخواستم برم بیرررررون چقد اذیت میشدم الانم هنو کامل اکی نشدماااا ولی خیییییلی بهتراز قبل شدم سخت گیریم کمترشده.الان شاید فکرکنم خب من لذت میبرم ولی یکم که میگذره ومیبینم تغییرکردم این لذته با اون لذته برابرنیست یعنی این اون نیست🤣🤣🤣🤣🤣

پاییز هنر چیزی نیست که حتما باید استعداد داشته باشیتو همین که اینقدر علاقه داری و ذوق صددرصد میتونی ...

آره تکرار وتمرین خیلی کمک کنندست ولی انگار نمیتونم یه جا بشینم 🤣🤣🤣🤣

اهوووووم مهم اینه مشغول کاری باشیم و لذت ببریم من یه مدت از راکد بودن خسته شده بودم که تصمیم گرفتم برم دانشگاه هیچی تو حیاط دانشگاه پشیمون شدم گفتم مهدی بریم بچه بیاریم🤣🤣🤣🤣🤣ولی واقعا دوس دارم به زودی وارد بازار شم بهم مزه میده مخم به این کارا بیشتر میکشه انگار‌...  خودمون انتخاب کردیم وگرنه من مانعی نداشتم مادرم که از ازدواج بدش میومد وطرز فکرمون متفاوت بود اون کلا عقیدش اینه زن باید شاغل باشه ومستقل وبچه وازدواج خوب نیست(که خب حق داره چون مادرم خیلی توانابود) 

ولی من دوس داشتم موازی پیش برم وهمه چیو باهم داشته باشم حتی تلاشی براشاغل شدن نکردم دروغ چرا...ولی بلاخره یه روزی دست به کار میشم الهی بیام واینجا خبرشو بدم😍اونم بخاطر اینکه سرم گرم باشم و تو جامعه باشم من از ارتباط با آدما خیلی لذت میبرم حالم خوب میشه.